reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Mój Radek przestał sypiać popołudniami jakoś niedługo po drugich urodzinach:tak:,ni e było szans nawet na siłę go położyć:no:Za to zaczął dłużej i spokojniej spać w nocy:tak:
Pauletta,a Twoje dziecię jeszcze sypia w dzień?
Kasiu Irlandko,(czy może-Paproszku:happy2:)a Ty już pewnie cała w skowronkach na przyjazd siostry:confused:Siorka była już in Ireland?

Mój Radek przestał sypiać popołudniami jakoś niedługo po drugich urodzinach:tak:,ni e było szans nawet na siłę go położyć:no:Za to zaczął dłużej i spokojniej spać w nocy:tak:
Pauletta,a Twoje dziecię jeszcze sypia w dzień?
Kasiu Irlandko,(czy może-Paproszku:happy2:)a Ty już pewnie cała w skowronkach na przyjazd siostry:confused:Siorka była już in Ireland?
:dry:jaki Paproszku:confused:

Witam laski
Ja w końcu sie zgramoliłam z łóżka..idę sie kąpac, a potem pakowanie obym niczego nie zapomniała..

Widze że mamuśki maja przebojowe noce naszczescie Oli daje mi pospac i kaszel mnie tak nie meczył wiec w miare sie wyspałam:)

Ja Olivierowi na noc daje malutko wody i tez sie złosci że chce sok ale o tym nie ma mowy.Tym bardziej że ma straszna próchnice i wlasnie dlatego do Poslki jedziemy żeby dentyste z nim załatwic
Nie chce mi sie jechac tutaj taka łądna pogoda a tam mróz brrrr

Tez bym była chętna na nalot do Lubiczanki może jak wróce cos sie uda zorganizowac??:)
Miłego dnia

Witam laski
Ja w końcu sie zgramoliłam z łóżka..idę sie kąpac, a potem pakowanie obym niczego nie zapomniała..

Widze że mamuśki maja przebojowe noce naszczescie Oli daje mi pospac i kaszel mnie tak nie meczył wiec w miare sie wyspałam:)

Ja Olivierowi na noc daje malutko wody i tez sie złosci że chce sok ale o tym nie ma mowy.Tym bardziej że ma straszna próchnice i wlasnie dlatego do Poslki jedziemy żeby dentyste z nim załatwic
Nie chce mi sie jechac tutaj taka łądna pogoda a tam mróz brrrr

Tez bym była chętna na nalot do Lubiczanki może jak wróce cos sie uda zorganizowac??:)
Miłego dnia
zapraszam,zapraszam
a ja z kolei zazdroszczę Ci tej podróży:tak::sorry2:

Witam się i ja:-)
aaniaa - współczuję:-) wiem, co to znaczy informacja w irlandzkim szpitalu... ehhh... ale może faktycznie, tak jak mówią dziewczyny, to jest alergia na mleko? spróbuj zmienić i podawać w małych ilościach, jak pisze kasia irlandka. wiem, że w PL są mleka dla dzieci ulewających (chyba Bebilon), ale czy tutaj mają, to nie mam pojęcia. mój jest na Aptamilu i nie mieliśmy żadnych problemów. powodzenia!!!
Busa niestety nie mam :-:)-:)-( ale Andzulina coś tam wspominała że chce jechać:tak: więc sądze że miała by dla Ciebie miejsce :-) a gdyby się więcej niemobilnych mamusiek znalazło na wyprawę to myślę że frog nie miała by nic przeciwko aby swoim autkiem pojechać to wtedy się dwa miejsca jeszcze dodatkowe zrobią :tak: także Galwayowksie mamy deklarować się na najazd lubiczanki włości:-D:-D:-D
pewnie, że będzie miejsce;-) dajcie tylko znać, co i kiedy:tak:

misia - super, że udało się Twoim chłopakom :-) moje dziecię usypia od razu, bez względu na to, kto go kładzie;-) no chociaż czasem są wyjątki, że musi z 15 min się pobawić... w sumie to Igor przesypia całą noc - od 8 wieczorem do 7 rano. ostatnio tylko przebudza się ok 4-5, żeby się napić i idzie dalej spać. no i w niedzielę mój A wrócił z nocki i akurat trafił na przebudzenie. jako dobry mąż nie chciał mnie budzić i postanowił sam się zająć synem... dał mu smoczka, pogłaskał, zacząl do niego mówić i żeby mu się lepiej usypiało - włączył mu lampkę z muzyczką i projektorem na sufit.... więc moje dziecko stwierdziło, że to chyba już pora na wstawanie :szok: ja wiem, że chciał dobrze... ale... no i z tej pomocy wyszło tyle, ze on się położył, a ja "walczyłam" z Małym godzinę, zeby jeszcze jednak się położył...:baffled:
frog - to nie ma co czekać i zastanawiać się nad drugim bobaskiem. popieram R :tak:
jola - gratulacje!!! Olo śliczny i jaki duży. dużo zdrówka dla was, a dla Ciebie bardzo dużo wytrwałości przy karmieniu... ja walczyłam z bolącymi sutkami miesiąc;-)
mamo Ady - witamy, no i pewnie, że się stęskniliśmy.:tak:

chyba tyle, co chciałam napisać. jakbym o kimś zapomniała - to przepraszam;-)
a teraz lecę przygotować małemu jakieś drugie śniadanko i robimy wypad do miasta.
miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Normalnie jestem z siebie dumna:-D:-D:-D zabrałam się za redukcję szaf :tak: u małego odłożyłam to co za małe a te lekko zniszczone rzeczy do wora a u siebie zrobiłam szczere rozliczenie i wyszły mi razem z rzeczami małego 2 duże worki :szok: teraz muszę m zatrudnić aby to wywiózł do charity box :tak: ale tak jakoś lluźniej mi się w szafie zrobiło choć co do niektórych rzeczy to miałam sentyment ale wiem że ich już w życiu nie założę to trzeba było decyzję podjąć:sorry2:

Do góry