reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!!!
Rozejrzalam sie i nie wierze....normalnie mam tak duzi stron do nadrobienia i to tylko z dzis:szok:
A co Wy takie produktywne dzisiaj:cool2:

reklama
A,nie,nie,dziękuję:-DJak już mówiłam,mąż zadowolony z tego co już umiem:-D..Ale chyba na tych cwiczeniach Kamasutry tej gofrownicy używa nie będziecie?Słyszałam,że niektórzy gorący wosk praktykują:baffled:,ale żeby gofownicę:confused:
Kurcze Tichonku ty to masz myśl.
A tak gofrownicę rozgrzac na pośladkach? :dry: Hmmm

Ludzie,bije mi do łba :baffled:

Coś się na Knockanarra opaliło,osmoliło?M dostał zlecenie tam :shocked2:

No dziewczynki, ktorym sie jeszcze nie snilam!! Uwazajcie kochane...bo jak juz Was nawiedze to pozadnie!:-D Jakies niezbadane sily widze we mnie drzemia tylko szkoda, ze sie wszystkim snie albo pijana, albo ze moje dziecka im dom zasrywa...:baffled: Jedynie widze Monia jakis pozytek ze mnie miala- zakupki sobie urzadzilysmy we snie! :-)

Musze sprawdzic godziny seansow filmu to sie ustawimy dziewczynki! Jeszcze jakies chetne moze?

Mam dzis okropny bol glowy...dziwne bo dawno mnie nie bolala...
kawoska sobie wiec trzepnelam.

Monia- a co trzeba miec zeby moc zrobic ten Twoj likier? No chyba, ze to jakis secret Twoj specjalny jako pierwszej damy likierowej:-)
I nie, nie stresuje sie przed jutrem bo ide tylko na obserwacje. Nie bede jeszcze prowadzic zajec. Ale i tego nie moge sie juz doczekac. Glowa mi peka od pomyslow i zapalu...wykoncze dzieciaki serwujac im co rusz nowe aktywnosci:-D

Jakies newsy o Karolinie? Martwie sie...:-(

A tak gofrownicę rozgrzac na pośladkach? :dry: Hmmm

Ludzie,bije mi do łba :baffled:

Może już ktoś wprowadził Twoją myśl w życie i się komuś dupsko pali:-D
Mówiłaś,że w Waszym Lidlu zeszły wszystkie gofrownice!
misia,pisałam wcześniej,że dzwoniłam do niej,ale nadal nic nie wiadomo.Jak tylko coś się dowiem,dam znac.

Ostatnia edycja:
Anineczko, no ja mam wlasnie
Thermomix
Robie z 6 zoltek
250ml wodki
250ml mleko skondensowane nieslodzone
200gr cukru (o ile dobrze pamietam)
i cukier waniliowy

Robi sie 10 minut i jest doskonaly
Jak twoj tatus nie uzywa to koniecznie sobie sprowadz do Irlandii, ja uzywam kilak razy dzinnie i kawke tez robie w tym :tak:

Misia, w moim snie niby zakupki, ale tak jak pisalam swiatla zgasly i zostalysmy zamkniete w ciemnym sklepie, nie umialysmy wyjsc i krazylysmy miedzy pustymi polkami, wiec z tych zakupkow nic nie wyszlo :-D:-D:-D

a likierek nie jest tajemnica, tylko ze ja to podgrzewam do 70stopni, wiec w zwyklym garnku to tak trudno, no ale dziewczyny pisaly przepisy, bez Thermomixu wiec sie da ;-)

Super to ja sie dostopsuje:happy2:
Moniama taka czrodziejską maszyne:-)nazywa sie Termomix;-)A likierek jest pychotka:happy2:
I nie tylko Monia ma ;-) mam i ja:-D:-D:-D

Oby tylko nie mój apartament:szok::szok::szok:
A Termomix ja właśnie zakosiłam ze swego rodzinnego domku mówiąc że to mój posag i mi się należy hehehe:-D:-D:-D

reklama
Do góry