reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia ale jazde masz hihih powodzenia
Anieczka pogadaj spokojnie ze jakby oni sie czuli w takiej sytuacji itp a jak nie podziala to postrasz ich garda, ze w pracy narobisz zamieszania itp moze podziala..
Ja z chamstwem polakow sie nie raz spotkalam i mnie to ani troche nie dziwi dlatego trzeba sie pilnowac i zabiezpieczac wszelkimi umowami zeby kasy nie stracic. JA tez mam dobre serce ale tak to jest jak sie ma miekka dupe to sie na nia twardo spada.
LAski jestem za spotkankiem piszcie jak wam pasuje?
Milego wieczorku

Szlag- musialam go zamknac w garazu dopoki A nie wroci z pracy bo sie gryza z Zoe! Myslicie ze moga sobie krzywde zrobic skoro to dwa szczeniaki? Nie wiem czy sie tak bawia, czy sie naprawde gryza ale co chwila ktorys zawodzi tak jakby z bolu....no i zamknelam mlodego a ten wyje jak glupi. Zaraz mi jacys sasiedzi przyleza! Wklejam wam jego foty. Kiepsa jakosc ale w pospiechu robilam i z Alem na kolanach a pies ciagle gdzies biegal...

nic sobie nie zrobią :-D:-D:-Dchoć za kota nie ręczę:-D:-D:-D
pisałaś wcześniej gdzie można dać znac ,ze go znalazłaś.Może macie stronę miasta w internecie , gdzie jest dział ogłoszeń to raz a dwa taki szczeniak nie mógł dlaeko od domu uciec więc spróbuj powiesić kartki w okolicznych sklepach na pewno się zgodzą :tak::tak:

a na razie życzę udanej zabawy:-D:-D:-D mam nadzieję ,że masz aparat lub kamerę z naładowanymi bateriami ruch filmy na pamiątkę :-pPrzepraszam ,ze żartuję ale rozkoszy ten szczeniak to raz a dwa ....SUPER ODRUCH ,ŻE ZABRAŁAŚ GO ZE SOBĄ :tak::tak:

Dziewczyny!!!
Jaja jak berety!!
Poszlam z Alem na spacer! Daleko od domu! I jak wracalam to zobaczylam na ulicy malego szczeniaczka. Biegal pod jadacymi samochodami- przerazony!!!! Zaczelam go wolac i probowac lapac! W koncu schowal sie pod jednym ze stojacych samochodow. wybieglam na ulice i zaczelam krzyzcec do samochodow zeby stanely i nie jechaly bo pies na drodze!!! No i ci ludzie staneli. Ja sie wczolgalam pod samochod i wyjelam biedaka! Miesci mi sie na jednej rece!! Nikogo w poblizu nie bylo wiec go tak nioslam na rekach, a druga pchalam wozek! Zadzwonilam do A ze natychmiast ma sie zerwac z pracy bo ja ne dojde do domu. Nie mialam juz sily a Al zaczal ryczec!! Dalam mu wiec ciastko zeby go czyms zajac i tak szlam pod gore, z zakupami w wozku i tym psem na reku!!!! W oncu A mnie zgarnal po drodze i zawiozl psa do nas do domu!
Mam cyrk na kolkach!!! 2 pasy sie gonia, koty atakuja nowego...ja w srodku tego z Alem!
Maly wyglada mi na rasowego. Ale chyba jakiegos niewielkiego. Generalnie to wyglada jak latrelek- ratlerek (nie wiem jak sie pisze). Ma identyczne kolory i jest taki maly tylko nie ma takich chudych nozek. Nie wiem co mam z dziadem zrobic....Jest sliczny. Szkoda mi go oddac do schroniska az sie moze odnajdzie wlasciciel. Chyba dam ogloszenie do gazety ale do tego czasu bede miec tu niezly burdel!! Potem wam pokaze fote jak tylko troche sie ogarne!!

Ale slodziak, dobrze ze go wzielas bo pewnie wyladowalby pod kolami:tak: Moze to mila byc wasz swiateczny prezent:-) Tez uwazam ze krzywdy nie powinny sobie zrobic, oswoja sie, za to koty... no nie wiem moja kotka kiedys dlugo nie chciala zaakceptowac szczeniaka ale dacie rade:-)

hejka :-)
Anineczka no juz to dziewczyny dosadnie okreslily wiec sie nie bede powtarzac ze co to za chamstwo:wściekła/y:boziu a jaki wstyd!!! normalnie prostaki jakies!!! ja mysle ze z takimi to nie ma co zadzierac i sie wybierac druzyna i straszyc bo nigdy nie wiadomo kogo oni maja za plecami:-(zreszta sila chyba nie da rady :no: no ja bym probowala cos wskorac na gardzie, moze niech gardziasz skontaktuje sie z landlordem:tak:no chyba ze on tez taki prostak i jest na was zly i zaprzrzeczy ze to wasze mienie, no ale co trzeba probowac:tak:moze oni sie kontaktowali z landlordem i on zabronil wydac Wam te rzeczy, no kurde ale nic nie tlumaczy takiego prostackiego ich zachowania.....powodzenia moja droga;-)
misia no cyrk na kolkach hehehe serio, a swoja droga Ty to masz dobre serduszko - Bog Ci to w dzieciach wynagrodzi:-D:-D:-D:-D a piesiu jest sliczny..ciekawe czy ktos go wyrzucil czy sie zgubil:-(daj ogloszenie moze w jakm pobliskim sklepie, (gdzie go znalazlas???) bo na slupach drzewach to chyba nie mozna, albo w advertiserze, bo jesli to piesek iroli to oni raczej nie czytaja Galway.net :-D;-)
kamcia ja ze spotkania odpadam bo juz sie pakuje do pl :cool2::-)
Frog dzieki za towarzystwo;-):-D

pozdrawiam Was wszytkie dziewczynki

misia kurde wziełabym od ciebie tego pieska bo dzieci mni męczą ze Jessie za duża i chcą małego ale za daleko mieszkasz:sorry:

madbebe jak patrzyłam w Limerick to od 99 euro w zwyż:sorry:drogie to wszystko ale my trafiliśmy na przecene płaszcza z 200 na 100 euro:tak:koszule next za 25 i spodnie jeansowe i caođ super wzglada:tak::-)

No i choinka ubrana jeszcze tylko czubek do niej muszę gdzies wynaleźć i będzie super :tak: mój mąż ma dzisiaj chyba zły dzień co chwila na siebie warczymy:hmm::oo2: ale chyba wiem dlaczego i będę musiała wieczorkiem to naprawić bo testosteron go rozpiera :sorry::blink:
Bigos wstawiony sie pichci za kilka dni będzie gotowy :-) zawekuje i będzie jak znalazł nie tylko na święta jak przetrwa hehe :-D

reklama
witam wieczorowa pora

Ewunia ma 2 zabka..:tak:

a tak ogolnie u mnie na nowo szpital..Albert ma nawrot goraczki ..lezy i poci sie..duzy chlopiec tez chory narzeka na gardlo podejrzena jest nijaka Angina hahah..jutro maszeruje do lekarza..
corka smarkula juz lepiej czyli kataru juz mniej
a mnie cos lekko gardlo boli i wieczorkiem duzi kaszel

wiec co do spotkania to ja juz sama nie wiem nie chcialabym rozdac wam w prezencie przedswiatecznym jakis wirusow

Misia ty masz szcescie na znajdy...biedna pinka..chcialabym miec tu pieska..ale jak ja przetransportuje go pozniej do Pl..zastanawiam sie nad tym...
i wiesz co wydajemi sie ze ktos musial go wyrzyciac z samochodyu jak tak biegam miedzy autami po ulicy...moj piesek w Pl tak zostaln potraktowany i trafil do nas ale do konca swoich dni nienawidzil samochodow chcial kola poprzegryzac..no coz tak bywa jak ida swieta ludzie wyjezdzaja i nie maja co zrobic z zwierzatkiem to pozbywaja sie klopotu
smutne ale prawdziwe

Do góry