reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichoneczku - w dniu 18 urodzin i ich 13 rocznicy zycze Ci 2 kreseczek na tesciku i kupowania rozowej wyprawki :D :D :-)
2102146_1205000700_d.jpg

reklama
Tichonku... nadchodzą bardzo magiczne i piękne dni- oby spełniło się to o czym marzysz;-) szczerze zyczymy :tak:
birthday_cake_raspberry.jpg

bukiet2%28obrabiamy%20na%20bialym%20tle%29_big.jpg

lubiczanko i najserdeczniejsze zyczenia dla Twojego szanownego:tak:

millenium-kosz.gif

Misia ty mnie normalnie rozwalasz ,kocham cie kobieto !!!

Tichoneczku kochany sto lat sto lat,ja rowniez zycze dwoch kreseczek jak najszybciej i przesylam fluidki! Apropo urodzin moj barat i bratanek maja dzis urodzinki!

A maz wczoraj indyczka na swieta,tradycyjnie 8 kilo hihi Bedzie pikny ,w pomaranczach,z orzechami i bialymi kielbaskami.Podawany z zorawinka ,swierzym pomaranczem i sosem chrzanowym.Juz sie slinie!Jezu zeby mnie tylko mdlosci nie dopadly bo jak bylam z Maniem w ciazy to nie moglam patrzec na indyka a sie slinilam tydzien wczesniej jak dzis.hih

Tichonku zycze Ci tyego samego co Kasia czy;li dwoch kreseczek na tesciku....oraz wszystkiego naj!!!!

Lubiczanko dla Twego malza tez wszystkiego najlepszego;-).......

Maly wlasnie wyciagnal mi kabel od laptopa..niegrzeczny dzis jest.....moze to zeby:rofl2:
Hehe 10miesiecy skonczyl 3 dni temu a szczerbaty "dziadek" z niego:confused2:

Margaritta,Ewelcia,dziękuję za życzenia:-)
Gastone,Tobie również:tak:Dla brata i bratanka wszystkiego naj,naj:happy:Ja miałam w szkole średniej trzy koleżanki w klasie,które jak ja były z 18 grudnia:-)To dopiero zbieg okoliczności,co?:laugh2:Śmiałyśmy się,że jesteśmy koleżanki z porodówki,bo do tego byłyśmy wszystkie z jednego miasta:-D

Hello, hello
Witam zimowo i fajowo:-)
Mamy piękną zimę, śnieżek i -10st na termometrze:-)
Adam wczoraj do nas doleciał i9 na szczęście nie bylo problemów z wylądowaniem;-)
W ogóle mam Wam tyle do opowiedzenia ale dzisiaj już jak zwykle muszę spadać:eek:
Pozdrawiam Was cieplutko

Aaaaaa!!!!!
Tichonku, sto lat i wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:-)

Tichonek wszystkiego najlepszego sto lat :-):-):-)
Gastone po Twoim opisie indyka i mi ślinka pociekła a muszę przyznać że nigdy nie robiłam indyka w całości ba żadnego ptaka w całości nie robiłam:no: jakbyś mogła wrzucić przepis i wykonanie byłabym wdzięczna bo brzmi smakowicie i może się skuszę aby w I dzień świąt zrobić:tak::tak::tak:
Larcia pytałam się w tym rybnym przy Tesco to mi powiedział że tylko mrożone będą mieli :sorry::-( ale jest jeszcze targ rybny na Ballybane może tam będzie.
Obiadek zrobiony młody właśnie wcina, bitki na jutro właśnie się pichcą w piekarniku , grzyby i kapusta na farsz do pierogów się gotują a zaraz za ogarnięcie chaty jako tako się biorę bo generalne porządki to w weekend jak mąż będzie:-) żebym sama się nie wysilała;-) tylko nie wiem czy pierogi lepić dzisiaj czy jutro niby miałabym już z głowy ale jak tak dalej pójdzie to po weekendzie nie będę miała co robić:eek::eek:

reklama
Do góry