reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laski
Widze że tematy domów poruszacie.
Fajnie Wam z tymi zakupkami :)
Tesnie za wami z checia bym poszła na spotkanko ale cóz jak wróce
U nas ok Oli zadowolony odwiedzamy babcie i we wrocku fajnie sie bawil z kuzyneczka, jutro odwiedzimy innych znajomych.
Lekarzy mam do załatwienia i moze gdzies wyjedziemy na sanki czy cos..:)
Miłej nocki

reklama
Dobry wieczor dobre kobiety!
Ja tak czytam i czytam az w koncu zapomnialam co ktorej mialam odpisac!
Pamietam ze cos o mieszkaniach pisaliscie. Ja wynajmuje na doughiska za 900 E- 6 pokoji (4 double 2 single), 3 lazienki, duzy salon jadalnia tez duza ,kuchnia, ogrod i 2 miejsca parkingowe, 3 poziomowe. Ogolnie nie jest zle. Mieszkam z bratem i 2 kuzynami tekze nie drogo wychodzi. No i z moim O oczywiscie.

Karolinacola Wspolczuje ze nie moglas sie widziec z corunia.:-( ale lakarze wiedza co robia!:tak: Zdrowka zycze!!!!

Didi no nie mow ze twoje dziecie tez wymiotuje??? To naprawde jakis wirus musi byc w powietrzu!!! Tichonek, MartaF ja teraz ty... wszystkie walczymy z wymiotujacymi dziecmi. Kacper godzine temu mial 37'2- stan podgoraczkowy. Dalam syropek i juz przeszlo. A tak ogolnie to zwraca nadal ale juz mniej. Nie 6-7 razy na dobe tylko 3-4. Kaszle dalej. Je mniej, oczka podkrazone. Boje sie zeby sie nie odwodnil i daje mu pic duzo ale on za duzo to nie chce. W szpitalu mi mowili zebym sprawdzala pieluszki jak przestanie normalnie oddawac mocz to znaczy ze odwodziony... ale narazie ladnie sika i robi ladnie kupki wiec chyba jest dobrze. Podejrzewam ze te oczka podkrazone bo jest juz zmeczony tym haftowaniem. Ile mozna??? Tydzien to juz sporo:wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-(. Szkoda mi mojego bidaczka kochanego!

I jeszcze mialam pisalc do....????? juz nie pamietam zaraz sie cofne to sobie przypomne.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ja i moja pamiec:-D:-D:-D

Didi no nie mow ze twoje dziecie tez wymiotuje??? :-D:-D:-D

maly haftowal tylko w nocy ...no i ja ..a dzisiaj mala ..P mowil ze porzadnie jej poszlo i duuuzo...hmm..nie widzialam tego...bo akurat bylam na depilacji... ale poczulam na pajacyku jak po mnie przyjechal i mala rozebralam w domu to mialam polowe mokra..biedna myszka mala..

a mi caly dzien jakos jezdzi na zoladku ale to moze dlatego ze malutko jadlam dzisiaj ze strachu..haha

:shocked2:Didi-kurczaczku...Ty się też biedna już masz z tymi wirusami,przeziębieniami i chorobami:no::-(
Kamcia-jestem pod wrażeniem...Tak regularnie zaglądasz będąc w pl:-D
Anineczko-Ty nocny marku...pewnie znowu zawitasz kiedy ja już dobranoc powiem:confused::-):-p
A moja rodzinka już do mnie jedzie-tralalala....To nic,że samolot opózniony o 40minut-biorąc pod uwagę ich strajki nie jest zle:tak:W związku z powyższym zapewne rzadziej będę zaglądać...:-:)rolleyes2:

witam wieczorowa pora:-)
Moja Asia zafundowała nam dziś z rana prezent- spaliśmy do 11:szok::szok::szok:. O 7 rano kupa, o 8 jedzenie i potem spanie, jak sie obudziłam to sprawdzałam godz na 2 zegarkach:tak:. Cały dzień nie było tez źle i teraz tez już śpi. Ja dziś obdzwoniłam babcie- wysłaliśmy zdjęcia na których były życzenia i już doszły, wiec ogólna radość w PL. Jutro urodziny męża, ale chyba kupie tort nie mam jak upiec- on prawie cały dzień w domu, a ja po południu sama z mała wiec nie za bardzo mam jak:-(.
Karolina - jak tak sobie pomyśle o Tobie to mnie ściska, ja musiałam wrócić kilka tyg. po porodzie na jedna noc do szpitala i myślałam ze mnie skręci, a Ty biedactwo już tyle czasu. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak::-):tak::-)
Chorym dzieciaczkom również dużo zdrówka może faktycznie coś w powietrzu skoro tyle maluchów wymiotuje,
dobrej nocki:happy: wszystkim

Ostatnia edycja:
Lubiczanko ja zawsze jestem :-p:-D:-D
Tylko nie zawsze mam o czym pisac :sorry2:

Tichonku chodziło mi o uczenie się literek :sorry2:
Bo u Antka wczoraj cwiczyli literkę A i nie wiem czy to jakiś ogólny program czy tylko przedszkola.

5.gif
wpadłam powiedziec Dobranoc!!!!!!wszystkim mamuśka miłej nocki:-)

Lubiczanko ja zawsze jestem :-p:-D:-D
Tylko nie zawsze mam o czym pisac :sorry2:

Tichonku chodziło mi o uczenie się literek :sorry2:
Bo u Antka wczoraj cwiczyli literkę A i nie wiem czy to jakiś ogólny program czy tylko przedszkola.
Mhmmm-dobrze wiedzieć:tak:Domyślam się ,że KasiaIrlandka podobnie jak Ty pilnie obserwuje:ninja2::confused:;-):-)
Moja Dadzia też się uczy cyferek i literek...Przypuszczam,że chcą dzieciaczki zaznajamiać z wiedzą szkolną,żeby łatwiej im było potem:sorry2:
To ja już brykam-dostałam cynk,że głodomory jadą,więc szybciutko jeszcze bigos odmrażam.Wam już robię
mano037.gif
Pora na dobranoc bo już
luna008.gif
świeci...Do jutra Kochane(mam nadzieję)

Ostatnia edycja:
Hejo
moja Emma marudna na maxa, poza tym nic jesc nie chce :-(
gdyby nie fajna pogoda i spacerki to juz chyba bym z domu uciekla

Na spacerek ja tez jestem chetna mi pasuje tak po 13, to jak jutro bedzie ladnie to Agusiek, Wilwia, Misia, Frog wyciagac swoje fury i idziemy na podboj Knocknacarry :-)

Tak wiec spacer jutro po 13?Co z reszta mamus??
:tak:

Przykro jutro mam inne plany do poludnia wiec odpadam :-( a popoludniu no coz trzeba zaczac chatke doprowadzac do porzadku, brat wczoraj sie wyprowadzil wiec chatka wyglada jak po jakims tormado, a w poniedzialek w poludnie tesciowa przylatuje i jak nic inspekcja bedzie:szok::-) A ona niczego nie przeoczy wrrrr......

reklama
Hej mamunie księżniczka już śpi to mam chwilę :tak:Pogoda ładna aż chce się żyć ja do was z pytaniem bo tak sobie dziś zważyłam małą mam wagę dla niemowlaków i mała waży 7900 i ma 72cm i jak to jest z tymi centylami ? wagę ma no 50centylu a wzrost na 96 tak i nie wiem jak na to patrzeć wydaje mi się że przy tym wzroście powinna więcej ważyć :tak: ale jak to takie ruchliwe pełza po domu jak szalona to jak może przytyć :-D

Do góry