julia28
Mama lutowa 2007
przykro mi tak chcialam was wreszcie poznac ja w piatek nie moge niestety mam taka mała robotkeDzisiaj spotykamy się na małą kawkę u frog a w piątek o 11 w busy bees
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przykro mi tak chcialam was wreszcie poznac ja w piatek nie moge niestety mam taka mała robotkeDzisiaj spotykamy się na małą kawkę u frog a w piątek o 11 w busy bees
Witam sie
gastone ja mam Britax ale on nie ma pasów ale powiem Ci ze sie ciesze ze nie ma pasów bo mała by w nim nie wysiedziala jest juz za duza zeby ja zapinac pasami a ten jeden jest OK
Madbebe:[/B]ja mam ogrzewanie gazowe,jestem zadowolona,woda u mnie nie zamarza,rachunki co dwa miechy i dużo niższe niż u znajomych z ogrzewaniem elektrycznymNiestety nie wiem jak to się ma do grzania olejowego bo jeszcze nie miałam z nim do czynienia,znajomi tez nie