reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marta-mamy wodę:tak::happy2:
A teraz uciekam-kominek się rozpala(właściwie to J w nim pali),dzieci idziemy kapać...a potem:dry:wypróbujemy jak tam moje umiejętności w kamasutrze,ażebym wtopy przed nowymi uczniami nie miała;-):-D
Milusiego wieczorku i jeszcze milszej nocki:-)

Haha wiedziałam że was tekst poruszy:) Wiecie tak sie mówi browar plaża laseczki itp też chciałam zabłysnąc:)
Ja jestem chętna na pędzenie kiedykolwiek:)
Didi spoko cos sie wymysli w ten poniedziałek:)
Wybiera sie któras do miasta jutro?:) didi mówiła ze sa w Peym w centrum ocieplane spodnie takie na śnieg widział je ktoś w tescowym Penisie?
No filmiki sie ściągaja juz pije 3 lampke winka jest good:)
Bede ogl twillight:) Która z Was mi pozyczy ksiazke bo podobno dobra?:)

Zapomniałam dodac zdjęcia z tej sesji sylwestrowej hihiih

Załączniki

• KAMILA-NEW-YEAR-nk.jpg
    KAMILA-NEW-YEAR-nk.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 54
Madbebe a gdzie Ty mieszkasz dokładnie?? mój ślubny pracuje w Corofin jak to niedaleko to mógłby odebrać składniki a ja na zlot czarownic już bym zaniosła :tak::tak::tak: i dostałabyś gotowy wyrób:-)

Ja wróciłam właśnie z zakupów jejku jak piździ :szok::szok::szok: na parkingach to mi sam samochód jeździł tak ślisko:eek:

Hejka fajne zaczynacie piatek od likierkow :-)
A ja jak zwykle narzekanie, otoz wlasnie wrocilam od mojego Gp , kiedys tam wspominalam ze mam wysokie cisnienie , no ale jak narazie nic mi na to nie poradzili bo nie,,,, Dzis jednak po wizycie cisnienie 149/95 sladowe bialko w moczu i krew:confused:
dodatkowo po Swietach troche spuchlam, nie tam jakos mega ale nogi i troszke rece mam obrzekniete.Juz ostatnio zlapalam dola bo naczytalam sie tych wszystkich informacji o zatruciu ciazowym , a tu ci masz !!! Nie wiem co myslec moja gp czeka az pojde we wtorek do szpitala na wizyte ale tam tez nic mi nie doradza , ost jak pojechalam specjalnie bo cisnienie mialam za wysokie to pielegniarka zmierzyla mi 2 razy ale wpisala mi to nizsze :confused: i lekarz stwierdzila ze jest ok :baffled:
Ja juz sie boje i panikuje :szok: i jestem zla na ta sluzbe zdrowia
Nie wiem co robic buuuuu

biore tabletk..ale od dluzszego czasu mysle o inplancie i chce go..nie bede musiala bynajmiej pilnowac godziny brana tabletek..bo czasami zapominam polknac o tejco powinnam i biore godz pozniej albo i 2
Didiale wiesz ze z tym implantem to roznie,mojej kolezance sie nie sprawdzil miala go rok i roko plamila bez przerwy,ale to zalezy od organizmu.
Haha wiedziałam że was tekst poruszy:) Wiecie tak sie mówi browar plaża laseczki itp też chciałam zabłysnąc:)
Ja jestem chętna na pędzenie kiedykolwiek:)
Didi spoko cos sie wymysli w ten poniedziałek:)
Wybiera sie któras do miasta jutro?:) didi mówiła ze sa w Peym w centrum ocieplane spodnie takie na śnieg widział je ktoś w tescowym Penisie?
No filmiki sie ściągaja juz pije 3 lampke winka jest good:)
Bede ogl twillight:) Która z Was mi pozyczy ksiazke bo podobno dobra?:)
Na mam zamiar jutro pojechac do miasta.i potwierdzam tez widziałam te spodnie.
czarownice wpadajcie :-D:-D:-D
to kiedy komu pasuje? moze wieczorem kiedys bez dzieciakow odrazu wyprobujemy czy nam dobry wyszedl, :-) szczerze to ja wolalabym po 18 jak mloda juz spi, no chyba ze wolicie wczesniej

A reszta, Misia, tobie kiedy pasuje, Martuska?
Mnie zawsze pasuje tylko powiedz o kltorej moze byc poniedzilek wieczorkiem.:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
AsienkaR brawo dla Anulki, ona to jak moja Julka robokopik maly hihihih
Margaritta zuch masz dziewczynke, brawa dla niej :)
Moniadan te dziurki to po to zebys sie nie nudzila pod nieobecnosc synka za bardzo.... pocerujesz troszke podszkolisz umiejetnosci :):):
a co do termomixu to rewelacja w Pl tez mialam ta przyjemnosc uzywac :) a Ty go z Pl zciagnelas czy tu gdzies mozna kupic??
Ewelcia zimnica na dworze i laseczki w domkach siedza to i produkuja ale jak sie przez to przekopac ahhhh tez dobre pol godzinki nadrabialam :p
Lubicznka moze jakis biznesik rozkrecisz hihihihi swintuszko :p:p:p
Kamcia fotka rewelka :)

Do góry