jola.24
Fanka BB :)
Ello kobietki
Melduje ze zyje i mam sie w miare dobrze tylko ze juz na twarz padam przez ten remont ale chociaz noce przesypiam
Brak slow.... nie mam pojecia co zrobic tak jak ktoras z dziewczyn juz napisala nic tylko w morde lac Polak potrafi
Oki uciekam dziewczynki, milej niedzieli chyba ze ktors nie ma co robic i ma ochote na malowanie to zapraszam:-)
Melduje ze zyje i mam sie w miare dobrze tylko ze juz na twarz padam przez ten remont ale chociaz noce przesypiam
Hej dziewczynki.
Czy znacie się trochę na tutejszym prawie?A dokładniej przywłaszczenie mienia?
Jestem wściekła
Prostaczki,które wprowadzili się na nasz stary dom,nie chcą nam oddac naszych rzeczy.
Tak się złożyło,że zostawiliśmy tam naszą antenę,garnki,jakieś rzeczy kuchenne.Powiedzieli,że nam oddadzą,tylko mamy przyjechac sobie wziąśc.
A dziś ten prostak powiedział,że ma nas gdzieś i nam nie odda.
Oczywiście Polak
Ja już im narobię koło tyłków.Psia mac
Co za szuje.Wybaczcie za słownictwo,ale gdyby mi nie zamknął drzwi przed nosem to bym mu **** na głowę napluła. Taki tyci,tyci był
Brak slow.... nie mam pojecia co zrobic tak jak ktoras z dziewczyn juz napisala nic tylko w morde lac Polak potrafi
Oki uciekam dziewczynki, milej niedzieli chyba ze ktors nie ma co robic i ma ochote na malowanie to zapraszam:-)