reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku - spełnienia marzeń! W szczególności tego jednego - obyście w przyszłym roku byli już we czwórkę :tak:
p1140602.jpg

reklama
No kuźwa jakaś rura mi poszła na podwórku woda leje się pełną parą na parkingu mam bierzący strumień ulica zalana :wściekła/y: masakra a jak wieczorem złapie mróz to tu będzie You Can Dance w wykonaniu samochodów:szok::szok::szok: już dzwoniłam do Landlorda a ten mi sto pyta,n do robi: jaki to rodzaj rury czy da się ją samemu naprawić czy pękła czy wyskoczyła czy to wina uszczelki:eek::eek::eek: a skąd ja do diabła mam to wiedzieć:crazy: wiem tylko tyle że się leje i jest duuuużo wody całe szczęście że za wodę się jeszcze nie płaci bo nie iwem jak długo ona już tak płynie:eek::confused2: no ale ponoć ma przyjechać hydraulik tylko ciekawe kiedy mam nadzieję że tu szybko reagują:sorry:

witam sie z wami mamusie :-)TICHONEK
22.gif
a ja dzis miałam zwariowany dzień,,,a swieta za pasem a tu nic żadnego prezentu a nie wspomne o gotowaniu hhhaaahhahaah a miałam was spytac czy u was tez tak zimno w tych domach jak piec chodzi jest spoko jak sie wyłaczy to pizga na maksa !!!!!!!!!jak macie ustawione dziewczyny piece ????na jaka temperature i ile czasu by było ciepło w domu chyba dlatego jak mam sie ruszyc to mi sie nic nie chce robic bleeeee:no:

gastone- ja Cie tez kocham kobieto...musimy sie wiec spotkac i spuentowac nasz zwiazek:-D:-D:-D

Krokiety DONE! Ale jakie dobre....nieskromnie mowiac! Tylko biedny Al sila przetrzymywany w wozku przez pol dnia:-D

Moj mlodszy psi dziec ubzdural sobie, ze choinka to jest drzewko w lasku i namietnie sadzi pod nia kupska i obsikuje! Ladne mi prezenty pod choinka zostawia nie!? Bezczelny!

Tichonku- wybacz gapiostwo i przyjmij najlepsze rozowe zyczenia urodzinowe!!

No...dom mi troche spalonym olejem jedzie..musze wywietrzyc zanim mi Alex sie zaczadzi, bo oczywiscie dalej stoi przy kuchence i slucha wentylatora no i spi...;-)

Witam

Tichonku

ja nie mam sily na pisanie jestesmy chorzy, ja zatoki znów , Fi katra i kaszel i to samo mloda...

Podczytuje Was ale naprawde nie mam nawet kiedy komentowac....:sorry:

julia ja mam ustawiony piec co dwie godziny grzeje mi 30 min i w domu jest ciepelko...(ale mam dom parterowy ) ostanie grzanie 22 w nocy nie przejemy dopiero nad ranem o 6 do 7 czyli 1 h a potem tak jak pisama co 2 godziny...
Ale dzis napalilam w kominku bo bylo - 4 stopnie i mozna sie ugotowac a z moimi zatokami nie za dobrze zjak jest cieplo...:sorry:
ja mam tylko przezent dla meza a reszta tez w lesie....​

Misia :-) super ze sytylacja opanowana , Moj Filip tez lubi takie dzwieki do spania, zawsze jak nie wetylator mama mu spiewa!!!!!!!!!!:cool:
Zeby poprawic sobie humor cyztam twoje posty, jestes rewelacyjna w ich pisaniu... a pies udany i prezenty masz super pod choinka...​

o rany!!! udalo mi sie cos napsiac - Fi spi wiec mialam chwile ale zaraz M z pracy wraca obiad trzeba dac, kapce(zartuje) ale naprawde t moje zatoki mnie wykoncza, Misia wiesz ze ten lekk co podalas pomog na tydzien tylko i znów mnie dopadlo wrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Margaritta,Ewelcia,dziękuję za życzenia:-)
Gastone,Tobie również:tak:Dla brata i bratanka wszystkiego naj,naj:happy:Ja miałam w szkole średniej trzy koleżanki w klasie,które jak ja były z 18 grudnia:-)To dopiero zbieg okoliczności,co?:laugh2:Śmiałyśmy się,że jesteśmy koleżanki z porodówki,bo do tego byłyśmy wszystkie z jednego miasta:-D
A wyobraz sobie ze ja z bratowa z tego samego dnia heheh:-D z 8 pazdziernika.
Tichonek wszystkiego najlepszego sto lat :-):-):-)
Gastone po Twoim opisie indyka i mi ślinka pociekła a muszę przyznać że nigdy nie robiłam indyka w całości ba żadnego ptaka w całości nie robiłam:no: jakbyś mogła wrzucić przepis i wykonanie byłabym wdzięczna bo brzmi smakowicie i może się skuszę aby w I dzień świąt zrobić:tak::tak::tak:
:
Wrzuce na przepisy.
Misia -:cool2::cool2::cool2:

reklama
tichonek jeszcze raz sto lat!!!

misia ale sie uśmiałam:-Dprzynajmniej nie musisz latać po sklepach w poszuiwaniu prezentów:-D:-D

sofik a moze jednak podrzuce ci ten ibuprom na zatoki??:tak:

julia u mnie cały czas piec chodzi i jest zimno:confused2:

samochód zapalił dopiero jak mój K rozciągnął go swoim:confused2:złom jeden zamarzł całkowicie:crazy:

Do góry