reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

a ja znowu odzwyczajam sie od spania:baffled:mały pospał od 23 godzinke,potem zjadł i wstał znowu za godzinke:baffled::-(a od 3 zero spania:no:więc oczy mam na zapałkach:sorry2:
samochód K niezapalił więc zabrał mój:-(dzień zaczyna sie świetnie
joannn jakbym mogła zapomniec o tobie i sofik no!!!:dry:
ja byłam na urodzinach gdzie było ponad 20 osób i sie pomieścili a lubiczanka ma jeszcze większy dom:-)oto dowód
e356309b4b.jpg

miłego dnia:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry...
Tydzień zapowiada się fantastycznie i oby:dry:...Danielek obudził się dziś o 5-ej na cycuszka i dopiero teraz tak na obre-a zasnął przed21-szą(walczył jak mógł,żeby nie usnąć:dry::baffled:;-)).Dwa starsze D jeszcze śpią:szok::-)...Czegóż chcieć więcej:-D
Misia-duże brawa dla Twoich Panów i dla Ciebie też-za skutkujący instruktarz:tak:
Marta-a gdzie spaliście?W starym domku pewnie?Przeprowadz się to se Szymuś pośpi(oby):blink:
A ja zmykam,bo śniadanióweczki trzeba czymś dzieciom wypełnić:-p:tak::-)

w starym bo K dopiero wieczorem łóżka poskręcał:tak:ale dzisiaj juz chyba bedzie gotowe,musze łóżeczko zawieźć tylko mały nie chce w nim spac:baffled:bo matka go do łóżka przyzwyczaiła(chciałam wygody to teraz mam!!!)

Dobryj dzień:-)
Cały weekend przeleniuchowałam:baffled:Tzn.przesiedziałam w domu,ale w domu to zawsze się coś znajdzie do roboty:tak:Trochę sprzątałam,trochę gotowałam i takie tam:tak:Siedzieliśmy w domku,bo Radek cosi cherla,gorączka na szczęście poszła w zapomnienie.Do przedszkola go puściłam,ale czy coś więcej się z tego nie rozwinie to się zobaczy.
Jola24,Welcome back!Oluś słodziaczek jak się patrzy:tak:
Mamo_ady,Ciebie też welcome.Mówisz,że masz prawdopodobnie siusiaka w brzuchu?:-DTo super,niech rośnie na pociechę diewuchom;-)
Misia:Gratulacja dla A.,że tak super sobie poradził z młodszym A.Ale najbardziej to chciałabym zobaczyć Ciebie leżącą pod drzwiami i wydającą dyspozycje co i jak:-D
MartaF:ale hurma:-DMusiało być wesoło:happy2:
aaniaa:biedny ten Twój synuś:-(Jak na moje oko to też nie wydaje mi się,żeby to mogło być przeziębienie:no:Prędzej stawiałabym na jakieś kłopoty z mleczkiem.Mam nadzieję,że pomalutku dojdzie do siebie.Daj znać co i jak!

reklama
Do góry