reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam z rana
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-w takim nastroju się obudziłam...Ależ jestem wkurzona,wściekła,zła(i co tam kto jeszcze chce może sobie dodać).Wszystko od początku-11.12.2009roku w piękny lecz jakże mrozny dzień (;-))przyszło nam zatankować olej,gdyz ten się skończył-dobrze,że nie w same Święta pomyśleliśmy tankując500litrów...Wszystko było pięknie i cudownie do momentu gdy6.01.2010roku zorientowaliśmy się,że olej się skończył-ale nie dziwota(pomyśleliśmy),gdyż grzanie chodziło wówczas prawie cosdziennie po24 godz...Nic to-znowu zatankujemy te500l i na troszkę starczy(mrozy zelżały i w ogóle).Sielanka trwała do ranka3.01.2010roku,kiedy to okazało się ,że szanowny olej poraz kolejny postanopwił się skończyć...I to już nie były przelewki-co jest k...a jego mać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Szukam nowego domku,żeby puenta mojej opowieści kończyła się i żyli długo i szczęśliwie....
Nie no masakra-w sumie wychodzi mnie o 300e miesięcznie więcej-ktoś to przebije?już wolałabym płacić 300e za prąd co dwa miesiące...Idę płakać-akurat teraz jak wszystkie swoje oszczędności wydałam na wakacje...I jeszcze znajomemu musimy oddać3/4 wypłaty J:wściekła/y::-(Za co......

reklama
Witam sie i ja z ranka:-)
Lubiczanka no to calkiem nieciekawie, ale jak to mozliwe 500 l w niecaly miesiac???? Wiesz a moze macie jakichs "pasozytow". Znam przypadek gdzie moj kolega kupowal olej za polowe ceny od zlodziejaszkow, ktorzy pod oslona nocy spuszczali olej do baniakow i pozniej sprzedawali wieksze ilosci:szok::wściekła/y:masakra jakas...dobrze ze ja mam elektryczne, ciekawe tylko czy sie tak bede cieszyc jak za chwile przyjdzie rachunek:baffled:
Anineczka wyrazy wspołczucia:-(
Sofik gratki dla Fi:tak:teraz to juz niezly gosc:cool2:
Ewelcia gratulujemy kolejnego zabka:tak:achhh no i Sz wyprzedzil Nikosia o jednego:-D
Jola dasz rade ;-):-)
Pauletta trzymam kciuki i ja;-):tak:

A u nas dzis od rana masakra maly nie usiedzi chwili spokojnie tylko szczeka jak maly piesek...juz mi glowa peka..i heee i heee....chyba zanosi sie na kolejne zabki bo wczoraj dalam mu nurofen w nocy bo mial ciepla glowe....wogole mu sie sie pomieszalo bo poszedl spac wczoraj o 16 i myslal ze to juz na noc, no ale musialam go wykapac bo kilka kupek bylo i ulalo mu sie sporo :nerd:nie wiem czemu bo mu sie to nie zdarzalo ostatnio...no wiec kapiel byla o 22 no i ten pozniej wyspany gotowy do zabawy:baffled:zasnal dopiero o 3 ale wstal o 7.30 no i jest jazda......ide bo juz marudzi:nerd:

Dobry!
Choć nie dla wszystkich(lubiczanko:baffled:,upss...)Lecę do przedszkola.A moje dziecko wczoraj miało 39,1st.:szok:Nie wiem z czego,ale dałam mu Nurofen i przeszło.Dziś nie ma temperatury,ale kasła:wściekła/y::wściekła/y:Przecież dopiero co chorował:wściekła/y:Szlag!
A jak mam iść w ten deszcz pieruński to już mi się nic nie chce:sorry2:

Witam się i ja:-)
widzę, że humory dzisiaj pasują do pogody...:sorry2: współczuję wszystkim. ja jak na razie mam dobry humor - mama załatwiła fajną małą knajpkę na te cholerne chrzciny i cena nie jest wygórowana (20 osób - ok 500zł) i do tego tort gratis (właściciel ma super piekarnio-cukiernię;-)). ale czy mój dobry humor się utrzyma? heheee - idę zaraz do socjala, więc pewnie podzielę wasz nastrój...:-(
uciekam się szykować, póki mały drzemie. na szczęście mogę go zostawić w domu, bo moja współlokatorka ma off'a.
miłego dnia Dziewczynki i do później;-)

witam

u nas chodzi piec prawie cały czas i 300 litrów mamy na 6 tygodnie,podejrzewam ze właśnie sąsiad wam olej podprowadza:sorry::confused2:naszym sąsiadom(z za ściany) ukradli 400 litrów:sorry:u nas na straży stoi Jessie:-)

miłego dnia

Andzulina,Frog dzięki za namiary na wakacje:tak:Muszę pogrzebać tam trochę:tak:My nie mamy konkretnych planów co do miejsca,prócz tego,ze chcielibyśmy aby to była Hiszpania:tak:Ale czy Malaga,Madryt czy inne miejsce to wyjdzie w praniu:blink:
Ja się biorę za pomidorówkę,ale najpierw kawosa trzasnę:tak:Wyziębiło mi pyska jak nie wiem:szok:Taki mroźny wiatr wieje i do tego pięknie pada:wściekła/y:
karolinanicola:trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki!
A gdzie się WolfiA podziewa?

Lubiczanka-tu w Tuam to norma że spuszczają olej ludziom z baniaków mamy po zakładane kłódki na baniakach :-) jest tu dużo dzipsów więc są osiedla że wchodzą na ogrody i biorą co popadnie:tak: a tak po za tym to pogoda barowa u nas leje ciemno w domu i nic się nie chce :tak:

Witam ;-) i ja w bojowym nastroju :wściekła/y: miałam straszny sen na którym ostro pokłóciłam się ze swoim m i ryczałam nagle obudził mnie jakiś hałas :szok: ja patrze a to już prawie 10 mojego dziecięcia w łóżku nie ma tylko buszuje po mieszkaniu a ja nawet nie wiem jak długo :szok::dry: na szczęście nic sobie nie zrobił ani nic nie nabroił :sorry2: ale nic to wchodzę do living roomu a tam jeden wielki ZONK prosiłam męża aby przed snem trochę ogarnął bo ja już wieczorkiem nie miałam siły i żeby rano wywalił kartony po pizzy hut i co tak jak zostawiłam wszystko wieczorem tak było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja nabuzowana po śnie jeszcze się poryczałam dzwonię do mojego żeby mu nawrzucać i kolejny ZONK jego telefon leży na kanapie i wesoło sobie dzwoni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: właśnie zadzwonił od szefa na swój tel. jak usłyszał moje wyrzuty to stwierdził że przecież nie było nic do zrobienia :szok::szok: a tu ku*wa jakby tornado przeszło bo mój synek wieczorami właśnie takim tornadem jest :szok: czy Wy baby też tak macie ze swoimi że jak palcem nie pokażecie gdzie jest bałagan to oni nie zauważą??:confused::wściekła/y: ehhh brak mi słów normalnie a ja od rana na wysokie obroty musze wskakiwać czuje się taka bezsilna czasami :-(

lubiczanko - mi tez sie wydaje ze ktos Wam ten olej regularnie podprowadza.. My zalelismy 200litrow osmego i mamy do dzis-nie wiem w prawdzie ile jeszcze zostalo ale 200l to duzo mniej niz 500l jakby nie patrzec;-)
na tamtej chacie zapier...nam regularnie,dlatego pozniej tankowalismy w baniaki i A.wlewal sam,bo chytruski tylko patrzyly kiedy cysterna do nas przyjedzie,a tu zonk;-)najlepsze jest to ze jedynym wyjsciem jest zabudowanie baniaka:-(
Nakrecilyscie mnie na te wakacje i teraz poszukuje namietnie. Oczywiscie nie wiem dokad:confused:Wiem tylko ze musze na slonce bo 4lata bez to gruba przesada:no:

reklama
Do góry