Jak jest az tak zle to jest Glicerine do picia. W smaku b. slodka ale pomaga mnie ja zalecili po porodzie bo mialam szwy. To odpowiednik naszego olejeku rycynowego. Stoi na polkach tam gdzie witaminy w kazdej aptece:-) PowodzeniaPróbowałam juz wszystkiego, wierz mi...
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Powiedz Szymonkowi,że czekam,żeby polubił jazdy autemtichonku właśnie mój Szymcio nie lubi jeździć ale mam nadzieje ze jak podrośnie to polubi
nalatałam sie po sklepach ale juz wszystko zamówione to pochwale sie rogówką:-)
Zobacz załącznik 193457
chciałabym białą ale nie przy mojej trójeczce
Zobacz załącznik 193458
A narożniczek Ci powiem cacany jestBardzo mi się podoba i szczerze?Dużo ładniejszy niż ten biały
Można mieć wysokie ciśnienie,bo jak ja chodziłam do lekarza,żeby mi receptę wypisał na Cilest to za każdym razem mierzyli mi ciśnienie bo lekarz mówił,że u niektórych kobiet Cilest powoduje jego wzrostByło wszystko ok u mnie,ale parę miesięcy temu mi skoczyło(choć zawsze,nawet w ciąży miałam niskie)i przepisał mi tylko na miesiąc i kazał wrócić po miesiącu sprawdzić.Za miesiąc nadal było wysokie,więc przepisał tylko jedno opakowanie i powiedział,że jeśli znów za miesiąc będzie za wysokie,trzeba będzie zmienić tabletkiAle,że porzuciłam tabsy,zmiana konieczna nie była,a ciśnienie teraz sobie mierzę w domu i jest w normiedziewczyny możliwe ze po tabletkach (cilest) można mieć wysokie ciśnienie,bo jak byłam w ciąży miałam normalne a teraz jak tylko zaczęłam brac tabletki to mam wysokie
mary_mary:spróbuj jeszcze Laxose,to taki syrop wspomagający wypróżnianie,jest w Bootsie,na półkach,bez recepty.
Ostatnia edycja:
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Jak jest az tak zle to jest Glicerine do picia. W smaku b. slodka ale pomaga mnie ja zalecili po porodzie bo mialam szwy. To odpowiednik naszego olejeku rycynowego. Stoi na polkach tam gdzie witaminy w kazdej aptece:-) Powodzenia
Dzięki... przyda sie... ;-)
a ja dzisiaj wogóle nie śpiemały marudny i zaraz na lotnisko wyjezdzam.
właśnie miałam przed ciążą te tabletki i lekarz sam powiedział ze mi więcej nie przepisze przez te ciśnienie a teraz znowu mi je dałale z doświadczenia wiem ze ten lekarz sie do niczego nie nadajepójde dzisiaj po drugie
właśnie miałam przed ciążą te tabletki i lekarz sam powiedział ze mi więcej nie przepisze przez te ciśnienie a teraz znowu mi je dałale z doświadczenia wiem ze ten lekarz sie do niczego nie nadajepójde dzisiaj po drugie
lubiczanka
Fanka BB :)
Witam rano!
czytałam Was wczoraj niemalże na bieżąco,ale nie pisałam,bo tak mnie ząb napi...,że wyłam z bólu...Teraz znowu zaczyna:-wściekła/y:.Masakra...Muszę lecieć dziś do dentysty,bo nie wyrabiam...Najlepsze to to,że z Dawidkiem i Danielkiem przy boku,bo nie mam vco z nimi zrobić(Dadzia na szczęście do przedszkola dziś wędruje).Ależ mi się chce płakać-wczoraj jak mnie J zobaczył po powrocie z pracy,to od razu kazał mi do łóżka lecieć...Nie będę Wam smęcić i uciekam,z resztą i tak muszę dziecięciom moim pobudkę robić.Miłego dnia Dziewczynki
czytałam Was wczoraj niemalże na bieżąco,ale nie pisałam,bo tak mnie ząb napi...,że wyłam z bólu...Teraz znowu zaczyna:-wściekła/y:.Masakra...Muszę lecieć dziś do dentysty,bo nie wyrabiam...Najlepsze to to,że z Dawidkiem i Danielkiem przy boku,bo nie mam vco z nimi zrobić(Dadzia na szczęście do przedszkola dziś wędruje).Ależ mi się chce płakać-wczoraj jak mnie J zobaczył po powrocie z pracy,to od razu kazał mi do łóżka lecieć...Nie będę Wam smęcić i uciekam,z resztą i tak muszę dziecięciom moim pobudkę robić.Miłego dnia Dziewczynki
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Wpadam i wypadam,ale witam powiem
Marta:toś pobiła rekord godzinowy,3:52Szymonek chce na pewno do mnie jechać,dlatego już nie może spaćA tak poważnie,współczujęRadek też tak często miał-budził się o 3 i do 6 z nim walczyłam,po czym zasypiał i wstawał 6:20Chodziłam jak neptykA po kogo Ty znów na lotnisko jechałaś?
Lubiczanko:nie zazdroszczę
Życzę bezbolesnego dnia,udanej wizyty u dentysty
Powodzenia!
Ja też lecę do tutejszej służby zdrowiaTrochę krwi sobie upuścić,to do później mamuśki
Marta:toś pobiła rekord godzinowy,3:52Szymonek chce na pewno do mnie jechać,dlatego już nie może spaćA tak poważnie,współczujęRadek też tak często miał-budził się o 3 i do 6 z nim walczyłam,po czym zasypiał i wstawał 6:20Chodziłam jak neptykA po kogo Ty znów na lotnisko jechałaś?
Lubiczanko:nie zazdroszczę
Życzę bezbolesnego dnia,udanej wizyty u dentysty
Powodzenia!
Ja też lecę do tutejszej służby zdrowiaTrochę krwi sobie upuścić,to do później mamuśki
tichonku mały zasnął o 23.00,i co godzine,co pół sie wybudzał i marudził,więc nie zdążyłam zasnąć a on juz nie spał a byłam odwieźć chrzestnego na lotniskobo wracał do domu:-)na drodze szklanka!!najwięcej 60 na godz. a między Limerickiem a Shannon samochodu w ronda sie wbijały albo w barierki na poboczumasakra jakaśsama prawie w poślizg wpadłam przy 40 i musiałam 20 jechacjeszcze nigdy tak długo nie jechałam na lotnisko:-(
reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Witam się i ja :-) pogoda super lubie taką w końcu chciało się wstawać nawet troche śniegu leży :-) ja dopiero co z wyra sie podniosłam nawet jeszcze śniadanka nie zrobiłam ale zaraz to nadrobię ;-)
Kamcia* spotykamy się tak ok 13:15 u frog.
Kamcia* spotykamy się tak ok 13:15 u frog.