reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wieczorkiem! Coś ostatnio dziewczyny rozszalałyście się z tym pisaniem i starcza mi tylko czasu na czytanie Was. A ostatnio z tym czasem to u mnie nie bardzo, od soboty wody nie mamy:wściekła/y::-( Już mam dość grzania wody w czajniku na zmywanie, kąpanie małej i tych wycieczek po wode. W niedziele byliśmy w Super Value, Dunnsie i Lidlu i nigdzie nie było ani jednej wody w 5l butlach, same małe ale dobrze że choć takie zostały:tak:Pogoda się poprawia ( o ile to można nazwać poprawą) więc mam nadzieje że jutro z rańca wezmę dłuuuuuuugi gorrrrrrący prysznic:happy2:
Sofik, Ewelcia tak to już jest z tymi naszymi szkrabami, upadki, siniaki, guzy są nieuniknione oby tylko na takich rzeczach się kończyło
Pauletta torcik wygląda pysznie:tak:
Mam nadzieje że Emilka nie zrobi nam powtórki z wczorajszej nocy. O godz 2.50 wstała i zasneła dopiero 5.30! A dziś rano słysze że coś sobie kwęka w łóżeczku, wstaje patrze na zegarek a tu 11! Nie wiem czy mała też tak z nami spała, czy bawiła się w łóżeczku tylko myśmy jej nie słyszeli. Więc dziś dzień zleciał mi expresowo. Lepiej już się położe oby jutro nie było to samo. Miłej nocki

reklama
Witam pierwsza!
Moje dziecko juz wstało o 6 , drugie o 7, a ja ledwo siedze, tak mi się spac chce
Frog, nie przejmuj sie zupelnie, nic sie nie stało, to Eryk sie brzydko zachował, ze tak płakał, ma was wszystkie przeprosic gdy sie spotkamy
Ide bo Emma juz wyje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam sie z Szymciem na rękach;-)

anineczka ja narazie moge zapomniec o wyjazdach bo mały nie chce w kombinezonie siedziec w foteliku bo ruszac sie nie moze:sorry2:ale jak bedzie cieplej to chętnie:tak:

mały marudny ze szok:-(krzyczy czasami ze nie moge go uspokoic a ja nie wiem co mu jest,ślini sie ale na zęby chyba za szybko:baffled:

ide dzieciaki budzic bo dzisiaj back to school:-)

Witam i ja:-)
Wyspałam się, bo Ania obudziła się o 3 i potem o 8 a po 9 znowu usnęła:-).

no no no Pauletta- z Twojego torciska az milosc tryska! Piekny:-):tak:

A ja dzis u Moni popoludnie spedzilam...uwaga uwaga..bez ALA, ktory zostal w domu z Tatusiem. FREEDOM!!! :-D Reszta dziewczyn czyt. Frog i Agusiek byla z dziecmi wiec tylko ja mialam taki luz w gatkach:-) Fajnie bylo. Monia napedzila mi likieru dwie butle! Przepyszny!! Jak wrocilam do domu A sie dossal do gwinta i zlopal! :-D Jak tak dalej pojdzie to na niedlugo mi starczy!
Poplotkowalysmy sobie, zjadlysmy babke Moni i milo minelo nam to popoludnie:-)
Wrocilam do domu i jak Al mnie zobaczyl to tak sie rozpromienil w usmiechu ze az mnie wzruszyl!
Dzis debiutk w usypianiu. Pierwszy raz Al dostal butle zamiast cyca po kapieli. I o dziwo nie zrobilo to na nim wrazenia...Wypil i juz. Co prawda nie chcial tak od razu zasnacbo zazwyczaj zasypial przy cycu, a teraz musial sam w lozku ale po kilku minutach placzu jakos go uspokoilam i spi:-) Jestem dumna i ciesze sie bardzo! Jutro nowy eksperyment pt :'Tatus kapie, karmi i usypia....' Bedzie sie dzialo!!:-)

No dobra lece pedze...umyc gary i moze zabrac sie w koncu za zroienie kartek na Dzien Babci i Dziadka. :tak:

No to gratulacje:-), oby kolejne eksperymenty zakończyły się podobnym sukcesem:-)

Witam sie

Ewelcia teraz sie zastanawiam czy to do picia czy kosmetyczny :-D

Frog wiesz te chlopaki chyba tak maja , Szkoda ze nie widzias Filipka on jest bardzo zywym dzieckiem wszedzie go pełno, spytaj Moni:baffled: Ucąłuj WIki od Cioci... i powiedz mu ze Filipek bardzo Lubi Zyrafe (wiesz ona sama puszcza sobie piłeczki w tej rynnie i paczy ktora noga wypadjie);-)

Agusiek, Frog, Misia ale Wam fajnie z tym spotkaniem ;-)

Moniadan my ostanio spimy do 8:30 czasem 9, wiesz ze MOja Sofik w domu siedzi bo 2 auto nie nadawalo sie na droge i K. jezdzi do pracy mazda :baffled: a ja uziemiona na wiosce :wściekła/y:

Misia gratulacje dla Al ze tak pieknie zasypia, ciekawe jak bedzie z tatusiem. Bo moj woli w 99% mamusie do spania ...:baffled:

MartaF ale do mnie nie masz daleko- wiec mzoe u mnie sie kiedys spotkamy , wiem wiem teraz moja kolej ale ja czekam na Parapetówe :-D i cie na bank odiwedze. Ucałuj Szymonka od Cioci...

Tichonek super ze Radio chodzi dzielnie do przedszkola, Moja teraz ma przerwe i za bardzo jej sie w domu podoba i niechce isc do przedszkola,ale od nastpnego tyg. nie ma ze NIE idzie. Bo ja juz czasem w domu nie moge...

Wczoraj sie dowiedzialam ze moj tata przyjedzie na Roczek Filipka ale sie ciesze :-D:-D:-D

Filiek przespal cała noc z pobudka na butle o 3 w nocy , a ten łuk brwiowy niewyglada dobrze ale nie jest tez zle. Ma lekko spuchnieta powieke ale otwiera całe oczko.

Zmykam na kawe i gotowac obiad
A tak wyglada moj bokser ;-)

Załączniki

• 100_0540.jpg
    100_0540.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 48
Witam się Drogie Panie :-):-):-) ale pogoda paskudna wieje tak że mi w kominku huczy na zewnatrz głowy urywa :baffled::szok: dobrze że nie muszę nigdzie wychodzić dzisiaj ;-)co raz bardziej mi brakuje Dina :-( czy to mi kiedyś przejdzie?? ehhhh:sad:

sofik ja tez dzisiaj bez auta:confused2:całe szczęście lubiczanka mi pomogła i zabrała dzieciaki do szkoły bo tak piździ ze szok:szok:a jeszcze sąsiadki syn zaszedł zebym podrzuciła go do szkoły:-(az mi sie go szkoda zrobiło:-(a jeszcze elektryk ma byc na 10 i tu znowu lubiczanka mnie ratuje bo niewidzi mi sie iść z Szymonkiem na drugi koniec miasta:errr:

lubiczanka dzięki wielkie
cmok.gif

Sofik, widac ze porzadnie przywalil :-(, ale juz nie pamieta i dalej rozrabia ;-)

Moj M dzis rano wystrzelil z pomyslem, ze moze zostanie w domu i mi przy dzieciach pomoze :szok: fajnie by bylo, alel on kurde musi pracowac, bo go z roboty wyrzuca, wygonilam go, jeszze w drzwiach mowil ze jakby cos to mm dzwonic i on zaraz przyjedzie :cool2: widac sraszneg lenia mial isc dzis do pracy, skoro wolalby wszeszczace dzieciaki :-D

Anineczka jak grzejniki??
Kamcia, Didi jak tam wyspane?? Dziewczyny wczoraj posiedzialy u mnie prawiei do polnocy, fajnie bylo, filmik obejrzalysmy a moj mezunio likerki robil ;-) Kamcia przywiozla salatke i tak zasmoakowala mojemu M ze powiedzial, ze zawsze chce taka i bez salatek liekrow juz nie robi :-p

Pogoda wrocila do normalnosci, ale wiatrzysko brrr
Tichonek, a widzisz mowilam ci ze Radzio sobie poradzi :tak:
Ja rozmrozilam krokiety i tylko barszczyk musze ugotowac
Dziewuszki to kiedy nastepne spotkanko, bo juz mi teskno za wami :-D:-D:-D
Dzis dzwonie do mamy i mowie ze znalazlam jej bilety lacznie za 270zl i ze ma przylatywac w lutym, a ona ze jedzie z moja siostra na ferie , brrr, ja tez chce miec mamusie dla siebie, a nie tylko moja siostra :-p:rofl2:

reklama
Tichonku jakby sobie Radzio nie miałby poradzić jak mam taka ekstra mamuśkę????

Sofiku nieciekawie ten łuk wygląda, ale jak mówią: Do wesela się zagoi:-D. Najważniejsze, że mały już w porządku i się bawi.

Do góry