reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale wiesz,że tym kołem trzeba kręcić,po założeniu na biodra?Bo samo założenie nic nie da:-D:-D:-D
No tak wiem,ale to i tak chyba najmniej się wykonuje ruch w tym sporcie:confused:
No chyba,że są jeszcze inne cwiczenia w których się człek w ogóle nie porusza?:-D:-D

Ja się zabieram do obiadu jakbym chciała a nie mogła.
A tylko spaghetti do zrobienia :sorry2:
Ale wysprzątałam pokój zabawkowy i teraz nawet da się przejśc :szok:

MartaF coś wspominałaś o Ikea? Kiedy jedziesz?

reklama
tichonku tez prawda to opije sie soczkiem:tak::-D

zapomniałam sie pochwalić:-)dzisiaj była pierwsza próba zasypiania w dzień bez kołysania:-)położyłam Szymcia do wózka,dałam smoka,pieluche, włączyłam pozytywke i dziecię zasnęło:-)sukces

anineczka miałam w niedziele ale K nieskończył paneli kłaść,więc jade za tydzień

MartaF:dzielny Karmelek,buziaki dla niego
cmok2.gif

No tak wiem,ale to i tak chyba najmniej się wykonuje ruch w tym sporcie:confused:
No chyba,że są jeszcze inne cwiczenia w których się człek w ogóle nie porusza?:-D:-D
Można np.pograć w szachy,ale trzeba rąk używać:baffled:,albo pościgać się autem,no ale tam i nogi i ręce się już ruszają:-DTakie to sporty-niesporty:oo2:
Kat_zuk:niestety,jak wpisałam na NK:Katarzyna Stefaniuk,wyskoczyło mi 20 pań,w tym żadna z Dublina i nie udało mi się Ciebie znaleźć
smilie2.gif

Ostatnia edycja:
Witam się sobotnio(lepiej pózno niż wcale;-))
normalnie nie pamiętam co t ja chciałam...
Napewno raz jeszcze serdecznie za życzenia podziękowaćWam wszystkim i każdej z osobna:tak::-)
Tichonek-ale masz teraz fajnie w domku-faceci we wyreczkach(oby ten młodszy na dobre się tylko nie rozchorował:tak:)
Marta-przemyć mi jakieś ciacho z imprezki;-):-D
Gastone-całkiem gustowna bielizna:tak::-)-ale czy Ty już taki brzusio masz?
Anineczko-ja dziś też spaghetti zaserwowałam,a co?
Lecę bo z J chcemy zmienić autko i trzeba się porozglądać tu i uwdzie(czy też ówdzie:confused::baffled:).miłego popołudnia:cool2:

Gastone-całkiem gustowna bielizna:tak::-)-ale czy Ty już taki brzusio masz?
:

hehe takiego nie ale odziwo na dole mnie wybrzuszylo:-D pomimo iz wieksza kobitka jestem,to jednak cus rosnie.Dziwne z Maxem mialam brzuch dopiero w 7 miesiacu a tu:szok:Poza tym majciochy zaczelam nosic bo w tej ciazy strasznie mnie wszystko jakos uciska na dole,wiec staram sie nie nosic gatek normalnych bo mnie zawsze cos tam uwiera:wściekła/y:

Ale mam nerwy:wściekła/y: Wyszlam na spacer ,za zakret a tu jak nie lunie,i gradem po oczach.Ledwo do domu dotarlam.Parasol oczywiscie do smieci.I co rozebralam,siadlamna kanapie a tu slonce w pelni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hehe takiego nie ale odziwo na dole mnie wybrzuszylo:-D pomimo iz wieksza kobitka jestem,to jednak cus rosnie.Dziwne z Maxem mialam brzuch dopiero w 7 miesiacu a tu:szok:Poza tym majciochy zaczelam nosic bo w tej ciazy strasznie mnie wszystko jakos uciska na dole,wiec staram sie nie nosic gatek normalnych bo mnie zawsze cos tam uwiera:wściekła/y:

Ale mam nerwy:wściekła/y: Wyszlam na spacer ,za zakret a tu jak nie lunie,i gradem po oczach.Ledwo do domu dotarlam.Parasol oczywiscie do smieci.I co rozebralam,siadlamna kanapie a tu slonce w pelni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hehehe:-Dale co racja to racja-wygoda przede wszystkim:tak:
No...a my autko wypatrzyliśmy i teraz musimy czekać do poniedziałku,wtorku na decyzję czy nam kredyt przyznają:tak:oby...:sorry2:

Lubiczanko a co za autko chcecie kupic?

A tak w ogole to Witam:-)
Czytam Was ale ne moge nadazyc:sorry2:
Szym dzis przechodzi samego siebie:baffled:
Wstal za 20 siodma-to norma tylko tyle ze nie poszedl na drzemke po 10 czy tak jak czasami po 11 tylko po12 i spal cale pol godziny....i od nowa koncert zyczen:baffled:.
Nawet zupy nie chcial...ale pozniej jakos troche zjadl...teraz zasnal mi na dworzu,znow pewnie pospi z pol godziny...
Lazienke musze ogarnac i nasza sypialnie...

Marta udanej imrezki:tak:
Gastone te majtochy to chyba takie pozadne antywlamaniowe co? ilez to facet musi sie nameczyc zeby moc je sciagnac:-D ale tak powaznie to liczy sie wygoda i dobre samopoczucie;-)

Dobra lece pozniej najwyzej poczytam wiecej

Witam
Olivier zadowolony po szkole bawi sie teraz chate wysprzatałam dekoracje posciągałam i od razu lepiej wiecej miejsca.
Zaraz bede sie wdrapywac na strych wiec jak zraz nie wróce to znaczy ze tam utknełam:)

aniaa współczuje mam nadzieje że bedzie lepiej:)

Misia jak tam w szkole...:) Dałas radę? i kto opiekował sie Alem?

zmykam

reklama
Hello
Moi panowie poszli karmic łabędzie i kaczki.Jedyny plus mieszkania na tym osiedlu,że do bajorka na piechotkę jakieś 10 minut :tak:

A ja idę polatac na mopie :cool2:

Lubiczanko powodzenia z zakupem auta.A jakie?
Bo ja nie wiem co chcę :baffled:
Mam miec przeznaczony budżet do 1000 euro bo na ucznia nie opyla się droższego kupowac,ale mam z M zupełnie odmienne zdanie :dry:
Ja chcę nie za duże i ładne :-D

Tichonku spanie też można uznac za sport :-D:-D
Ale to cwiczę co noc a kilogramów nie ubywa :no::baffled::sorry2:

Do góry