reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Marta a na kiedy przewidujecie przeprowadzke do nowego gniazdka?
Anineczko gofry zrobione?:-D
Lubiczanko ja Anineczki nie poznalam osobiscie ale jej meza tak i wiem ze to mily facet:cool2: fajnie ze Wam sie spotkanko udalo:tak:mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy....
Dogadamy sie z Anineczka i Was nawiedzimy w jakis piekny dzionek;-)....
Misia jak Al sie juz buja na czworakach to napewno juz nie dlugo ruszy z kopyta,Szym tez nie wiedzial ze trzeba poruszac tez raczkami i ladowal tak samo jak Al.....

Jutro mam ta rozmowe w Fasie:baffled: bylam w piatek zeby powiedziec im ze przyjde ale bylo zamkniete a dzis m chyba nie bedzie mogl mnie tam zawiesc bo jest busy i nie wiem czy jak pojde tak z marszu jutro czy mnie przyjma:confused:.....
A w ogole wyslali to 22 grudnia a przyszlo mi jakos w tamtym tygodniu,najwyzej powiem ze przyszlo mi to w piatek albo dzis:cool2: i ze nie mialam jak ich powiadomic,ciekawe czy to łykna i jednak rozmowa odbedzie sie jutro:confused:

reklama
ewelcia jak nam podłączą piec i zrobią prąd to tylko czekam na meble i sie przeprowadzamy:tak:powodzenia jutro:tak:myśle ze cie przyjmą ;-)

mary_mary Szymek na 4 godziny wypija około 240 do 300ml czasami nawet więcej:tak:a na brzuszku śpi co noc:-Dbo go wtedy brzuszek nie boli:tak:

za to mi łeb pęknie zaraz:wściekła/y:

O KURCZE!!! NO CO TY!!??!! SZOK!!!
A myślałam ze moja to głodomór ale widze że przy twoim synku to nie ma nawet co w konkury stawać... :shocked2::-D
hahahhaha - bo założyłam że wiecej niz ona maluch nie moze zjeść (o ja "blondynka") ;-)
Ahhhh, bo wszyscy mi mówią ze ta mója córka taka wielka i ze duzo je i wogóle... Co prawda w centylach sie nie mieścimy prawie od samego początku ale jakoś nei widze zeby była super spasiona - wygląda raczej duża w sensie starsza... :blink:
A zjada średnio od 130 do 165ml na posiłek co daje w ciągu doby średnio miedzy 700 a 800ml

MartaF
A możesz mi powiedziec jak on wagowo wygląda? Bo moja Sonia podobnie wiekiem do niego...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam.
Lubiczanko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Za dużo D masz w domku :-D;-) Pomyliło mi się :baffled:

Gofry zrobiłam na śniadanie,troszkę płaskie wychodzą,no ale to Waffle Maker i robi faktycznie wafle,ale pyszne były.Dzieciaki zadowolone.

Dziś agencja ma przysłac jakiegoś plumbera,no i zamek w drzwiach na ogród mają wymienic bo od początku są zamknięte bo klucze ma jakaś polka,sprzątaczka,która powiedziała,że nie odda klucza jak jej nie zapłacą 20 euro :szok::-D
M wspomniał,że 5 stycznia mieliśmy zapłacic rent,a babka w agencji,że nic nie szkodzi i zapłacimy jak naprawy ruszą :szok::-D:-D

Moniadan
dzięki za pomysł co to może byc,zobaczymy co fachowiec z tym zrobi,najwyżej podpowiemy mu gdzie leży problem :sorry2:
W nocy nie było aż tak źle,dzieciaki spały do 9:30,ale mi nad ranem było zimno :sorry2:

Ewelcia mów kiedy macie czas i ochotę to się umówimy i albo możemy zrobic nalot na Lubiczankę,albo zapraszam Was wszystkie do mnie ;-)

Witam się i ja:-)
Dopiero kompa włączyłam, bo nie było kiedy, parnie wywieszone, Ania śpi:-). Obiad ma dopilnować.

Mała wczoraj przeszła samą siebie:szok:, ale tak pozytywnie. Usnęła o 18.30 i sapała do 2.30:-D:-D:-D, na śpiąco ją karmiłam i przewijalam. Wieczorem wybraliśmy się ze znajomymi na pizzę, jednak doceniam takie nawet krótkie wypady:-). Ania uwielbia zostawać z babcia a i babcia docenia te momenty z Anią.

Anineczko w nastepna niedziele to raczej nie,no chyba ze zmiana planow nastapi to dam znac....ale za 2 tyg jakby nie bylo takiej zimy jak wczoraj i moj m bedzie mila wolne(czasem jedzie na fuche) to nie ma sprawy....jestesmy chetni....wszystko jedno czy udo Ciebie czy do Lubiczanki,ale nie ukrywam ze do Ciebie mamy blizej:cool2::blink:
Ech u Was zimno na gorze a u mnie pralka zamarznieta juz ponad tydzien:wściekła/y: w lazience zimno jak w dooopie u murzyna bo grzejnika nie ma:wściekła/y: tylko taka dmuchawa wlaczamy ja sie mamy kapac.....jakos dajemy rade,ale my nie placimy za chate,wiec nie ma co narzekac;-)

reklama
Dziewczyny a propo do spotkania się na środku Irlandii to oznajmiam,że środkiem wyspy jest Hill of Uisneach :-D
środek Irlandii - Hill of Uisneach - pendragon w Irlandii - Onet.pl Blog

Asienko super,że mogliście sobie wyskoczyc na pizzę :tak:
Korzystaj z obecności babci jak najmocniej ;-)

Ewelcia jakoś się zgadamy ,co nie?
Za chatkę nie płacicie? To super sprawa i fakt nie ma co narzekać.
A wodę w ogóle macie?
No a ile masz do mnie km? Ty masz prawko?

Ostatnia edycja:
Do góry