reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieci nakarmione,młodszy śpi od 15 minut,luzik:-)Mogłabym się tak na codzień dwójką zajmowac:tak:Ale,niestety choc ja mam pęda to mój P swojego nie chce odpowiednio wykorzystac:frown:
Margaritta,ja też poczytałam i nawet nie zasnęłam:-DA,poważnie gratulacje dla Nikusi,zuch dziewczyna:tak:
Kamcia,nic się nie martw,przecież możesz w takim razie Oliego puści do przedszkola w marcu:tak:Tylko wiem,że to denerwujące,naobiecywała Ci babka,a teraz klops:sorry2:
Misia,polpularna jesteś w marzeniach sennych:-DDziś to mnie się śniłaś.Przyszłaś do mnie z Alim na kawosa,a potem to już on był prezesem zamieszania:happy2:Latał sobie w body i tak się zwalił,że mu wszystko wylazło bokiem:-DI obrobił mi cały dywan,musiałam szczoteczką czyścic:-D.Chyba za dużo sie wczoraj naptrzyłam na jego półnagie fotki:-DA w ogóle to wszystko się działo u moich rodziców w mieszkaniu,w Polsce:oo:

reklama
Madbebe w socjalu musisz poinformowac o zmianie odresu i w FISie tez, bo przyska c decyzje na inny adres, tak jak nam, zreszta my zmienilismy a oni nie odnotowali
Didi ja mysle ze jesli Oliwier nie spelnia kryteriow to nie moga go przyjac na ten program za free, oczywiscie ze mile panie chetnie zaopiekuja sie Oliwierkiem, pod warunkiem jak Kamcia zaplaci, no bo jak inaczej!

Dzis rano ubieram Erykowi rajstopki patrze dziura na pupie, noto wyjelam mu nowe, po powrocie z przedszkola go rozbieram i w nowych tez dziura w tym samym miejscu :wściekła/y: co on robi z tymi rajstopami!!!! A tu taka zima i musi miec, bo spodnie ma nieocieplane
Misia jak tam masz stresa przed jutrem??
a wlasnei ja tez zapomnialam ze dwa dni temu Misia mi sie snila, ze bylysmy razem na zakupach i tak dlugo chodzilysmy po sklepie ze nagle patrzymy, a tu ciemno, sklep zamkniety i tyklo my w srodku jeszcze moj Eryk byl z nami , ale sny hehe

Ostatnia edycja:
Didi, Martuska- no to super!! To wybierzmy sie!!!! Tylko jesli to mozliwe w godzinach dziennych, nie wieczornych bo ja Ala klade spac...:sorry2:
nie ma sprawy tylko ze godziny popoludniowe gdzie moge zostawic dzieci to mam w poniedzialek i środe jeli P nie bedzie mial nadgodzin jak narazie ma je we wtorek.. a niedziele mi odpada bo P w domu

Monia.. musze umowic sie z Toba na likierek..znaczy na jego wykonanie ..hihi moze mojego P namowie na odwiedzinki

Misia czemu ty wszystkich w snach nawiedzasz? hih No a tak wogole to dziewczyny przynajmniej cie w realu znaja a ja nie i tez mi sie juz kilka razy snilas czarownico!:-D:-D:-D

A powiedź moniadan jak ten likier robisz?
Kiedyś bratowa zrobiła z karmelu w puszce,ale był tak cholernie słodki,że jeden naparstek wystarczył bym się zasłodziła na tydzień :baffled:
A może żałowała wódki :dry::-D:-D

Gastone już byłaś u Gp?

Napaliłam się dzisiaj jak szczerbaty na suchary :dry: mąż powiedział ze będzie wcześniej w domku bo robią gdzieś pod Galway także zrobią i przyjedzie :tak: no i przyjechał...wpadł do domu jak po ogień zjadł obiad i tyle go widzialam:baffled::wściekła/y: szef powiedział że za wcześnie skończyli i musi wracać na workshop :wściekła/y::wściekła/y: tylko nie wiem po co chyba tylko po to aby pościemniać:baffled: a ja miałam w planach wybrac się na zakupy żeby małego nie targać ze sobą an nie lubie po nocy jeździć:no::wściekła/y:

Gastone,Tichonek-zajęcia odbywają się od pon.do soboty w godzinach popołudniowych;-):-).Trening czyni mistrzem:-D
Margaritta-ja też dałam radę,a co?Brawo dla córuni-i tatusia też-pokazał,że też da radę:tak:
Anineczko-zamówienie przyjęte i zrealizowane,tak więc serdecznie zapraszam...Może nawet troszkę domek ogarnę(ale niczego nie obiecuję;-):-))
AsieńkoR-jestem pod ogromniastym wrażeniem:szok:Ależ zdolniacha z tej Anulki:tak:
Monidan-a to dobre(z rajstopkami)może nie chce mu się ściągać majtów i rajstopek w wc-cie i sobie ułatwia:dry:;-):-D.A tak serio to może zapytaj pań przedszkolanek:sorry2:

reklama
Do góry