reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka mamuski:-)
powracam:-D
kurde noooo neta nie mialam przez tydzien bo te gowno 3g nie dziala i wogole sklepy pozmykali nawet - nie wiem tylko czy przed wkurzonymi klientami czy splajtowali:confused::baffled:??? no ale kupilam dzis nastene gowienko z meteora iii zobaczymy, wazne ze wkoncu moge sie odezwac:-)
kurcze wiedze ze sporo chorych foremek i foremeczek - duzo zdrowka zycze :tak:
hahaha frog bo tesciowka chciala te sciereczki Twoje uprac hihihihi:-D:wściekła/y:
ide nadrobic troche co sie tu dzalo:happy2:
pozdrawiam

reklama
Ciao Dziewczynki!

A ja dopiero jakies 3o min temu wrocilam ze szkoly!!!:szok: A bylam w niej od 9.40....:szok::baffled: zajecia potem dllluggaaa rada pedagogiczna i padam na twarz! jestem pelna podziwu dla A, ze tak dzielnie zajal sie dzis Alem. Samiusienki. POlozyl go pieknie spac....a ja sie stesknilam jak szalona nie widzac go caly dzien!:tak:

Renni- Witajjj!:-)

Imprezesia jak najbardziej aktualna!! Juz nie moge sie doczekac zimnego piwesia!!:-D Wciaz czekam na telefon z klubu o potwierdzeniu rezerwacji. Wogole to ...ahahhaha..powiedzieli, ze mamy sie upewnic, ze nie bedziemy pijane jak bedziemy wchodzic do klubu bo nas nie wpuszcza!!:-D:-D:-D Normalnie lalam z tego rowno! Co za ostrzezenie wogole!:-D:-D

No nic ide ogarnac chalupke! :tak:

Agusik ja tez mam nastepne g.... z meteora....pisalalam wczesniej ze dwa nety w domu azaden nie chcial dzialac:baffled: a wczoraj oby dwa zasuwaly.
Z meteora masz na karte?
Dyta zdrowka zycze dla synka:tak:
Marta alez Was zlapalo_Oczywiscie Wam tez zycze zdroweczka.
Kamcia alez Twoja niunia silna:-) jak popatrzylam na filmik to przypomnialam sobie ze moj Szym tez tak robil.
Silne dzieciaczki;-)
Tichonku heh Twoj m mial niezla pogawedke:sorry2:,.
My tez mamy cywilny,ale z chrzcinami nie bylo problemu....proboszcz tylko spytal czy wezmiemy koscielny...a i pytal sie czemu mamy cywilny a nie koscielny.
Powiedzielismy ze nie przebywamy w PL i ciezko jets to zorganizowac:-p.
Po chrzcinach jalk dawal pamiatki dla dzieci to dodal "nie zapomnijcie tylko o slubie koscielnym":baffled:

JA tez dzis bizzzzyyyy
Najpierw kolezanka byla z coreczka,potem robilam ciasteczka maslane ale mialam jakis lipny przepis i wyszly i al'a maslane bo do ciasta dodalam smietane:cool2::blink: pozniej nastepna kolezanka byla.
Nagadalysmy sie az mnie buzia boli:-D

Hehehe misia no wiesz .....my matki polki????:-D:cool2: ale o wyjsciu juz nic nie mowili:-D:cool2: Gratki dla A&A:-):tak:
marta, kamcia gratulacje dla malych silaczy;-)
reni witaj :-)
a ja jestem troche zalamana...moje dziecie takie niegrzeczne jest.........
dzisiaj wybralismy sie na zakupy do centrum i po godzinie juz bylismy w domu spowrotem bo maly sie tak darl ze az mi wstyd bylo:zawstydzona/y::sorry2:nie chce w wozku siedziec to wiem ale nawet na rekach nie chccial dzis....chyba te zeby go mecza....dobrze ze chociaz buciki do nauki chodzenia mu zdazylam kupic to moze teraz pojmie po co sa nozki i zacznie jakies kroczki stawiac:sorry2:;-) wrrrr nawet pennego nie zaliczylam:blink:

ewelcia - tak na karte

Witam mamunie.
Moje dziecie slodko spi to mam chwilke wolnego,niedlugo w koncu moj maz wroci do domu....
Ja nie moge juz doczekac sie jutrzejszej imprezki,mam tylko nadzieje,ze Tobi ladnie zasnie i moja siostra a pozniej moj maz nie beda musieli po mnie dzwonic:-D
Larcia bede na Was czekac.Pisalas,ze bedziesz u moniadan o 7.30,tak wiec ja bede juz zwarta i gotowa,bo jestem nastepna na trasie przejazdu:-)
Misia no niezle z tym ostrzezeniem:-DA nie dali ostrzezenia jak mamy wygladac po wyjsciu z ich klubu:-D
Wiec do zobaczonka dziewczynki

misia ty juz bedziesz w srodku czekala czy na zewnatrz sie umawiamy?No mi pijana nie grozi,bo moge sobie pozwolic na cos malego tylko,wkoncu autem jade. I wspolczuje,ze tyle godzin musialas sie wysiedziec, ale dla kasy...czego sie nie zrobi :-D A prace masz fajna :-)

froq wspolczuje!!!!Naprawde!!!!tez pomyslalam,ze moze chciala te scierki uprac hahaha :-D Moze cos wcisnela i glupio bylo jej sie przyznac, a na dziecko najprosciej zwalic...bezczelnosc!Zaciskaj zeby, za niedlugo wyjedzie :-)

Ja sie dzis czuje jakbym wczoraj chlala cala noc. Wczorajszy caly dzien to bylam nakrecona na maxa,tyle zajec mialam,polozylam sie spac dopiero ok 1.Dzis od 8 rano na nogach,po 10 wyjechalam po rodzicow,wrocilam ok 15 i ciagle cos, az dostalam biegunki z nerwow(zeby mi do jutra przeszla :-D). Zaraz ide spac, bede zwarta i gotowa do jutra wieczor :-)

wilwia tak tak :-) Wyjade z domu lekko przed 7, korkow raczej nie bedzie, wiec zajade na czas :-) do zobaczenia!

a ja sie wczoraj wysiedzialam u fryzjera ponad 3 h z tymi pasemkami i jeszcze podcinala mi wlosy, ale relax totalny. Najlepsza czesc to wtedy, kiedy myje wlosy i masuje glowe mmmmmmm blogo :-) Ale nie rozumiem. Robila mi cala glowe pasemek bez scinania za 70e. Potem robila same odrosty bez scinania tez 70e. Potem odrosty ale ze scinaniem tez 70e. Wczoraj odrosty plus nowy fryz tez 70e.

Ostatnia edycja:
Aga, bo on chcial do Emci przyjechać, a ty go po sklepach ciagasz, nie wiesz ze facecie nie lubia zakupów :-p

Witam!!
MartaF czyli jedna was tez dopadło, a jak Szymcio sie trzyma??

Misia, kurcze a jakies stroje tez obowiazuja bo nas nie wpuszczą?? :confused:

Laski dzinsy czy kiecki ubieracie??

reklama
Do góry