reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Dziękuję,madbebe bardzoI bardzo chcę,żeby Twoje życzenia się spełniły
No,kurczę dziewczyny gdzie ja wcisnę te wszystkie piękne torty?
No,kurczę dziewczyny gdzie ja wcisnę te wszystkie piękne torty?
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Tichonek - przynajmniej nie musisz juz nic piec na Swieta
pauletta82
Sexy Big Mamma
No kuźwa jakaś rura mi poszła na podwórku woda leje się pełną parą na parkingu mam bierzący strumień ulica zalana masakra a jak wieczorem złapie mróz to tu będzie You Can Dance w wykonaniu samochodów już dzwoniłam do Landlorda a ten mi sto pyta,n do robi: jaki to rodzaj rury czy da się ją samemu naprawić czy pękła czy wyskoczyła czy to wina uszczelki a skąd ja do diabła mam to wiedzieć wiem tylko tyle że się leje i jest duuuużo wody całe szczęście że za wodę się jeszcze nie płaci bo nie iwem jak długo ona już tak płynie no ale ponoć ma przyjechać hydraulik tylko ciekawe kiedy mam nadzieję że tu szybko reagują
julia28
Mama lutowa 2007
witam sie z wami mamusie :-)TICHONEK
a ja dzis miałam zwariowany dzień,,,a swieta za pasem a tu nic żadnego prezentu a nie wspomne o gotowaniu hhhaaahhahaah a miałam was spytac czy u was tez tak zimno w tych domach jak piec chodzi jest spoko jak sie wyłaczy to pizga na maksa !!!!!!!!!jak macie ustawione dziewczyny piece ????na jaka temperature i ile czasu by było ciepło w domu chyba dlatego jak mam sie ruszyc to mi sie nic nie chce robic bleeeee
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
gastone- ja Cie tez kocham kobieto...musimy sie wiec spotkac i spuentowac nasz zwiazek
Krokiety DONE! Ale jakie dobre....nieskromnie mowiac! Tylko biedny Al sila przetrzymywany w wozku przez pol dnia
Moj mlodszy psi dziec ubzdural sobie, ze choinka to jest drzewko w lasku i namietnie sadzi pod nia kupska i obsikuje! Ladne mi prezenty pod choinka zostawia nie!? Bezczelny!
Tichonku- wybacz gapiostwo i przyjmij najlepsze rozowe zyczenia urodzinowe!!
No...dom mi troche spalonym olejem jedzie..musze wywietrzyc zanim mi Alex sie zaczadzi, bo oczywiscie dalej stoi przy kuchence i slucha wentylatora no i spi...;-)
Krokiety DONE! Ale jakie dobre....nieskromnie mowiac! Tylko biedny Al sila przetrzymywany w wozku przez pol dnia
Moj mlodszy psi dziec ubzdural sobie, ze choinka to jest drzewko w lasku i namietnie sadzi pod nia kupska i obsikuje! Ladne mi prezenty pod choinka zostawia nie!? Bezczelny!
Tichonku- wybacz gapiostwo i przyjmij najlepsze rozowe zyczenia urodzinowe!!
No...dom mi troche spalonym olejem jedzie..musze wywietrzyc zanim mi Alex sie zaczadzi, bo oczywiscie dalej stoi przy kuchence i slucha wentylatora no i spi...;-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
o rany!!! udalo mi sie cos napsiac - Fi spi wiec mialam chwile ale zaraz M z pracy wraca obiad trzeba dac, kapce(zartuje) ale naprawde t moje zatoki mnie wykoncza, Misia wiesz ze ten lekk co podalas pomog na tydzien tylko i znów mnie dopadlo wrrrrrrrrrrrrr
Tichonku
ja nie mam sily na pisanie jestesmy chorzy, ja zatoki znów , Fi katra i kaszel i to samo mloda...
ja nie mam sily na pisanie jestesmy chorzy, ja zatoki znów , Fi katra i kaszel i to samo mloda...
Podczytuje Was ale naprawde nie mam nawet kiedy komentowac....
julia ja mam ustawiony piec co dwie godziny grzeje mi 30 min i w domu jest ciepelko...(ale mam dom parterowy ) ostanie grzanie 22 w nocy nie przejemy dopiero nad ranem o 6 do 7 czyli 1 h a potem tak jak pisama co 2 godziny...
Ale dzis napalilam w kominku bo bylo - 4 stopnie i mozna sie ugotowac a z moimi zatokami nie za dobrze zjak jest cieplo...
ja mam tylko przezent dla meza a reszta tez w lesie....
Ale dzis napalilam w kominku bo bylo - 4 stopnie i mozna sie ugotowac a z moimi zatokami nie za dobrze zjak jest cieplo...
ja mam tylko przezent dla meza a reszta tez w lesie....
Misia :-) super ze sytylacja opanowana , Moj Filip tez lubi takie dzwieki do spania, zawsze jak nie wetylator mama mu spiewa!!!!!!!!!!
Zeby poprawic sobie humor cyztam twoje posty, jestes rewelacyjna w ich pisaniu... a pies udany i prezenty masz super pod choinka...
Zeby poprawic sobie humor cyztam twoje posty, jestes rewelacyjna w ich pisaniu... a pies udany i prezenty masz super pod choinka...
o rany!!! udalo mi sie cos napsiac - Fi spi wiec mialam chwile ale zaraz M z pracy wraca obiad trzeba dac, kapce(zartuje) ale naprawde t moje zatoki mnie wykoncza, Misia wiesz ze ten lekk co podalas pomog na tydzien tylko i znów mnie dopadlo wrrrrrrrrrrrrr
Ostatnia edycja:
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ale czy te kremy do świąt będą jeszcze zjadliwe?:-)Tichonek - przynajmniej nie musisz juz nic piec na Swieta
Misia,Julia,Sofik i Wam wielkie Thank You
A wyobraz sobie ze ja z bratowa z tego samego dnia heheh z 8 pazdziernika.Margaritta,Ewelcia,dziękuję za życzenia:-)
Gastone,Tobie równieżDla brata i bratanka wszystkiego naj,najJa miałam w szkole średniej trzy koleżanki w klasie,które jak ja były z 18 grudnia:-)To dopiero zbieg okoliczności,co?Śmiałyśmy się,że jesteśmy koleżanki z porodówki,bo do tego byłyśmy wszystkie z jednego miasta
Wrzuce na przepisy.Tichonek wszystkiego najlepszego sto lat :-):-):-)
Gastone po Twoim opisie indyka i mi ślinka pociekła a muszę przyznać że nigdy nie robiłam indyka w całości ba żadnego ptaka w całości nie robiłam jakbyś mogła wrzucić przepis i wykonanie byłabym wdzięczna bo brzmi smakowicie i może się skuszę aby w I dzień świąt zrobić
:
Misia -
reklama
tichonek jeszcze raz sto lat!!!
misia ale sie uśmiałamprzynajmniej nie musisz latać po sklepach w poszuiwaniu prezentów
sofik a moze jednak podrzuce ci ten ibuprom na zatoki??
julia u mnie cały czas piec chodzi i jest zimno
samochód zapalił dopiero jak mój K rozciągnął go swoimzłom jeden zamarzł całkowicie
misia ale sie uśmiałamprzynajmniej nie musisz latać po sklepach w poszuiwaniu prezentów
sofik a moze jednak podrzuce ci ten ibuprom na zatoki??
julia u mnie cały czas piec chodzi i jest zimno
samochód zapalił dopiero jak mój K rozciągnął go swoimzłom jeden zamarzł całkowicie