reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
lady_Zgaga
Lubiczanko, ja tez sie tego balamMamoAdy-łatwo mówić przeczekaj:-(łysa będę przy tym tempie wypadania![]()

Ja wiem, co znacza cale garscie wypadajacych wlosow, bo sama sie na wlasne oczy i wlosy przekonalam

A co do roznych "cudownych" preparatow, to lekarka powiedziala, ze to pic na wode. Takie kuracje pomagaja wzmocnic ogolnie oslabione wlosy czy organizm a na pociazowe wypadanie nic nie pomoga. Koncerny farmaceutyczne w ten sposob zarabiaja na zdesperowanych kobietach;-)

Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Skoro mowa o wczasach,my myślimy o Hiszpanii.Czy któraś może mi coś polecić?Gdzie lecieć,gdzie nocować,itp?Wiem,ze Didi była w Hiszpanii,ale teraz jej akurat nie ma

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ania pięknie spała na dworze:-), poszłyśmy do sklepu i zasnęła, więc szkoda mi było ją budzić. A ja zdążyłam poprasować i zaczęłam robić pomidorówkę:-)
Emili moj Szym jak zabkowal to robil nawet 5kup a jednego dnia nawet bylo 6
Nie dawalam mu zadnych wynalazkow tylko duuuzo wody do picia no i jadl marchewke do obiadu.
Lubiczanko wiem ze nie jest drogo,ale jak sie dom zaczyna urzadzac to jednak kasa na dom potrzebna....ech moze kiedys sie wybierzemy
dziewczyny ale macie super plany na wakacje...

Anineczko b.wspolczuje
My do Polszy na miesiac palunejmy.
Acha mam pytanie...czy ktoras z Was jechala z maluchem do Polski samochodem?
Chodzi mi o 16m dziecko.
Bo my planujemy w czerwcu ale strasznie sie boje ze Szym tyle godzin w aucie nie wytrzyma.
Bylismy w tamtym roku ale on byl malutki i wszystko bylo ok.

Nie dawalam mu zadnych wynalazkow tylko duuuzo wody do picia no i jadl marchewke do obiadu.
Lubiczanko wiem ze nie jest drogo,ale jak sie dom zaczyna urzadzac to jednak kasa na dom potrzebna....ech moze kiedys sie wybierzemy
dziewczyny ale macie super plany na wakacje...

Anineczko b.wspolczuje
My do Polszy na miesiac palunejmy.
Chodzi mi o 16m dziecko.
Bo my planujemy w czerwcu ale strasznie sie boje ze Szym tyle godzin w aucie nie wytrzyma.
lubiczanka
Tichonek-dla każdego coś dobrego.Jeśli chcesz wylecieć stąd a nie z pl. to z dojazdem własnym(samolocik)dla Ciebie- http://www.taniewczasy.zgora.pl/offer_3_4945.html
a my lecimy do Włoch,mam tam kolezanke to mi poleci cos:-)
A ja bede oryginalan i powiem ze ja wtedy bede jechac na porodowke

Chodzi mi o 16m dziecko.
Ja jechlam,bo w sumie co roku jedze.Nie jest zle.Jak masz dvd,zaopatr sie w sterte bajek,przegryzek i picia i bedzie git.My zawsze jeszce oprocz oczywiscie noclegu na promie zostajemy jeszcze w Belgii w hotelu,ja jestem zdania ze trzeba zrobic przystanek a nie pedzic i sie meczyc a zwlaszcza dziecko.
Jeden dzien tylko dluzej a bezpieczniej i zdrowiej.:-)
Zreszta zawsze jka juz dojezdzalismy do hotelu Max byl zmeczony wiec potrzebowal normalnego lozka.;-)
reklama