reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ale fajnie:-D:-D:-D, cieszę się razem z Tobą:-). Mam nadzieję, że z Maksiem będzie dzisiaj ok
Dzieki.A Maniek jak narazie juz tylko smarka.
zaraz pokombinuję i spróbuję:)

Pochwal sie pochwal.A ja zapomnialam chyba ci zyczen zlozyc:-D

STO LAT!STO LAT!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

A ja jeszcze jedno pranie i jedna zmywara i amen.Wszystko zrobilam.Gore posprzatam jutro bo nie dalabym rady jeszcze 3 lazienek szorowac.Ale na dole w koncu glanz.

Dzieki.A Maniek jak narazie juz tylko smarka.

Pochwal sie pochwal.A ja zapomnialam chyba ci zyczen zlozyc:-D

STO LAT!STO LAT!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

A ja jeszcze jedno pranie i jedna zmywara i amen.Wszystko zrobilam.Gore posprzatam jutro bo nie dalabym rady jeszcze 3 lazienek szorowac.Ale na dole w koncu glanz.
sie teraz biedna naqcieszyć pewnie nie możesz tą wodą:tak:dzięki wielkie
i chwalę się

696911rr4hj9ysyr.gif

L u b i c z a n k o

Dzisiaj są Twoje urodziny,
świętuj ten dzień ze swymi ukochanymi.
Śmiej się i miej wiele radości,
niech szczęście zawsze w Twym sercu gości.
Byś chorób nie zaznawała,
wesołością przykład dawała,
by Twe marzenia się spełniały
i jeszcze więcej szczęścia dawały.
Żyj sto lat, a nawet więcej,
byle Cie nie opuściło nigdy szczęście.

Hej:biggrin2:

U nas po śniegu nie ma żadnego śladu od jakichś dwóch dni. Teraz za to zaczyna się prawdziwa irlandzka zima - deszczowa, wietrzna i chłodna:sorry2:

Tichonek ależ u Ciebie ostatnio atrakcji, nie mnie niż u Radzia w przedszkolu;-) Swoją drogą mam nadzieję, że jak Vicek pójdzie we wrześniu do przedszkola to i ja kogoś poznam i też się coś ruszy:happy2:

Anineczka a co tam za forum szykujesz?:blink: I który to taki przystojny lekarz? Może na GP uda się go wybrać:-p:-D

Margaritta jaka Ty szczęśliwa ostatnio, ale jak masz tyle powodów do radości to czemu by nie;-) Oby tak dalej i częstsze wyjścia z Szanownym:tak:

Aaniaa
dużo zdrówka dla Kacperka:tak: Oby to nie było nic poważnego, bo on jeszcze taki Malutki... :-(

Andzulina gratulacje dla Igorka i jego pierwszego ząbka:-)

Gastone dobrze, że wszystko powoli wraca do normy:tak: Biegunka Maxa mija i woda wróciła... hurra;-)

Justysiu
a ta biegunka u Julci nie trwa zbyt długo? Może warto przejść się z nią do lekarza i sprawdzić?:sorry2:

Misiu tak jak piszą Dziewczyny, nie załamuj się. Najważniejsze, że Ci się udało, a ile to mało ważne;-) Zobacz jakiego Dużego Chłopaka wykarmiłaś, bo Al do najmniejszych od początku nie należał i za to należą Ci się ogromne gratulacje:tak: Powiem szczerze, ze swojego punktu widzenia (matki karmiącej tylko piersią i to tak do ok. 18 miesięcy, zobaczymy ile jeszcze będzie trwało cyckanie Młodszego), że czasem chciałabym od tego móc odpocząć:sorry2: Poza tym fajnie, że tak łatwo Wam poszło przestawienie Ala na butelkę, bo u Vicka to było nierealne, a i odstawianie do najlżejszych nie należało, ale i tak uważam, że łatwiejsze niż nauczenie go samodzielnego zasypiania;-) Zobaczysz wszystko się na nowo poukłada i z czasem będzie o wiele łatwiej, a i tata będzie się mógł coraz więcej angażować, bo Al już będzie rozumiał coraz więcej:tak: Uśmiechnij się i głowa do góry, bo jesteś cudowną Mamą:-)

Mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze u KarolinyNicoli:happy2: Najgorsze, że ciągle nic nie wiadomo i jakby tego było mało, to jeszcze zęby mądrości nie mogły sobie znaleźć lepszego momentu na wyjście:sorry2: Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i jak najszybciej wróciła na domu:tak:

Joannn dobrze, że w końcu ktoś poprawnie zdiagnozował tą przypadłość Patryka. Oby badania wyszły jak najlepiej i nie było zbędnych przeszkód w leczeniu:tak: No i fajnie, że doszliście do kompromisu w PL odnośnie podziału czasu na miejsca;-)

Jakbym o czymś ważnym zapomniała, albo pominęła kogoś to dajcie znać;-)

No to tak!
Troche sie teraz uspokoilam bo mlody wstal ,dalam cyca troche pokaszlal ale ladnie sie odbilo bez zadnego plucia i bez wymiotow, pogaworzyl, pousmiechal sie troche i teraz lezy grzecznie w wozeczku i zasypia. Zadzwonilam do Moniki Cudo i zapytalam czy moze jakis syrop wykrztusny na kaszel moge kupic i mu podac. To mi powiedzial ze nie mozna ale jezeli on jest pogodny i usmiechniety i nie ma goraczki to zebym narazie nie jechal do szpitala bo jak teraz zaczal kaszlec to moze sie oczyszcza i moze bedzie wszytsko dobrze. Brazowa mazia juz nie wymiotuje tylko jak sie naje to przy kaszlu pluje i wymiotuje. No i narazie obserwuje i zobaczymy jak to sie wszytsko ulozy.

moniadan o MC myslalam juz wczesniej ale to przeprowadzka to wizyty mamy i tesciowej to swieta i sylwester to mrozy i balam sie wyjezdzac z Kacprem na takie dlugie wyprawy i tak tylko odkladalam to na pozniej. Ale teraz to juz musze to zalatwic.

wogole to dziekuje wam wszystkim za zyczenia zdrowka i za pomoc przy MC. :tak::happy2:

gastone dla twojego szkraba tez zycze zdrowka:tak:

andziulina napewno sie gdzies mijalysmy a moze nawet z widzenia znamy:tak::-) Skoro tak blisko mieszkasz to moze sie na kawke kiedys umowimy???:-)

no i dla solenizantki LUBICZANKI 100 lat:-)

misia83_83 jak tam Alex?? zdrowy juz??

No Lubiczanko J ma niezły gust :tak::tak::tak:

Wolfia szykuję forum dla Portliszanów,w sumie mam już gotowe,ale mam jakiegoś stracha by upublicznić :baffled: Boję się że sobie nie poradzę z administrowaniem :-D

A lekarz to okulista w optyku na rynku,chyba GP nie ma szansy byc :-D
Aha jakbyś chciała to w aptece na rynku (nie pamiętam jej nazwy :baffled: ) są polskie kremy i inne z Ziaja :tak:

Aaniaa a powiedz ile dokladnie dni trwa to u malego?? no i dokladnie jak nie ma goraczki i juz jest lekka poprawa w samopoczuciu malego czyli sie usmiecha i gaworzy to poczekaj ...nie ma co paikowac...
ja wiem latwo sie mowi..ale spokojnie ..lepiej unikac szpitali i jechac tam w ostatecznosci ..

Aaniaa dobrze, że widać jakąś poprawę:tak:

Lubiczanko ładny i elegancki zestaw Ci fundnął J.:-)

Wolfia szykuję forum dla Portliszanów,w sumie mam już gotowe,ale mam jakiegoś stracha by upublicznić :baffled: Boję się że sobie nie poradzę z administrowaniem :-D

A lekarz to okulista w optyku na rynku,chyba GP nie ma szansy byc :-D
Aha jakbyś chciała to w aptece na rynku (nie pamiętam jej nazwy :baffled: ) są polskie kremy i inne z Ziaja :tak:
A mogę zobaczyć to forum?;-) Kto jak kto, ale Ty napewno sobie poradzisz z administrowaniem:tak: Kurcze podziwiam, że masz tyle czasu i tak go pożytkujesz;-)
Jeżeli to okulista w optyku to faktycznie marne szanse na GP:-p:-D
Wiem o której aptece mówisz, ale ja niespecjalnie używam Ziaji;-) Często obok niej przechodzę jak chodzę z dzieciakami na spacer, albo do polskiego sklepu:happy2:

Ależ proszę bardzo :
Miejsce do spotkań dla mieszkańców Portlaoise i okolic - www.portlaoise.fora.pl
Jeszcze go nie ma w wyszukiwarce google,będzie za 3 tygodnie o ile forum się utrzyma. :sorry2:
A kombinuję przy nim wieczorami jak dzieciaki już kimają.

Ty masz blisko z osiedla do Polskiego sklepu?
Bo ja to z godzinę bym szła :dry:
A w sumie z Zajii kupuję płyn do higieny intymnej,bo kremy to ostatnie coś o czym pamiętam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry