reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ahaaaa, to insza inszosc ;-) W takim razie jestem prawie pewna ze Ci sie upiecze,bo niby czemu nie. Na gardzie bylas,dysk jest i gra muzyka :-)

reklama
Wpadłam dobrej nocki życzyć
Pauletta-trzymamy kciuki aby wszystko skończyło się w porządku:tak:Najważniejsze to umieć się jakoś z kłopotów wyplątać:-)
Normalnie pomyślę sobie,że wszytstkie zostałyście na powtórkę z panieńskiego zaproszone,że tak cicho...i tylko ja siedzę:-(;-)
No cóż...J kończy kąpać Dadzię...Jakieś lodziki(z zamrażarki)przygotuję i zasiądziemy przed tv:tak:
W związku z powyższym życzę kolorowych snów Wam wszystkim:happy2:

Witam sie
Podczytuje Was:zawstydzona/y:

Misia super ze imprezna sie duała w tak fajnym towarzystwie... widziałam fotki na NK , super wygladasz ... reszta dziewczyn oczywiscie tez!!!

Nowinka - Filip Sam chodzi :-) Moj mały Fifinek ktory dopiero sie urodził juz chodzi az mi sie ryczec chce kiedy to Moje dziecko urosło....

Zamówilam bilety do PL na wkacje, mialy byc wkacje w cieplych krajach ale sie nie udalo brak kasy;-) zreszta wyajzd w czasie wkacji jest bardzo dorgi:baffled:

przepraszam nie bede komentowac bo wszytskiego niepamietam a niechcialabym ominac kogos:cool2:

Miłej Nocki

Kochana,a mogłabyś mi coś więcej powiedzieć?Gdzie,kiedy,jak to załatwiałaś:confused:Bo to na prawdę niedużo!
Tichonku - ja sama sobie wszystko szukałam i załatwiałam na własną rękę;-) najpierw znalazłam lot z shannon na majorkę (ryanair), a potem znalazłam apartament no i samochód to już był pikuś (pan pkiuś:-D)
korzystałam ze stronki Holiday rentals in Europe with 76107 apartments in Spain - masz bardzo duży wybór pod każdym względem, możesz określić miejsce, cenę, rozrywka dla dzieci... możesz sprawdzić dostępność w danym terminie. ja wysyłałam dodatkowo maile z pytaniem o termin i konkretną cenę. no i targowałam się;-)
samochód znalazłam ze stronki Spain car hire with All Inclusive Prices, Spain car hire with 100% Peace of Mind, Car hire in Spain with No Hidden Costs!
nie wykupowaliśmy posiłków, bo ogólnie na majorce jedzenie jest tanie i chcieliśmy sobie popróbować różnych kuchni;-) ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni:tak: za wczasy zapłaciliśmy ok 350 euro a na rozrywkę itp wydaliśmy 1000:sorry2:

madbebe - to są trochę skomplikowane relacje i za długo by tu tłumaczyć. a dla świętego spokoju zgodzę się na te ciotki:sorry2:

uciekam dziewczynki - spokojnej nocki:tak:

Dziewczyny ale jestem wściekła na siebie.Ósemka mnie rozwala na łopatki i znalazłam w domu maść SACHOL-żel stomatologiczny.Posmarowałam sobie pół szczęki i cały czas mi spływała maść do gardła.Teraz od 2 godzin myślę i nie mogę zasnąć,bo sobie uświadominłam,ze przecierz karmię malego a on do tego na antybiotykach jest.Ulotki w pudełku nie znalazłam,ale na internecie znalazlam opis i piszą,ze preparat przenika do mleka matki , podczas karmienia nie używać!Martwie się cholernie,aby mu nic nie było:-(Wypłukałam buzię,ale dopiero z pół godziny później:wściekła/y:Przez ten ból nawet się nie zastanowiłam...tylko od razu posmarowałam...Kurcze,mam nadzieję,ze nic mu nie będzie:-(jak myślicie?
Ja już chyba dzisiaj nie zmrużę oka:hmm:

Witam mamuski nadrobilam te kilka dni :-)

Potwierdzam Panienski naszej formki Misi bardzo udany juz dawno sie tyle nie usmialam i tak dobrze nie bawilam:-) Wiec dziekuje dziewczynki:-D:-D:-D

Jesli chodzi o wakacje to my w zeszlym roku bylismy w okolicach Malagi w Torremolinos na poczatku maja. Bylo super cieplo okolo 30 stopni C, piekna pogoda przez caly pobyt, wiele atrakcji, nie bylo tlumow bo lekko przed sezonem wiec plaze nie zatloczone, tanio ale zakupki polecam robic w duzych marketach a nie malych sklepach. Udalo nam sie znalezc nawet ang-irl sklepik gdzie znalazlam mleko i sloiczki dla synka:tak::-). Wakacje znalazlam na stronce www.booking.com. Wybierasz kraj lub miejscowosc i szukasz hotelu lub apartamentu, co ci pasuje?

A ja dzis nabuzowana, maz wkurza, tesciowa malo mi nie zaslabla cale popoludnie zle sie czula i wczesniej polozyla sie spac. Malo ja zawalu nie dostalam:no::baffled: Chyba juz sie nie zgodze by nas kiedys jeszcze odwiedzila. Jest za bardzo schorowana a ja niestety w takich sytuacjach trace glowe. A do tego jest strasznie dumna i nie powie calej prawdy jak sie czuje udaje ze nic jej nie jest a ledwo po schodach wlazla, myslalam ze z nich zleci. Jestem tak poddenerwowana ze chyba nie zasne a maz jeszcze ma dzis jak na zlosc nocke.:wściekła/y: Ale dam rade twarda sztuka ze mnie.

Anineczko przykro mi z powodu Twojej straty :-(

Gastone glowa do gory jutro(dzis) bedzie lepszy dzien a burza hormonow w twoim stanie normalna rzecz.

reklama
Witam jak zwykle wieczorkiem, a raczej już nocką! W ciągu dnia nieco Was podczytywałam ale nie miałam czasu na pisanie ( dwa szkraby w tym samym wieku są bardzo absorbujące i jakoś nie chcą się zsynchronizować ze snem abym mogła spokojnie wypiś kawke przy bb). Ale jeszcze tylko jutro i mam nadzieje że będe miała czasu trochę więcej.

Pauletta Pomysłowa z Ciebie mamuśka:-):tak:

Witam sie
Nowinka - Filip Sam chodzi :-) Moj mały Fifinek ktory dopiero sie urodził juz chodzi az mi sie ryczec chce kiedy to Moje dziecko urosło....
Wielkie gratulacje dla Filipka:tak:
No właśnie kiedy te dzieciaczki rosną? Dziś przeglądałam garderobę Emilki i znalazłam jej pierwsze śpioszki, które ubrali jej zaraz po porodzie i się zastanawiałam jak ona się w nie zmieściła i doszłam do wniosku że to niemożliwe żeby ona taka malutka tak niedawno była:-)

Dyta13 nie mam pojęcia, ja nigdy takich specyfików nie stosowałam, ale skoro posmarowałaś tylko raz. Może odczekaj jakiś czas zanim nakarmisz małego

Miłej nocki

Do góry