lubiczanka
Fanka BB :)
zaraz pokombinuję i spróbujęDasz jakąś fotkę?Może byc na właścicielce![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaraz pokombinuję i spróbujęDasz jakąś fotkę?Może byc na właścicielce![]()
Dzieki.A Maniek jak narazie juz tylko smarka.Ale fajnie, cieszę się razem z Tobą:-). Mam nadzieję, że z Maksiem będzie dzisiaj ok
zaraz pokombinuję i spróbuję![]()
sie teraz biedna naqcieszyć pewnie nie możesz tą wodąDzieki.A Maniek jak narazie juz tylko smarka.
Pochwal sie pochwal.A ja zapomnialam chyba ci zyczen zlozyc
STO LAT!STO LAT!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
A ja jeszcze jedno pranie i jedna zmywara i amen.Wszystko zrobilam.Gore posprzatam jutro bo nie dalabym rady jeszcze 3 lazienek szorowac.Ale na dole w koncu glanz.
A mogę zobaczyć to forum?;-) Kto jak kto, ale Ty napewno sobie poradzisz z administrowaniemWolfia szykuję forum dla Portliszanów,w sumie mam już gotowe,ale mam jakiegoś stracha by upublicznićBoję się że sobie nie poradzę z administrowaniem
A lekarz to okulista w optyku na rynku,chyba GP nie ma szansy byc
Aha jakbyś chciała to w aptece na rynku (nie pamiętam jej nazwy) są polskie kremy i inne z Ziaja
![]()
Fiu,fiu...