pauletta82
Sexy Big Mamma
Misia raczej nei powinny sobie krzywdy zrobić skoro to dwa szczeniaki pewnie sie bawia troszkę za ostro musza sie do siebie przyzwyczaić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szlag- musialam go zamknac w garazu dopoki A nie wroci z pracy bo sie gryza z Zoe! Myslicie ze moga sobie krzywde zrobic skoro to dwa szczeniaki? Nie wiem czy sie tak bawia, czy sie naprawde gryza ale co chwila ktorys zawodzi tak jakby z bolu....no i zamknelam mlodego a ten wyje jak glupi. Zaraz mi jacys sasiedzi przyleza! Wklejam wam jego foty. Kiepsa jakosc ale w pospiechu robilam i z Alem na kolanach a pies ciagle gdzies biegal...
Dziewczyny!!!
Jaja jak berety!!
Poszlam z Alem na spacer! Daleko od domu! I jak wracalam to zobaczylam na ulicy malego szczeniaczka. Biegal pod jadacymi samochodami- przerazony!!!! Zaczelam go wolac i probowac lapac! W koncu schowal sie pod jednym ze stojacych samochodow. wybieglam na ulice i zaczelam krzyzcec do samochodow zeby stanely i nie jechaly bo pies na drodze!!! No i ci ludzie staneli. Ja sie wczolgalam pod samochod i wyjelam biedaka! Miesci mi sie na jednej rece!! Nikogo w poblizu nie bylo wiec go tak nioslam na rekach, a druga pchalam wozek! Zadzwonilam do A ze natychmiast ma sie zerwac z pracy bo ja ne dojde do domu. Nie mialam juz sily a Al zaczal ryczec!! Dalam mu wiec ciastko zeby go czyms zajac i tak szlam pod gore, z zakupami w wozku i tym psem na reku!!!! W oncu A mnie zgarnal po drodze i zawiozl psa do nas do domu!
Mam cyrk na kolkach!!! 2 pasy sie gonia, koty atakuja nowego...ja w srodku tego z Alem!
Maly wyglada mi na rasowego. Ale chyba jakiegos niewielkiego. Generalnie to wyglada jak latrelek- ratlerek (nie wiem jak sie pisze). Ma identyczne kolory i jest taki maly tylko nie ma takich chudych nozek. Nie wiem co mam z dziadem zrobic....Jest sliczny. Szkoda mi go oddac do schroniska az sie moze odnajdzie wlasciciel. Chyba dam ogloszenie do gazety ale do tego czasu bede miec tu niezly burdel!! Potem wam pokaze fote jak tylko troche sie ogarne!!
Frog ty dostalas mojego priva?