reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

I
Oby tylko nie mój apartament:szok::szok::szok:
Nie,jakiś domek.Z tego co zerkam M w papiery to adres zaczynający się na 40 White Oaks o ile się nie mylę ;-):tak:

Lubiczanko....ja to w tyłek powinnam zarobic...tutaj się umawiam tu tu tu tu majtki z drutu,a zapomniałam ,że moje dzieciaki chore :szok::baffled::baffled:
Przecież na antybiotyku są :dry: i nie chcę narażac Twoje dzieci,zwłaszcza najmłodsze.
Ale na 100% M podjedzie po gofrownicę,sami się będziemy przypalac :-D
A kurs zrobimy eksternistycznie :cool2::-D:-D
No chyba,że dzieciaki w niedzielę wstaną i będą się czuły jak młodzi Bogowie.No najważniejsze by przestały kaszlec i smarczyc :sorry2:
Wybacz...jej jak mogłam się umawiac i zapomniec o smarkach dzieciaków :zawstydzona/y::-(

Anineczka a nie mialas na mysli Connemara??
Nie,nie.Pisze jak wół Knockanarra.Gdzieś był pożar i będą robic osmalony dom sąsiedzki :tak:

reklama
Nie,jakiś domek.Z tego co zerkam M w papiery to adres zaczynający się na 40 White Oaks o ile się nie mylę ;-):tak:

Lubiczanko....ja to w tyłek powinnam zarobic...tutaj się umawiam tu tu tu tu majtki z drutu,a zapomniałam ,że moje dzieciaki chore :szok::baffled::baffled:
Przecież na antybiotyku są :dry: i nie chcę narażac Twoje dzieci,zwłaszcza najmłodsze.
No chyba,że dzieciaki w niedzielę wstaną i będą się czuły jak młodzi Bogowie.No najważniejsze by przestały kaszlec i smarczyc :sorry2:
Wybacz...jej jak mogłam się umawiac i zapomniec o smarkach dzieciaków :zawstydzona/y::-(

Nie,nie.Pisze jak wół Knockanarra.Gdzieś był pożar i będą robic osmalony dom sąsiedzki :tak:
łeeeeee:-(Mam nadzieję,że chłopaki będą mieli ochotę na poznanie nowych przyjaciół i w sobotę będą zdrowi:tak:A jeśli nie,to pierwszy krok zostanie postawiony-Twój mężu będzie wiedział gdzie mieszkamy,tak więc kiedy tylko przyjdzie Wam ochotka na wyrwanie się z domku-zapraszamy:-)

No,czekajcie,dziś ja do Was w nocy wpadnę i tak Was nawiedzę,że hej:-DUuuuuu....Boicie się?:-D
Obiecanki cacanki...

Wszystkim dziekuje za tak mile przyjecie na forum!!!!!:-DTak moj nik jest powiazany z wiekiem,obawiam sie,ze jestem jedna z najstarszych mam,ha ha.Obiecuje pisac.Pozdrawiam
To Ty masz 72 lata :szok::szok::szok::szok::cool2::-p;-)
To Lubiczanka bedzie Twojego malza Kamasutry nauczac??hmm... jak ona taka dobra to moze ja mojego wysle...

Wlasnie sie dowiedzialam, ze zajecia w PL szkole jutro odwolane bo snieg zalega i dyrektorka nie pozwolila otworzyc szkoly...Kurde...:-(

Monia- a bez tego Thermomixu da sie zrobic z Twojego przepisu? A jak nie to moze moglabym Ciebie wynajac tez zebys do mnie przyszla i mi pomieszala i podgrzala?:-)

Martuska, DIdi- a jutro by Wam pasowalo kino? Jedyny realny seans zaczyna sie o 15.45. Reszta jest pozniej i ja juz sie nie wyrwe. Juz ta 15.45 to Poznawo ale jeszcze dam rade. Jesli Wam nie pasuje to moze byc poniedzialek na ta sama godzine?

To Lubiczanka bedzie Twojego malza Kamasutry nauczac??hmm... jak ona taka dobra to moze ja mojego wysle...
Ona dobra,a o mnie nie pomyślisz jaka ja wyrozumiała :confused::-D:-D

No właśnie ewa72 ty jako doświadczona mama możesz nam poopowiadac o swoim dorastającym synu ;-)
Swoją drogą to ja miałam 20 lat jak mi się siostra urodziła :blink:;-):-)

Ona dobra,a o mnie nie pomyślisz jaka ja wyrozumiała :confused::-D:-D
(...)Swoją drogą to ja miałam 20 lat jak mi się siostra urodziła :blink:;-):-)
Pomyslalam o Tobie pomyslalm ze skoro Ty taka wyrozumiala to ja nie bede gorsza i mojego tez wysle ... tylko nie wiem czy maz Lubczanki rownie wyrozumialy jak my bedzie...

A ja mialam 15 lat jak moj najmlodszy brat sie urodzil... kieedy to bylo..

reklama
czyli odwolane..
a mi to nawet pasuje, pojade na zakupy spokojnie
Misia, ja nie dam rady przywiesc tej machiny do ciebie, ale ty przyjedz ze skladnikami i butelkami i zrobie ci :tak:

Do góry