reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Obiecanki cacanki...

To Ty masz 72 lata :szok::szok::szok::szok::cool2::-p;-)

To Lubiczanka bedzie Twojego malza Kamasutry nauczac??hmm... jak ona taka dobra to moze ja mojego wysle...
tylko wiecie-lekcje są za darmola,bo jak wezmę opłatę to mnie posądzą jeszcze o jakieś stręczycielstwo;-):-D:-D
Anineczko-oj wyrozumiała jesteś,wyrozumiała:tak:;-)
Misia-przykro mi,że wielki debiut jednak się odwlecze:sorry2:

reklama
Martuska, DIdi- a jutro by Wam pasowalo kino? Jedyny realny seans zaczyna sie o 15.45. Reszta jest pozniej i ja juz sie nie wyrwe. Juz ta 15.45 to Poznawo ale jeszcze dam rade. Jesli Wam nie pasuje to moze byc poniedzialek na ta sama godzine?

mi nie pasuje jutro bo P w pracy..a w poniedzilek ide na konsultacje wszczepienia implantu anty.. wiec sie tez raczej nie wyrobie do tej godziny... jedyny mozliwy jak na dzisiaj termin dla mnie to sroda..

a mi to nawet pasuje, pojade na zakupy spokojnie
Misia, ja nie dam rady przywiesc tej machiny do ciebie, ale ty przyjedz ze skladnikami i butelkami i zrobie ci :tak:

to moze umowimy sie wszystkie na jeden dzien i zrobi sie hurtowo a przy okazji spotkanko zaliczymy chyba ze Monia nie chce miec takiego nalotu ..haha

Didi- no dobra to ustawiamy sie wstepnie na srode:-) A z produkcja likieru to dobry pomysl! Mozemy nawiedzic Moniadan i zrobic u niej mala gorzelnie:-) Jesli oczywiscie ona sama wyrazi zgode....taki zlot czarownic...wiecie...wspolne mieszanie w magicznym kotle:-D

Hejka
Propozycje rzucacie o robieniu likierku hihi ja oczywiscie chetna jestem ale czy Monia wyrazi opinie hihihi?
Ale biało dookoła jak w Polsce:)
Zajecia sa odwołane w szkole niestety, Anieczka podejrzewam że nie beda w stanie nagrzac szkoły albo im rury pozamarzały i czekaja na poprawe pogody.Nie sa przyzwyczajeni do takich mrozów.
Mój L dzis idzie na Avatar jeszcze raz z kolegami tak mu sie film podoba, hi ale juz mi kilka osób mówiło że przed tym filmem fajnie sobie zapalic hihi
Ide jesc bo umieram z głodu L zrobil chinszczycne mniam ale zapachy..:)
Buziaki

Wlasnie sie dowiedzialam, ze zajecia w PL szkole jutro odwolane bo snieg zalega i dyrektorka nie pozwolila otworzyc szkoly...Kurde...:-(

Monia- a bez tego Thermomixu da sie zrobic z Twojego przepisu? A jak nie to moze moglabym Ciebie wynajac tez zebys do mnie przyszla i mi pomieszala i podgrzala?:-)

Martuska, DIdi- a jutro by Wam pasowalo kino? Jedyny realny seans zaczyna sie o 15.45. Reszta jest pozniej i ja juz sie nie wyrwe. Juz ta 15.45 to Poznawo ale jeszcze dam rade. Jesli Wam nie pasuje to moze byc poniedzialek na ta sama godzine?
A sie dostosuje mnie pasuje i jutro i poniedzilek,no i sroda jak piszecie:happy2:
mi nie pasuje jutro bo P w pracy..a w poniedzilek ide na konsultacje wszczepienia implantu anty.. wiec sie tez raczej nie wyrobie do tej godziny... jedyny mozliwy jak na dzisiaj termin dla mnie to sroda..

to moze umowimy sie wszystkie na jeden dzien i zrobi sie hurtowo a przy okazji spotkanko zaliczymy chyba ze Monia nie chce miec takiego nalotu ..haha

Ja Monia sie zgodzi to tez bym wpadla zrobic likierek?:zawstydzona/y:

! Mozemy nawiedzic Moniadan i zrobic u niej mala gorzelnie:-) Jesli oczywiscie ona sama wyrazi zgode....taki zlot czarownic...wiecie...wspolne mieszanie w magicznym kotle:-D

hahah:-D wiecie ja nawet moge udostepnic magiczny kociolek czarownicy..haha..mam na stanie takowy... moj P to go nawet nie dotyka bo boi sie:-D:cool2:
witch-kr06.gif

No ładnie
-w Cashel lekcje kamasutry
-w galway grupowe pędzenie"bimbru",propozycja popalania też "padła";-)
Z czym Dublin się wychyli?(i inne miejscowości)
Jakiś konkurs trzeba zorganizować

czarownice wpadajcie :-D:-D:-D
to kiedy komu pasuje? moze wieczorem kiedys bez dzieciakow odrazu wyprobujemy czy nam dobry wyszedl, :-) szczerze to ja wolalabym po 18 jak mloda juz spi, no chyba ze wolicie wczesniej

reklama
Do góry