reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Emili- z tego co wiem to nawet czwarta jestem! Wiem, ze z punktu widzenia rodzicow to kiepska sytuacja. Tymbardziej, ze z tego co wiem nie zostali poinformowani o zmianie nauczyciela. Bedzie mi ciezko przekonac ich do siebie, gdyz podejrzewam, ze nie beda zachwyceni kolejna zmiana. Mam jednak nadzieje, ze dadza mi szanse i ze spelnie ich- wasze oczekiwania:-)

reklama
witam się i ja :-) widzę, ze jakies spotkanko się szykuje, więc może i ja się wproszę, jeżeli można :sorry2:
aaniaa - jak Kacperek?
uciekam kończyć gotowac zupę dla małego, a potem do centrum;-)
miłego dnia i do później;-)

Witam sie niedzielnie:-)
Pogoda ladna slonko za oknem i mam tylko nadzieje ze chmury nie nadciagna.
Ja mam dzis busy day again i zajrze do was wieczorkiem ewentualnie dopiero jutro:-pMoj R wyjezdza jutro rano do PL wiec bede miala wiecej czasu na BB i inne babskie sprawy:-)

A skąd wiedziałaś że o Tobie :-D:-D:-D:-D oczywiście masz całkowitą rację:-D:-D:-D

No to nie zły zlocik się szykuje :-D:-D lubiczanko a pomyśleć że ty tylko ciuszki chciałaś oddać a tu się pospolite ruszenie zorganizowało:-D:-D:-D:-D każdy powód jest dobry na odwiedzinki :tak:
Andzulina no pewnie ze sie zalapiesz, jesli masz tylko ochote to czemu nie

Ja też mam dzisiaj dyżur poranny:-D:-D postanowiłam dać pospać mojemu P co by już całkiem doszedł do siebie po przeziębieniu:tak: w końcu kochająca żona jestem :-D:-D:-D

Tak mi do glowy wpadlo ze pewnie o mnie pomyslalas:-p i sie nie pomylilam;-):-). Ja tam chetna na nowe poznanie i zwiedzanie wiec sie jak najbardziej pisze:tak:
No ja nie spie od 9ej z tym ze o 3:baffled: mialam budzenie na przytulanie ktore nic nie dalo, ale butla pomogla w 30 sek:sorry2: Wiem ze juz nie powinnam ale czasem to mi ratuje zycie w nocy wiec jak chce to ma:confused:

Emili- z tego co wiem to nawet czwarta jestem! Wiem, ze z punktu widzenia rodzicow to kiepska sytuacja. Tymbardziej, ze z tego co wiem nie zostali poinformowani o zmianie nauczyciela. Bedzie mi ciezko przekonac ich do siebie, gdyz podejrzewam, ze nie beda zachwyceni kolejna zmiana. Mam jednak nadzieje, ze dadza mi szanse i ze spelnie ich- wasze oczekiwania:-)

Misia ty sie nie martw bo masz w sobie cos takiego ze w mig zjednasz sobie rodzicow i dzieciaczki:happy2:. Jestes energiczna, usmiechnieta i tryska od ciebie wielki poklad optyminzmu wiec oby do przodu:-) dasz rade:-D:-D:-D

Mamo-Ady welcome back!!!!

Oki zmyka robic salatke z kurczka i ananasa jakos chodzi za mna od wczoraj i salatka z selera tez e boje sie ze mi nie wyjdzie taka dobra jak mojej mamie:cool2:
Milego dnia kochane i do pozniej

Ostatnia edycja:
Dzien doberek!
Noc-STRASZNA! Kacper znow wymiotowala jakas brazowa mazia a pozniej zaczela mu leciec krew z noska. :-(. Ja juz nie mam sily... albo ze mna cos jest nie tak albo to ci lekarze jacys do d*** mowiac ze to przeziebienie! Je malo... ale go poje caly czas zeby sie mi nie odwodnil. A na dodatek chyba z nerwow stracilam pokarm:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tzn jeszcze cos tam leci ale jakies ostatki! Pozniej sprobuje sciagnac i zobacze ile go tam jeszcze jest!:wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

Pozniej sie odezwe! Milego dnia!

Kurcze Aniaa no! A co Ci Cudo powiedziala? Mam nadzieje, ze to nic powaznego. I staraj sie myslec pozytywnie. Szkoda by byla wielka stracic mleczko juz teraz!

Frog-...no dzieki dzieki....:zawstydzona/y:

le fajna pogoda nie? My dzsiaj po garnitur jedziemy...zobaczymy jak nam to pojdzie!

Wlasnie wsadzilam szarlotke do pieca:-)

Mamo Ady i Fasolki- ciesze sie niezmiernie, ze znow do nas zawitalas!! No i prosze..jak ten suwaczek szybko tyka! JUz 6 cm!!!! :-)

A Alencjusz dzis skonczyl szacowne 7 miesiecy zycia!:-)

Pauletta-już nie mogę się doczekać owego ruszenia:tak::-)Zbieraj jak największą część Galwayanek i przyjeżdżajcie:-D
Misia-hmmm?Ty tutaj?tzn.że zajęcia w szkole odbywają się tylko w soboty?
Aniaaa-nie chciałam się nic wypowiadać na temat diagnozy tutejszych lekarzy,bo z całym szacunkiem,ale nie jestem do nich przekonana:-(.Ale mam nadzieję,że będzie lepiej...ściągaj ,ściągaj pokarm:tak:
MamoAdy-no witam-już się stęsniłam;-):-)jakoś tak brakowało mi tu Ciebie
apropos-Tichonek-gdzieś Ty?Anineczka po nocy szalała,więc rozumiem jej brak:-D

WITAJCIE DZIEWCZYNKI
Troche pozno ale komp byl zepsuty.
No wiec ja juz po, moj maly Aleksander urodzil sie 9.01.10 o 18.13, wazyl 3995 i mierzyl 52cm. Maly jest zdrowiutki, wczoraj odpadl mu pepuszek, daje popalic w nocy a ja walcze z popekanymi brodawkami i sie lzami zalewam ale nie poddaje sie.
A tutaj fotki mojego rozrabiaki
1.jpg
save.jpg

Lubiczanko- a i owszem. Zajecia tylko w soboty:-)

Jola- no nareszcie jestes!! Grtulacje serdeczne!! Olo piekny!! Kochane nozki:-) I jaki pulchniutki! Slodziaczek. :tak: Powodzenia z cycami zycze! Trzymam kciuki zeby sie udalo! Smaruj mlekiem i wietrz!!!

reklama
Pauletta-już nie mogę się doczekać owego ruszenia:tak::-)Zbieraj jak największą część Galwayanek i przyjeżdżajcie:-D
Zobacze ile da się zorganizować :-D:tak:
WITAJCIE DZIEWCZYNKI
Troche pozno ale komp byl zepsuty.
No wiec ja juz po, moj maly Aleksander urodzil sie 9.01.10 o 18.13, wazyl 3995 i mierzyl 52cm. Maly jest zdrowiutki, wczoraj odpadl mu pepuszek, daje popalic w nocy a ja walcze z popekanymi brodawkami i sie lzami zalewam ale nie poddaje sie.
Jola śliczny bobas super że w końcu nam go pokazałaś :tak::tak: już się nie mogę doczekać aż ja się rozpakuje;-)

Do góry