reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone nie smutaj sie,przytul sie do synusia i otrzyj lezki.

aaa no zapomnialam napisac ze ze nawypadajace wlosy dobry jest taki plyn ale to w PL nazywa sie loxon,5% jest na recepte a 2% mozna kupic bez recepty.
Bralam jeszcze jakies tabletki,ale nie pamietam nazwy.
Mnie osobiscie srednion to pomoglo,bardziej chyba szmpon Pantene ...

Mamy drugiego zabka:-)

Maly wstal.nara

reklama
Gastone - ty nie płacz, bo twoje maleństwo będzie płaczliwe...:sorry2: ale rozumiem te burze hormonalne:tak: ja na szczęście nie miałam (chyba:sorry2:), ale moja koleżanka od początku ma depresję, panicznie boi się porodu, spać nie może z nerwów:-(
a przy okazji - wybieram się do ennis w przyszłym tyg, więc może się spotkamy?

Witam
Joann szkoda ze sie nie spotkalysmy:)
Miłego dnia tu slonko swieci i zima trzyma:)
Jeszcze tydzien i wracam
buziaki

witam popołudniowo
Gastone-trzymaj się .Znam to uczucie kiedy poprostu siąść i płakać-zupełnie bez powodu...Na pocieszenie powiem tylko,że tak samo szybo jak taki nastrój nas ogarnia tak samo szybko znika:tak:
MamoAdy-łatwo mówić przeczekaj:-(łysa będę przy tym tempie wypadania:szok:
Misia-pewnie,że nerwówka być musi,zwłaszcza jak o wszystko samemu trzeba zadbać:sorry2:Mam nadzieję,że jakoś wytrwacie do czwartku i rozpromienieni i szczęśliwi pójdziecie do ślubu...A imprezką też się nie przejmuj-niech się wali i pali(oby nie)a i tak nie to co wokół,ale Wy jesteście najważniejsi:tak:
Anineczko-przykro mi bardzo.Doskonale rozumiem Twój nastrój:-(Jestem z Tobą
Ewelcia-nie czekaj do emerytury,trzeba korzystać...a za taką cenę:tak::-)
Pauletta-nie trzymaj nas w napięciu-zdradz czy Twój misterny plan się powiódł
Tichonek-a Ciebie gdzie wywiało???:dry:

Mój wrzaskun nr 2 spał 30min, jesc tez nie chce, tylko raczkowac i zjadac śmieci z podłogi :sorry2:

Larcia zdj poszły,
Lubicznka to ja od dwoch tygodni siedze i przegladam oferty wczasow a ty tak nalge sobie piszesz ze zamowilas, gdzie, jak? pokaz linka, napisz wszystko

Anineczko współczuje, mam nadzieje ze to nei ktoś bardzo bliski wam odszedłl :-(

Mamunie czy tu coś dostane na rozwolnienia w syropie dla dzieci chodzi mi dal niemowląt Julia mi od niedzieli robi luzne kupki po 4 dziennie mysle że to na zęby bo jeść za bardzo też nie chce i wszystko gryzie.. wczoraj nie dostała szczepionki bo miała temperaturę podwyższona :tak: ale pewna nie jestem:tak:

witam Dziewczynki:-)

Lubiczanka - ja miałam to samo:-(zaczęło się jakiś miesią temu.... teściowa przywiozła mi coś ze skrzypem z PL i trochę lepiej... śmiałam się, że będę chodzić po domu w jakimś czepku, bo ciągle gdzieś moje włosy były. a ja mam długiei czarne...:baffled:
no a my teraz mamy problem z chrzcinami :-( nie ma nigdzie w knajpach wolnych miejsc na ten termin:no: jestem załamana. a jak znalazłam restaurację, to za 2-daniowy obiad wołają 50zł:wściekła/y: masakra. a wszystko przez teściową, bo chce zaprosić swoje siostry z mężami:baffled: po jaką cholerę, to nie wiem:-( ehhh...
a nie mozesz powiedziec ze sie najzwyczajniej w swiecie nie zgadzasz na tylu gosci?Przeciez to chrzest twego maluch a nie Jej za przeproszeniem.My tam mielismy obiadek w domu i tyle.Fakt ze mama naszykowala fure jedzenia ale u Niej to normalne :-D:tak:

Wpadłam się pochwalić,że właśnie samodzielnie zarezerwowałam wakacje w 4* hotelu w Bułgarii:-DAleż się cieszę:tak::-D:-DZa mnie,J i Danielka na 5dni-samolotem 2200zł...
ale jak to-lecicie na te wczasy z Polski czy jak?Pisz tu szybko o szczegolach:tak:;-)Bo my tez planujemy tylko nie wiemy jeszcze gdzie:no:Myslelismy o Hiszpanii..
Anineczko - szczere kondolencje i wyrazy wspolczucia.Nieprzyjemna to sprawa.Ech krotkie to zycie:no::-(
Misia - nie zablysne jak powiem ze to norma.Jak dla mnie to znak ze oboje podchodzicie powaznie do sprawy i nerwy was zzeraja:tak:Dacie rade!Tylko sie nie pozabijajcie:-D
Dzizas jak ta moja mala wiszczy:-DAsienka - Twoja tez tak ma?Cudak maly:-DIde chyba na spacer. Wynalazlam w miare pobocze,w sensie nie jest az tak busy na tej drodze.Szkoda ze nie ma chodnika i miasteczka coby sobie pospacerowac ale nie mozna miec wszystkiego,no nie?Lece:happy2:

Ostatnia edycja:
Mój wrzaskun nr 2 spał 30min, jesc tez nie chce, tylko raczkowac i zjadac śmieci z podłogi :sorry2:

Larcia zdj poszły,
Lubicznka to ja od dwoch tygodni siedze i przegladam oferty wczasow a ty tak nalge sobie piszesz ze zamowilas, gdzie, jak? pokaz linka, napisz wszystko

Anineczko współczuje, mam nadzieje ze to nei ktoś bardzo bliski wam odszedłl :-(
To nasza wycieczka...Ale kliknij na oferty i wybierasz,przebierasz...z tym,że to wycieczki z pl http://www.taniewczasy.zgora.pl/offer_84_8524.html
Anineczko-zapomniałam odpowiedzieć na pytanie-dzieci(czyt.Starszaki)będą u stęsknionych dziadków...Daniel też by został,ale mam nadzieję jeszcze karmić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry