reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Didi no ale Ci rozebrało chłopaków
Zdrówka dla małego i dużego.
Lubiczanko jestem,jestem jeszcze mnie nie zamknęli
W weekend wzieliśmy się do mocniejszych porządków,Spora częśc zabawek wylądowała na strychu,zwłaszcza te wielkie,które zagracają pokój np.warsztat
Lustro w końcu zawisło nad kominkiem,fajna promocja była w Argosie.Takie właśnie wielkie lustra nad kominek za 11 eurpyla się
Czek na CHB oczywiście nie przyszedł,tak jak Pani obiecywała,normalka
Misia przeczytałam historie o Lucky ;-)
Dobra kobita z Ciebie
Ale masz teraz ferajnę
W sobotę będę miała grzybki bo teściowa przekazała ojcu i w końcu chociaż bigos i krokiety zrobimy wcześniej
Pranie z Antkową pościelą się pierze,tylko stertę prasowania mam
W weekend wzieliśmy się do mocniejszych porządków,Spora częśc zabawek wylądowała na strychu,zwłaszcza te wielkie,które zagracają pokój np.warsztat
Lustro w końcu zawisło nad kominkiem,fajna promocja była w Argosie.Takie właśnie wielkie lustra nad kominek za 11 eurpyla się
Dobra kobita z Ciebie
Ale masz teraz ferajnę
W sobotę będę miała grzybki bo teściowa przekazała ojcu i w końcu chociaż bigos i krokiety zrobimy wcześniej
lubiczanka
Fanka BB :)
Cieszę się ogromnie,że to nie wizyta na komisariacie nie dała Ci czasu na forum.Witam
Dobra kobita z Ciebie
Ale masz teraz ferajnę
No poszalałaś normalnie-jestem pod ogromniachnym wrażeniem.Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego ja nigdy nie trafiam na fajne promocje(patrz np.w argosie).Ja dziś jak J wróci z pracy będę tworzyć dewolajki naŚwięta(wreszcie coś).I namoczę na noc grzybki na uszka-i jutro się wezmę.A i dziś rybcię kupiłam!!!W super value(cena nie taka super).Ale rybka być musi.
MartaF-Ty się masz z tym Szymonkiem.|Byłaś u lekarza?Ja chyba z tym moim cycem jutro pójdę,bo nie wyrobię
Didi-zdrówka dla chłopców
Danielek płacze-oczywiście,więc zmywam się...I tak zaraz po Dawidka jedziemy.Ale postaram się zajrzeć
julia28
Mama lutowa 2007
Witam sie kobietki i znikam bo pedze do lekarza!!! Didi dużo zdrowia dla dzieciaczków:O)
anineczka
królowa mrówek :P
Tutaj jest to lustro,już bez promocji:
Buy Overmantle Brushed Metal Effect Mirror. at Argos.ie - Your Online Shop for .
A rybkę jaką kupiłaś? Karpia? Ile kosztował?
Muszę się przejśc do dziewczyn z Poloneza i zapytac czy będzie karp
A na cycka zimne okłady i kapusta tłuczona ;-)
Ale to pewnie wiesz
Zupka już gotowa.Pranie się pierze.
Młody śpi,chyba zasiądę do testów.
Wczoraj jeszcze robiliśmy łańcuch na choinkę
No i muszę zabawki powystawiać na sprzedaż,ale nie mam aparatu a nie mogę znaleźć w necie zdjęcia z raczkującym tygryskiem Winnie the Pooh
MartaF i jak? Idziesz z Szymciem do doktorka?
Julia Hello
Buy Overmantle Brushed Metal Effect Mirror. at Argos.ie - Your Online Shop for .
Ale to pewnie wiesz
No i muszę zabawki powystawiać na sprzedaż,ale nie mam aparatu a nie mogę znaleźć w necie zdjęcia z raczkującym tygryskiem Winnie the Pooh
Julia Hello
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
Larcia dzieki za odwiedzinki i zapraszam jutro o ile karpatka do jutra nie wyjdzie
Laseczki jak któraś jeszcze ma ochote to oczywiscie zapraszam.Co do prezentow oczywiscie przechowam je u mnie, moze cos podpatrze i mojemu kupie hihi.
Didi zdrowka dla chlopcow zycze bo wirosik panoje co trzyma kaszel nawet 3-4 tyg. wiem bo u mnie chlopcy kuracje antybiotykowa zakonczyli w zeszlym tyg. i wreszcie kaszel znikl po 3 tyg a Norbercik az dwa razy mial antybiotyk przepisany
Misia jestes aniolem ze przygarnelas pieska, a on faktycznie jest szczesciaz ze trafil na Ciebie
Ok, lece konczyc obiadek poki chlopcy spia ;-)
Laseczki jak któraś jeszcze ma ochote to oczywiscie zapraszam.Co do prezentow oczywiscie przechowam je u mnie, moze cos podpatrze i mojemu kupie hihi.
Didi zdrowka dla chlopcow zycze bo wirosik panoje co trzyma kaszel nawet 3-4 tyg. wiem bo u mnie chlopcy kuracje antybiotykowa zakonczyli w zeszlym tyg. i wreszcie kaszel znikl po 3 tyg a Norbercik az dwa razy mial antybiotyk przepisany
Misia jestes aniolem ze przygarnelas pieska, a on faktycznie jest szczesciaz ze trafil na Ciebie
Ok, lece konczyc obiadek poki chlopcy spia ;-)
lubiczanka
Fanka BB :)
Rybka-łosoś.I kosztował 6.49 za 1.5kgNie wiem czy to dobra rybk,bo generalnie nie jadam,ale jest.A z tymi okładami to zgłupiałam,bo słyszałam,że ciepłe a nie zimneTutaj jest to lustro,już bez promocji:
Ale to pewnie wiesz
Julia Hello
Ja za prezenty też muszę sie wziąć-ażeby wszystkiego dzień przed Wigilią na hurrra nie szukać...Dzieci to pikuś(pan Pikuś;-):-)),bo dokładnie sprecyzowały co chcą dostać,ale z tym moim J...Właściwie wszystkie standardowe prezenty odpadają-perfyumy(czy inne kosmetyki)kupujemy sobie na bieżąco(hitem był mój zakup w sobotę wody za 70e-kupiłam tylko dlatego,że głupio było się wycofywać przy kasie(tam się dowiedziałam jaka jest cena),a mojemu J się podobałMasakra...Płyty,książki-to raczej dajemy sobie na imieniny czy Mikołaja,albo ewentualnie dzien chłopaka,biżuterię-już wyczerpałam asortyment...W zeszłym roku kupiłam mu wieżę sony(ego)...Ale wydaje mi się średnio udany pomysł....stoi i kurzy się w kuchni:-(.Czy któraś z Was jest w stanie mi PODPOWIEDZIEĆ???help
Na razie to by było na tyle,bo muszę wziąć dzieci w obroty(lekcje,przebrać się itd itp...)
pauletta82
Sexy Big Mamma
Didi duuuuużo zdrówka dla chłopaków i dla małej mam nadzieję że Ciebie nie chwyci przecież ktoś się musi nimi zajmować;-):-)
wróciłam właśnie z zakupów w końcu kupiłam farbę do włosów i wałek ale za to plecy mi wysiadły i Zuzka się zbuntowała tak mnie skopała w Tesco że musiałam usiąść bo ustać nie mogłam no widzę że już pokazuje swój charakterek ;-) także z reszty zakupów musiałam zrezygnować i mąż będzie musiał pojechać
wróciłam właśnie z zakupów w końcu kupiłam farbę do włosów i wałek ale za to plecy mi wysiadły i Zuzka się zbuntowała tak mnie skopała w Tesco że musiałam usiąść bo ustać nie mogłam no widzę że już pokazuje swój charakterek ;-) także z reszty zakupów musiałam zrezygnować i mąż będzie musiał pojechać
Czesc mamunie.
Frog juz nie musisz czekac na priva hih pomylilam sie,to nie do ciebie mialo byc hahahha
Ja prezenty mam z glowy.Strasznie sie zastanawialam co temu swojemu chlopu kupic,wszystko ma.Ten sam problem mialam co lubiczanka.Ale moj chlop uwielbia zegarki,kolekcjonuje je jak bizuterie wiec zakupila mu kolejny.Wlasciwie niemialam wyboru bo Ennis nic nie mozna kupic,bida jakas..Ostatnio dostal zegarek w lipcu heheh teraz bedzie mial kolejny..
Frog juz nie musisz czekac na priva hih pomylilam sie,to nie do ciebie mialo byc hahahha
Ja prezenty mam z glowy.Strasznie sie zastanawialam co temu swojemu chlopu kupic,wszystko ma.Ten sam problem mialam co lubiczanka.Ale moj chlop uwielbia zegarki,kolekcjonuje je jak bizuterie wiec zakupila mu kolejny.Wlasciwie niemialam wyboru bo Ennis nic nie mozna kupic,bida jakas..Ostatnio dostal zegarek w lipcu heheh teraz bedzie mial kolejny..
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
witojcie dziolchy
milego dnia zycze
milego dnia zycze