reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Skonczylam pierniczki.Sa cudne.Zrobilam zdjecia ale kabla nie mam do aparatu,moj komputer wyladowany a ladowarka sie popsula a tam mam czytnik,a na lapku mojego J nie czyta kart sd.No i super..

reklama
Ciesze sie dziewczynki, ze was moje tragedie kuchenne rozbawiaja do lez...well...przynajmniej ktos sie posmieje;-)
Caly wieczor sie przygotowywalam do tej rozmowy jutrzejszej..a wiec teraz ' Niech sie dzieje wola nieba'...:-)

Musze jeszcze tylko umyc glowe bo mam straki zamiast pukli;-) I zastanowic sie w co ja mam sie ubrac...:eek: bo ostatnio to dres kroluje:-)

Znow dzwonila tesciowa z pytaniem roku : 'czy Al juz chodzi i mowi'?...trzymajcie mnie bo zwariuje....:no:

No nic zmywam sie na salon pieknosci...moze mi sie uda zmyc lakier na paznokciach nogowych, ktory mam juz od...ach, nie przyznam sie, ale ostatnio A.mnie zapytal, czy to tak specjalnie pomalowane, ze taka biala linia, a dopiero potem czerwony lakier...a ja na to, ze nie kochanie, to odrost :-);-) A w sumie moglam mu powiedziec, ze to taki nietypowy french;-) od tylu ;-)

No to milych snow dziewczynki i Ciaoooooo :-)

Hello i Good night
Dziewczyny moje kochane co ja się dziś miałam z moją agutką po tym szczepieniu, dobrze że zaraz spać pójdę o ile pójdę głowa mnie boli na maxa może coś paracetamol pomoże.:-(Tak dziś moje dziecie dało mi popalić z wiadomego powodu; od dawien dawna takiego gargamedonu w domu nie miałam.
Pozatym nie napisałam Wam ale dostaliśmy wreszcie dotacje do mieszkania jupiiiii :-):-):-) troche zeszło nim nam ją przyznali też były cyrki ważne że poukładało się już wszystko i możemy na stycznia planować wylot 2 tyg do polski. Lepszego prezentu na gwiazdke nie potrzeba.
misia83_83 powodzenia życzę na jutrzejszej rozmowie bystra i zdolna z Ciebie kobieta więc prace masz va banque.
Ok wiec tym wątkiem kończe na dziś do jutra papatki

Kamcia,dziękuję za życzenia:tak:
Tabasia dziękuję i widzę,ze i Ty masz dziś urodzinkowy dzionek więc:wszystkiego najpiękniejszego pod słonkiem:happy:

prani-8.jpg

Idę urodzinowe winko popijać,wypiję i Twoje zdrówko i oczywiście obiecany toast za lubiczanki J:tak:

Tichonek - dziekuje kochana ;-) I tak jak Ty uwazam, ze ludki z 18 grudnia sa fajne :-D
A teraz ide odpoczywac, bo lazilismy dzisiaj z M po miescie 6godzin :szok: Mam nadzieje, ze Malemu nie zaszkodzilo :-p Ale ja po prostu sie tak swietnie czulam :-)

Tabasia wszystkiego najlepszego i lekkiego porodu :-):-):-)
Misia powodzenia jutro trzymamy kciuki z Wiktorkiem :tak::tak: tylko nie dziękuj;-)

ja zmykam chyba spać zgaga mnie pali zresztą jak co wieczór :sorry::confused2: niby mam tabsy na zgagę ale jakoś ni moge się przekonać aby je zażyć:eek: no i tak się przemęczam dopóki nie zasnę ...a i z zasypianiem ostatnio kłopot i śpię na strasznej czujce byle odgłos mnie budzi :eek::confused2: a przy moim P o odgłosu wszelakie nie trudno:sorry:więc wolę iść teraz się legnąć bo przynajmniej będę miała 3 godz. ciszy (P kładzie się zawsze do wyrka o 2 w nocy no chyba że ja go wcześniej zachęce do pójścia do łóżka :tak::tak:) także życzę Wam dziewczynki spokojnej nocki :tak::-)

hej Dziewczynki :) melduję się w końcu po strasznie długiej nieobecnosci... od razu przyznaję się, że nawet nie będę próbować nadrobić zaległości :( ale przeglądnęłam w skrócie forum i widzę same niusy:)gastone i justysia - moje gratulacje!!!wszystkiego najlepszego dla wszystkich solenizantek:)i oczywiście witam nowe foremki:)a u nas w skrócie: wróciliśmy z PL i przyzwyczajamy się do nowego rytmu:) Igorek rośnie i jest strasznie kochany - taki śmieszek malutki. gdzieś z 3 tyg temu odrzucił niestety moje mleko... jedynie w nocy chętnie je... i przyznam się, że strasznie to przeżyłam, ale co zrobić? ehhh... no a teraz szykujemy się do świąt - choinka już jest:)miłej nocki :)

reklama
Tabasiu i dla Ciebie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe:-) Wszystkiego najlepszego, lekkiej końcówki ciąży i łatwego porodu:tak:
birthday_908-14.gif
5855_55585855_850.jpg

No i jak mogłabym zapomnieć o mężu Lubiczanki:zawstydzona/y: Dla niego również sto lat! (Jaki ten tort makowy wyszedł, smaczny?)
6b.jpg

Ten 18. to jakiś owocny w solenizantów:-D A wszystkie z tego samego roku jesteście?;-):-p

Anineczko z tego wszystkiego jeszcze nie miałam okazji Ci pogratulować zdania testów, a więc:
congrats003.gif

Teraz tylko czekasz na 4 kółka i w drogę...;-)
A co te Twoje dwa chłopaki wymyśliły? Co?:rofl2:

Misiu trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę:happy: Dasz sobie świetnie radę, przygotowałaś się i zrobisz jutro dobre wrażenie, tak że będziesz tam mogła zacząć pracę:tak:
goodluck038.gif

Ostatnia edycja:
Do góry