reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry mamusie :-) ja właśnie wcinam na śniadanko gołąbki :tak: dobre wyszły aż mi teraz szkoda je zamrażać:sorry: no ale nie chcę później mieć za dużo roboty wolę sobie to rozlożyć niż wsazystko na raz robić;-) co do choinki to ja jeszcze poczekam tak jakoś jeszcze nie czuję tych świąt a znając Wiktorka choinka będzie lądować nie raz na podlodze więc mi się nie spieszy żeby ją postawić:sorry:;-)

reklama
kolejna(chyba siódma;-))!!!
Witam Dziewczynki
no niestety-cały weekend od dziś zaczynając pewnie nie za często zajrzę,bo J dziś kończy o 14.30,i jutro sobie zrobił wolne,tak więc same rozumiecie:sorry:
Ewelcia-niech Ci się do tych listów tak nie spieszy...Jeszcze nie raz zatęsknisz za chwilami,kiedy Szymek był małymnieporadnym dzidziusiem:tak::happy:
Tichonek-pamiętam pierwszy list do Mikołaja mojego Dawidka-starał się narysować co chce dostać w prezencie...Co oczywiście wyglądało równie komicznie jakgdyby napisał.Tylko my go przytrzymaliśmy nieco dłużej w niepewności,bo chyba dopiero3-iej nocy list zniknął...A tak nawiasem mówiąc dziś chyba z Dziećmi usiądę i napiszemy w końcu te listy,choć już od jakiegoś czasu trąbią co chcą-Dadzia lalkę na wodzie(?),a Dawidek autka zmieniające kolory(jeszcze większe?):-D
MartaF-jak tam nocka dzisiejsza?
ochooo-to sobie popisałam...Danielek daje czadu
aaaa-już zaczynam chatkę dekorować:tak:Jak będzie gotowa to pstryknę,żeby się pochwalić jakąś focię-chociaż Wy chwalicie moje wysiłki:tak::-)
Anineczko-a cóż Cię tak absorbuje ostatnimi czasy,że tak Cię tutaj mało?
ok-to narazie

To ja witam siódma.Już nie siódma a ósma.Dzięki Lubiczanka! :))
Testy na prawko kochana Lubiczanko.Już mam ich po dziurki w nosie :))
Antek odprowadzony do przedszkola,z lekkim opóźnieniem.
Ubrałam dzieciaki jak na sybir a tu ciepło :confused2:
Zmykam do porządków.

witam sie i ja:-)

cud!!w końcu sie wyspałam:-)moje dziecię w końcu sie najdło butlą i od 23.00 śpi do tej pory tylko na jedzonko wstaje:-)

madbebe chodziło mi o to ze mały mój robi co chwila kupki i ma juz strasnie odparzoną pupcie,te kupki były wodniste bo teraz na butli są rzadkie ale takie normalne i nie tak często:tak:teraz jest tak jak powinno być:-)
co kurira to spytaj tutaj bo za 32kg(mój wózek,duy) wziął 45euro:tak:0863328771 ale to nie do Suwałk tylko w rejony Wrocławia:tak:

kurcze nie wiem gdzie kupić tort:sorry:

miłego dnia:-)

witam sie i ja:-)

cud!!w końcu sie wyspałam:-)moje dziecię w końcu sie najdło butlą i od 23.00 śpi do tej pory tylko na jedzonko wstaje:-)

madbebe chodziło mi o to ze mały mój robi co chwila kupki i ma juz strasnie odparzoną pupcie,te kupki były wodniste bo teraz na butli są rzadkie ale takie normalne i nie tak często:tak:teraz jest tak jak powinno być:-)
co kurira to spytaj tutaj bo za 32kg(mój wózek,duy) wziął 45euro:tak:0863328771 ale to nie do Suwałk tylko w rejony Wrocławia:tak:

kurcze nie wiem gdzie kupić tort:sorry:

miłego dnia:-)
Sama zrób Mamusiu:-pDobrze,że wreszcie pospałaś-jak mówi przysłowie(tralala)wypoczęta mama,to mama w dobrym humorze

Hejo mamuski!
Ale ciemno jest, ja jeszcze w szlafroku, Emma szaleje na macie

Pauletta ale mi zrobiłas smaka tymi gołabkami i krokietemi, jak masz za duzo to mozesz mi troche dać ;-) a tak poważniem to jak znajdziesz chwilkę to napisz mi prosze przepis jak robisz te pysznośći
ja nigdy nie robiłam sama gołąbków, zawsze u rodziców jemy, a teraz wiadomo rodzice w PL my tu a zjadłabym takie pyszności

Idę Emusi zrobic kaszkę, bo gryzie wściekle zabawki i chyba głodna

reklama
Dzien dobryyyy Irlandio :)
Chyba cos ze mna nie tak, bo po przebudzeniu stwierdzilam ze musze umyc okna :eek: w sumie naglacej potrzeby nie ma, bo jeszcze troche przez nie widac:-p:-p
ale moze ze Stasiem skoczymy po jakies ozdoby na okienka i glupio by bylo je na brudne wieszac... Takze najpierw przyozdobimy okna zeby Mikolaj w niedziele wiedzial gdzie ma przyjsc, a kilka dni przed Swietami choinke :D

Pauletta - jakbys w razie miala zamiar przepisy wrzucic to do tego watku z przepisami plizzz, zeby potem nie trzeba bylo przerzucac calego watku zeby poszukac.

MartaF - ja Staskowi sama robilam torta z Traktorkiem Tomem, ale jak nie masz czasu to w Mark& Spencer sa, i w Tesco tez widzialam jakies torciki...

Ja dzis bede piekla szarlotke z budyniem.. pyszneee ciasto - jutro Olcia konczy 6 mc...

Do góry