reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Larciu nie wiem w sumie czy iśc z tym na gardę :sorry:
Bo znając ich działalnośc powiedzą "Radźcie sobie sami" :wściekła/y:
Ale poradzę sobie :sorry: Może nie w zbyt legalny sposób,ale uprzykrzę im życie.Jestem trochę na wygranej pozycji,bo wiem jakie mają auto,gdzie mieszkają i gdzie pracuje żona tego pacana :zawstydzona/y::confused2: Oni nie wiedzą gdzie mieszkamy :happy:
Wiem,jestem hamska.Ale chyba nie boli mnie to co straciłam,a jak zostaliśmy potraktowani :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Może mi jutro przejdzie bo jeszcze dziś zależy mi na odzyskaniu tych rzeczy.Nie żebym była wielka materialistka,ale antena 90 cm po przekątnej nie kosztuje tutaj mało.Na tej chacie mam landlorda satkę,ale co będzie jak się wyniosę i mi będzie potrzebna? Nie lubię robic prezentów obcym osobom :wściekła/y:

Witajcie!!! Tylko dwa dni mnie nie było tutaj i dziś na całe popołudnie miałam lekturke:tak: Dopiero skończyłam a musze uciekać bo M naszło na naleśniki i już tak pachnie że nie wytrzymam musze mu choć jednego podkraść:-)
Anineczka w szoku jestem!!! Aż ciężko sobie wyobrazić że można być aż do tego stopnia chamskim:-(

anineczka powodzenia zycze!Ale mysle, ze jak sami dobrowolnie nie oddadza, to garda tez bedzie jakims rozwiazaniem. Jak zapukalaby im do drzwi, to sie napewno zesraja i oddadza odrazu. Ale nie dziwie Ci sie, ze jestes wsciekla!

Chyba właśnie najbardziej ubodła mnie ta chamskośc właśnie.
Człowiek kulturalnie podchodzi do sprawy a facet do M z tekstem,żeby się odpier*** i ,że nam nie odda.Nosz kurde no.
Powiem Wam,że to już nie pierwszy raz się z tym spotykam,ale mam dośc,ciągle dostawac po głowie od drani :wściekła/y:
5 lat temu pomogłam zjechac takiemu jednemu do Galway.Człek załatwił pracę,pokój w tym samym domu w którym ja mieszkałam.I co najlepsze,ten facet to był mąż mojej szefowej w Polsce.I co? Wykiwał nas 400 euro na kaucji.
Aż się nie chce mi zawierać nowych znajomości wśród Polaków bo się boję :wściekła/y:
Nie mogę w to uwierzyc,że ludzie to takie świnie,że ich sumienie nie gryzie :szok:
Larcia
,Polacy....ja też nie generalizuję,wiem ,że na forum są dobre duszyczki :tak:
Ale w życiu nie spotkałam się z Irolami takimi krętaczami...no poza Child Benefit Section :-D:-D:-D

anineczka w morde ich lej!!!:cool2:mi garda jeszcze w niczym nie pomogła:no:ja moge liczyć tylko na mojego posła,bo sie w końcu dowiedziałam kim on jest:-)

mój K usypia małego ale coś słabo mu to idzie:sorry:

Anineczko a rozmawiałaś o tym ze swoim byłym landlordem?? może on Ci pomoże??
Jeszcze nie.Ale już przewiduję ,że nic to nie wskóra.
Nie wiem,ale pewnie nie czytałaś forum jak się wynosiłam z poprzedniej chaty 5 września,ale to przez landlorda w dużej mierze opuściliśmy chatę.
Nie był słowny gościu.I teraz też nie będzie.
Na gardę w sumie nie ma po co iśc bo przecież nie posiadam rachunków na te rzeczy,to jestem niewiarygodna.
No nic, ja przeżyję te rzeczy,ale uprzykrzę rodakom życie.:cool2::-D;-)
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom :cool2::sorry:

reklama
anineczka a ta antena wisi na domu??bo mozna ją sobie samemu zdjąć:sorry::-)gorzej z garkami,szkoda ze nie zostawiliście sobie kluczy:sorry:

Do góry