reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
tichonku właśnie mój Szymcio nie lubi jeździć ale mam nadzieje ze jak podrośnie to polubi:tak:

nalatałam sie po sklepach ale juz wszystko zamówione to pochwale sie rogówką:-)
Zobacz załącznik 193457
chciałabym białą ale nie przy mojej trójeczce:sorry2:
Zobacz załącznik 193458
Powiedz Szymonkowi,że czekam,żeby polubił jazdy autem:-D
A narożniczek Ci powiem cacany jest:tak:Bardzo mi się podoba i szczerze?Dużo ładniejszy niż ten biały:tak:

dziewczyny możliwe ze po tabletkach (cilest) można mieć wysokie ciśnienie,bo jak byłam w ciąży miałam normalne a teraz jak tylko zaczęłam brac tabletki to mam wysokie:baffled:
Można mieć wysokie ciśnienie,bo jak ja chodziłam do lekarza,żeby mi receptę wypisał na Cilest to za każdym razem mierzyli mi ciśnienie bo lekarz mówił,że u niektórych kobiet Cilest powoduje jego wzrost:dry:Było wszystko ok u mnie,ale parę miesięcy temu mi skoczyło(choć zawsze,nawet w ciąży miałam niskie)i przepisał mi tylko na miesiąc i kazał wrócić po miesiącu sprawdzić.Za miesiąc nadal było wysokie,więc przepisał tylko jedno opakowanie i powiedział,że jeśli znów za miesiąc będzie za wysokie,trzeba będzie zmienić tabletki:baffled:Ale,że porzuciłam tabsy,zmiana konieczna nie była,a ciśnienie teraz sobie mierzę w domu i jest w normie:tak:
mary_mary:spróbuj jeszcze Laxose,to taki syrop wspomagający wypróżnianie,jest w Bootsie,na półkach,bez recepty.

Ostatnia edycja:
Frog , Pauletta moge tez jutro do was dolaczyc:)?
Nic nie mam w planach a zawsze to fajnie sie spotkac:)
Wlasnie ogladalam 2012 film i nawet spoko.
Slyszalam ze avatar w 3D jest super moze na to pojdziemy?:)
buziaki

a ja dzisiaj wogóle nie śpie:baffled::dry:mały marudny i zaraz na lotnisko wyjezdzam.

właśnie miałam przed ciążą te tabletki i lekarz sam powiedział ze mi więcej nie przepisze przez te ciśnienie a teraz znowu mi je dał:baffled:ale z doświadczenia wiem ze ten lekarz sie do niczego nie nadaje:no:pójde dzisiaj po drugie

Witam rano!
czytałam Was wczoraj niemalże na bieżąco,ale nie pisałam,bo tak mnie ząb napi...,że wyłam z bólu...Teraz znowu zaczyna:-:)wściekła/y:.Masakra...Muszę lecieć dziś do dentysty,bo nie wyrabiam...Najlepsze to to,że z Dawidkiem i Danielkiem przy boku,bo nie mam vco z nimi zrobić(Dadzia na szczęście do przedszkola dziś wędruje).Ależ mi się chce płakać-wczoraj jak mnie J zobaczył po powrocie z pracy,to od razu kazał mi do łóżka lecieć...Nie będę Wam smęcić i uciekam,z resztą i tak muszę dziecięciom moim pobudkę robić.Miłego dnia Dziewczynki:tak:

Wpadam i wypadam,ale witam powiem:tak:
Marta:toś pobiła rekord godzinowy,3:52:szok:Szymonek chce na pewno do mnie jechać,dlatego już nie może spać:-DA tak poważnie,współczuję:sorry2:Radek też tak często miał-budził się o 3 i do 6 z nim walczyłam,po czym zasypiał i wstawał 6:20:wściekła/y:Chodziłam jak neptyk:baffled:A po kogo Ty znów na lotnisko jechałaś?
Lubiczanko:nie zazdroszczę:no:
6.gif

Życzę bezbolesnego dnia,udanej wizyty u dentysty
5.gif

Powodzenia!
Ja też lecę do tutejszej służby zdrowia:sorry2:Trochę krwi sobie upuścić,to do później mamuśki:blink:

tichonku mały zasnął o 23.00,i co godzine,co pół sie wybudzał i marudził,więc nie zdążyłam zasnąć a on juz nie spał:baffled: a byłam odwieźć chrzestnego na lotnisko:tak:bo wracał do domu:-)na drodze szklanka!!najwięcej 60 na godz. a między Limerickiem a Shannon samochodu w ronda sie wbijały albo w barierki na poboczu:baffled:masakra jakaś:no:sama prawie w poślizg wpadłam przy 40 i musiałam 20 jechac:baffled:jeszcze nigdy tak długo nie jechałam na lotnisko:-(

reklama
Witam się i ja :-) pogoda super lubie taką w końcu chciało się wstawać:tak: nawet troche śniegu leży :-) ja dopiero co z wyra sie podniosłam nawet jeszcze śniadanka nie zrobiłam :zawstydzona/y: ale zaraz to nadrobię ;-)
Kamcia* spotykamy się tak ok 13:15 u frog.:tak:

Do góry