reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej mamuski pogoda jest jak zwykle super:)

Mam pytanie czy stosujecie dla maluchow poduszeczki do snu moj ma nie caly roczek i nie wiem czy juz powinien spac na poduszce...?
hej anieczka jak sie czujesz????

pozdrawiam

reklama
Hejeczka
Witam i choc malo sie z Wami znam bardzo sie ciesze ze Was w tej sieci odnalazlam.
Rosania to cudownie ze znalazliscie domek :-)Napisz cos wiecej co to za domek.
Kamciamoj Natanek jest troche chyba starszy ale spi juz od dawna na podusi. No niestety czesto nawet na naszej z nami w lozku :sick:

A ja jakos ostatnio podlamana bylam i nie moglam sie pozbierac jak wyjechali nasi goscie. Chyba juz za dlugo sama w domu siedze....
Ale teraz juz mam na co czekac bo na 12 pazdziernika mam zabukowane bilety do Polski :-)lece sama z Natim a na jak dlugo to zobaczymy.

Julka bardzo długo miała 'atrape poduszki', do samodzielnego zasypiania...
Chyba im dłużej bez - tym lepiej. Jeśli dziecku nie przeszkadza, ze spi bez to ja bym nic nie zmieniała. Dla zdrowia.

Salome, kurcze mnie goście zostawili na 2 dni i sie ciesze, ze troche spokoju:)

Kuzynka mnie wnerwia, bo chce zostac, bo coś tam... ale nie! od niedzieli lub pon ma byc u nas rodzina z 2 dzieci (robimy jako przechowlania) i potrzebujemy ten pokój, ńie będę zmieniać planów, na każde jej widzimisie (z resztą dwa dni temu powiedziała, ze sie już jutro - sb - wyprowadza).
A do tego jutro przyjedzie jeszcze mój brat i wróci rodzinka... Ale będzie przeludnienie:)

dzieki za pomoc kobitki.:tak:
my tez lecimy do polski ale za miesiac:-). tylko ze nie na urlop:no:. na wesele;-) i podgonic z budowa:tak:. cos zakupic cos zalatwic i tak wiec zero odpoczynku:szok:.
maz chce tu przyjechac autem zeby troche rzeczy zabrac jakie zesmy zachomikowali ale nie jestem pewna czy nie bedzie tu problemow. w grudniu by wracal juz nim do polski, ale obawiam sie. on jest napalony, jak to moj maz:confused:

a jakie problemy z autem maja byc?

budujecie dom w PL?

kuzynka sie wyniosla, byl ilokatorzy zabrali reszte rzeczy i jestesmy u siebie:)
rodzinka wraca z Dublina, brat jedzie z Killarney:-)
ale bedzie dzis wesolo:tak:

ooo aga to wy sie budujecie - superowo!! :tak: tylko mam nadzieje ze chociaz sie w sligo zdazymy odnalezc na kafke :-)
a tak swoja droga to dlugo tu byliscie??

oj a ja gosci w ie mialam az nadmiar (glownie za sprawa wspolokatora litwina - zreszta mojego ulubionego - walerka) teraz tez nie narzekam - ale czasem chwila spokoju by mi sie przydala... :-p
a jutro niedzielka... chyba dzien gospodarczy bedzie - :sorry2:

My dziś bylismy na super wycieczce na Ring Of Kerry i w Killarney, pomoczyliśmy sie w oceanie, odwiedziliśmy brata... Ponad 300km autem baby zniosły dzielnie:)
A u Marty odkryłam dwie perełki:)

reklama
problemy z autem bo na polskick blachach, a ponoc za dlugo tu takim nie mozna byc.
budujemy sie w polsce bo za kilka lat mamy zamiar wrocic do kraju ale moze byc i tak ze bedzie to nasz tylko urlopowy domek.
oto i on:

a weekend mielismy udany:-)
gratuluje perelek u martusi:-D

Do góry