reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone dobra jest marchwianka tylko nie wiem czy Twój to zje..
Justysia też może zrobic małej.
Zetrzec marchew i ugotowac z ryżem.
Dobra jest też ta woda z tej mikstury do pica na biegunkę.

A ja jak zwykle problem.
Jak wyprowadzaliśmy się to M przenosił konta w Bord Gaise.Elektrycznośc i gaz.
No i co się okazuje.Ze elektryczność tam zamknęli a gazu nie :wściekła/y::wściekła/y:
Co za dziady :szok:
Czekałam tutaj na rachunek,powinnien przyjśc właśnie,bo przyszedł za prąd i co?
I tam płacimy dalej.:szok:
A ciekawe kto tutaj płaci bo rachunku nie ma na tą chatę :dry:
Nie przyszedł do nas ani do landlorda bo jego poczta tutaj przychodzi :baffled:

Aha no i mój synek poszedł na drzemkę z guzem i porysowanym czole.Skakał z kanapy i zarysował o namiot :-D

Ostatnia edycja:
reklama
lubiczanka a ja sie zastanawiałam co oni tam od ciebie ciągnął:dry::-D

ewelcia widzisz jaka ta lubiczanka wredna:dry:specjalnie mi ucieka:sorry2:

justysia myśle ze w weekend sie przeniesiemy:-)juz sie doczekac nie moge:sorry2:

witam sie

Moniadan i reszta ktore mial noce zarwana - U mnie to samo :baffled: czy to jakis spisek :szok:

MartaF a zrobiłas foto jak wygladał dom bez podlogi , ja zrobiłam takie forki i widac potem efekt ... tez sie nie mogłam doczekac...

razie tylko tyle ide czytac dalej

sofik nie robiłam bo tam sam beton:tak:teraz góra juz ładnie wygląda a salon zawalony meblami:baffled:ale dzisiaj przeniesiemy je na góre:tak:

:szok:
sofik nie robiłam bo tam sam beton:tak:teraz góra juz ładnie wygląda a salon zawalony meblami:baffled:ale dzisiaj przeniesiemy je na góre:tak:

heheh no wiem ze beton ale ja zrobilam w galerii :zawstydzona/y:dalam fotki jak wygladalo przez a jak PO nie zbeym sie chwalila:zawstydzona/y: ale jakos mnie tak naszlo i sobie przypomnialam ile to bylo radosci ;-)
wiec jak ktos chce to zapraszam:-)

Kurde z tymi lekarzami rany tyle kasy piora za 3 minuty - szkoda słow

Dzieki dziewuszki za rady.Znam sposoby na biegunke.Mam na szczescie smecte.Bo inne specyfiki odpadaja.Jakbym dala marchwianke miala bym jeszcze zyganko hehe.Dziecko jesc nic nie chce.Ugotowalam rosolek z kleikiem.Nie chce ,nic bidulek nie chce tylko pije.
Anineczka co do wody rury mamy cale,nie pekly.U nas tak jak u lubiczanki.Polowa ma wode ,polowa nie.Jade do dunsa kupic se gatki heheh

reklama
Wpadam i wypadam-humoru dziwnego ciąg dalszy...A dzisiaj tak jakoś tu nieprzeciętnie spokojnie:dry:Zapewne jak tylko ja wyłączę necik wszystkie Wy ruszycie do pisania;-):-)No i w związku z tym,że ta chwila właśnie następuje życzę Wam wszystkim milusiego wieczorku i jeszcze milszej nocki
Gastone-ja dziś w Lidlu nabyłam sexi majciochy(2pary)za 1e i do tego sexi koszuleczka za kolejnego euroska...Pewnie jak dzieci pójdą spać zrobimy sobie premierę z J;-):-D

Do góry