reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
fajny pomysl z tym "duuuzym spotkaniem" ..... a nie mozna by bylo tego zorganizowac ja bedzie jakis Bank Holiday? bo moj m pracuje w kazda sobote..... to wtedy moglibysmy jechac w niedziele i zostac do poniedzialku bo Bank Holiday on ma zawsze wolny;-).....

Lubiczanko to jeszcze sie zgadamy co do terminu nalotu:tak:

Misia ale sie usmialam z Twojego A:-D

Bylam w Fasie powiedziec ze jutro bede....pytalam jakie kursy oferuja i gdzie i babka mi powiedziala ze jutro sie wszystkiego dowiem:baffled:
Stresa mam

witam sie i ja dzis tak szybciutko bo robie obiad.....nie mam jak za bardzo pisac ;-):-)bo cos mi czasu brakuje ostatnio a musze wam poiwedziec ze trafiło mi sie robotka narazie 2 dni w tygodniu ale zawsze cos w sklepie w mojej wiosce hehehhehe :-)justinowi zeszło juz uczulenie prawie do konca poszłam do lekarza i dostalam masc!!!a u fryzjera pani mi powiedziala ze nie musze myc włosow szamponem bo ma niby od tego justin uczulenie!!!!takze w sumie nie wiem!!!ja takze wysłalam pare zaproszen do was na NK.....miłego wieczorku dziewczynki;-)ach misia .....super z ciebie babka hehehheh i twoja połowa też!!!!

Witam!Późno,ale zawsze coś:-)
Pierwszy dzień Radka zaliczony:tak:Do przedszkola jechał spokojnie,na wejściu,stanął jak wryty i ledwo wydukał: H.e.e.e.e.llllo.o.o.o:-D,głos mu się załamał,mówię:jak nic,będzie zaraz ryczał:baffled:,ale wytrzymał:sorry2:
Do sali wszedł chętnie,zaczął się bawić,ale jak powiedzieliśmy z P,że idziemy to wstał,bo on też idzie:baffled:Ale dał się przekonać,bo okazało się,że jeszcze trójka dzieciaczków to Polacy:tak:,nawet jeden chłopczyk z naszego osiedla:tak:
Ja w domu nie mogłam sobie miejsca znaleźć bez niego i ryczeć mi się chciało:-(
Jak pojechaliśmy go odebrać to już był bardzo zadowolony i opowiadał co robił i,że chciał siusiu i powiedział:"I wan't toillet":-)Tak,więc pierwsze lody przełamane,pani mówiła,że nie płakał wcale:tak:Jutro chce iść,to najważniejsze:tak:
Dziewczyny powysyłałam Wam troche zaproszeń do znajomych na naszej-klasie, jak coś to ja :)
A dla mnie?:-(
Do karoliny dzwonię,ale nie odbiera:no:

reklama
Do góry