reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dyta- no to dokladnie mamy tak samo! Al teraz tez- zjadl sniadanie i sie bawi a ja chodze i go ciagle macam czy ma goraczke! Ma delikatna ale jest zwawy i wogole. Zauwazylam na ciele kilka plamek- blade i jest ich tylko kilka ale sa!

MartaF jestem z Navan, nie mam pojęcia jak daleko to od Ciebie :confused:
Moja Mała też gorączkuje, walczymy z ospą wietrzną :no: Złapała ode mnie, ja umierałam jakieś 2 tyg. temu a teraz na moje dzieciątko przeszło :no: Cała zsypana bidulka moja :wściekła/y: No a ząbki swoją drogą, marudna jest przez to strasznie, ślini się na potęgę i ciągle paluszkami po dziąsłach szoruje.

iza to jest za Dublinem:sorry2:ode mnie jakies ponad 200km:tak:jak bardzo ci potrzebne to wyslij mi adres na priv. to ci wyśle jutro bo dzisiaj nie mam auta:tak:

Dziecko zaprowadzone:tak:
Biorę się za obiad,ale najpierw kawka:-p
misia,dyta-ponawiam moje przypuszczenia,może to trzydniówka?Ale zębiska też tak mogą dziecku dać w kość:tak:Radek przy zębach aż tak nie gorączkował,ale raz mu się zdarzyło,jak mu kły szły(ale łamaniec językowy:-D),że się z gorączki przez ręce przelewał:sorry2:A jak miał trzydniówkę to bite trzy dni ponad 39st.:szok:A potem minęło jak ręką odjął i pojawiła się wysypka na klatce piersiowej,zniknęła po dwóch dniach:tak:

Misia albo trzydniowka albo zeby. Dzieci takie malenkie potrafia miec goraczke ot tak nagle, ktora po nocy znika. Moja corcia jak zabkowala, to zawsze miala katar. Kazde dziecko jest inne :-) Staraj sie nie martwic, to napewno nic takiego :-)

moniadan zmiescicie sie, mam duze autko. 4 osoby moge zabrac. Wiec laski spiknijcie sie w 1 miejscu i dajcie mi adres.Wiem, gdzie moniadan mieszka. A bedzie nam razniej razem :-)

Witam! :-)
Larcia to przyjedz po mnie i po drodze zabierzemy dziewczyny, , zgadzacie sie?? hejo?? Wilwia, Aga, Frog??
i o ktorej godzinie bedziesz?

U nas Emma spala najlepiej odkad sie urodzila, wczoraj ja polozylam o 18:10 juz zasnela, wypila mleko o 22 pozniej o 24 i pozniej o 7 rano i spala do 8:30 no szok , gdyby nie wedrujacy Eryk to bysmy sie wyspali

Misia, Dyta goraczka to objaw stanu zapalnego, z niczego sie nie bierze, taka wysoka to raczej nie jest przy zabkowaniu, moj Eryk mial co prawda taka tepm. ale mial zapalenie jamy ustnej gdy szly mu gorne jedynki

nic wiecej nie popisze bi Emma juz strasznie marudzi, probuje ja izolowac od Eryka, bo on caly czas goraczkuje ale wiadomo nie zawsze sie udaje, mam nadzieje ze sie nie zarazi

Cześć dziewczęta.
Umnie dziś humorek na twarzy się rysuje bo wracam do domu po 3 tyg pobycie w szpitalu jupiiii. Co prawda bede tu wracac na kontrole ale wazne ze do domku wychodze. Wczoraj juz zrobili mi niespodzianke i puscili mnie na caly dzionek tez do domu co prawda musialam wrocic na noc na obserwacje ale mowie wam domu nie poznalam wszystko takie dziwne dlamnie agatka jest domnie nieufna tylko tata i tata mysle ze to kwestia paru dni i znow ja odzyskam. Moja gwiazdeczka strasznie sie zmienila i wychudla bo tez nam chorowala ale podobno juz jest dobrze. Zaczela raczkowac tylko do tylu :-D rwie sie do stawania pokazuje co jej podac i ma juz swoje male nerwy :-):-) taki postep w ciagu 3 tyg. No nic dosc tego pisania o szpitalu mam nadzieje ze juz nigdy do niego nie wroce ale bede musiala bo jeszcze operacja na przepukline mnie czeka :wściekła/y::wściekła/y: co tam przeloze ja na listopada musze sily zregenerowac nacieszyc sie malutka, mezem i mama fajnie ze przyleciala bedziemy plotkowac przy kawusi. Pozdrawiam was cieplutko
misia udanej imprezy Ci zycze widze ze dziewczyn nie zabraknie a ali jest superancki kropla w krople mamusia ;-)

reklama
Witam mamusie.
Widze ze dzieciaki choruja.Moj Max jakies dwa miesiac etemu nagle dostal wysokiej goraczki 39.7 a na drugi dzien juz nie bylo sladu.Tez nie wiedzialam co to jest.Jednak u nas tonie byla trzydniowka tylko jakas jednodniowka hehe Przyczyny nie znam,ale mojej kolezanki dzieci podobnie mialy.Jeden dzien lecialy jej przez rece a drugi zdrowe jak ryba..
A moje dziecko ma stan podgoraczkowy dzis narazie i katar.Jezu niech ta wiosna juz przyjdzie..
No wiec milego dnia.Ide posprzatac chalupe bo wczoraj poszlam do gory o 17 i nie zeszlam juz na dol a chlopki zostali na dole sami.No i oczywiscie jakby stado baranow przeszlo..

Do góry