reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ło,matko!Ale się narobiłam!
Cały dzień sprzątanie,gary i zmywanie:confused2:.No,ale w domu błysk,obiad dwudniowy zrobiony,mogę z czystym sumieniem zasiąść przy komputerku:-)
Wczoraj jednak nagraliśmy jak nasz Radek pierwszy list do Mikołaja pisze.Ale się uśmialiśmy,co on tam wygadywał!:-DAle pomysłów ma tak dużo,że to już mniej śmieszne:eek:Skąd tyle pieniędzy wziąć?:confused2:Ale wytłumaczyliśmy dziecku,że Mikołaj wszystkiego mu nie przyniesie,bo są jeszcze inne dzieci na świecie i jak załaduje cały wór Radkowymi prezentami to już na prezenty dla innych dzieci miejsca w worze braknie:-DNa szczęście przyjął to spokojnie i ze zrozumieniem:tak:.Położył list pod choineczką w swoim pokoju a rano mało się nie zapalił jak zobaczył,że listu nie ma.Krzyczał:zniknął list,zniknął list!Mikołaj w nocy go zabrał.Potem mówił,że słyszał jakieś:Hoł,hoł,hoł...ale spał i nie widział Mikołaja:-D:-D:-D
gastone:duży wybór choinek jest w Woodies oraz B@Q:tak:

reklama
Wybiore sie do B&Q w Limericku.
Tichonku mam rozumiec ze Radzio juz umie pisac? Ech ten twoj synek..Az trudno uwierzyc ze obaj z Maxem sa w tym samym wieku..moj Maniek to jeszcze slodki glupolek,ktory jeszcze niewiele zdan buduje hihi Ale najwqzniejsze potrafi powiedziec: Mamo kocham cie i jedziemy do sklepu?

Wybiore sie do B&Q w Limericku.
Tichonku mam rozumiec ze Radzio juz umie pisac? Ech ten twoj synek..Az trudno uwierzyc ze obaj z Maxem sa w tym samym wieku..moj Maniek to jeszcze slodki glupolek,ktory jeszcze niewiele zdan buduje hihi Ale najwqzniejsze potrafi powiedziec: Mamo kocham cie i jedziemy do sklepu?
No jasne,że umie pisać!Poziome kreski!:-D:-D:-DNabazgrał jak umiał ten list,ale na głos czytał,co on tam niby pisze,więc wiemy o co chodzi:tak::-D:-D
Ale mówi,fakt-całymi zdaniami,tylko,że raczej-mamo-koffam Cię i-nie chcę iść do sklepu:-D

dziewczyny wiem ze temat walkowany byl nie raz,ale nie zanotowalam:zawstydzona/y:potrzebuje kuriera w rejony wroclawia (lubin dokladnie),coby paczke z galway odebral i dostarczyl,taniego oczywiscie:tak:dzieki i sorki :zawstydzona/y:

Tichonek musialo smiesznie wygladac pisanie listu przez Twojego synka:-D
heh chcialabym zobaczyc jego minke jak zobaczyl ze listu nie ma:-D:-)....
Kiedy moj SzyMen bedzie tak gadal i pisal list do mikolaja:rofl2:ju sie nie moge doczekac....

Pauletta ja tez mam te ksiazki od Misi ale jeszcze nie zaczelam czytac.....jak mam czas wieczorem to m zasiada do kompa:wściekła/y: i nie mam kiedy,w dzien jak maly ma drzemke to sprzatam albo cos innego robie........mam nadzieje ze nie bawem sie za nie zabiore....
W poniedzialek skonczylam czytac "Piata Gora" Paulo Coelho....

Lece bo maly siedzi na tronie (krzeselku do karmienia) i juz sie burzy bo za dlugo:cool2: a siedzi raptem 15min.......on to tylko papu i wypad;-)

Ufff....co za dlugi dzien....:confused2:

Odwiedzili mnie Agusiek i Moniadan z dzieciaczkami. Bylo super milo:-) dzieki Dziewczyny:-)

Al troche sie pultal przed polozeniem spac...buncik byl maly ale jakos sie udalo. Ja powiesilam pranie, nakarmilam zwierzyniec, ogarnelam chate. A. bedzie dzis dopiero kolo 2....a jest w pracy od 7 rano...taka dostawe dostali!! Jeszcze o 21 ma przyjsc 30 palet towaru...tragedia. Dzwonil, ze juz ledwo zipie. Tymbardziej ze ostatniej nocy byl w pracy i spal tylko 2 godziny. Takze ja sama na wlosciach urzeduje;-)

Pauletta- i jak Ci sie podobala saga? Chcialabym zeby taki Edward mogl istniec ;-) A filmy widzialas?

Madbebe- jestes z Lubina? Ja tylko cos pamietam, ze byla mowa o Midland Express. Wpisz w google to ci wyskoczy ich strona.

reklama
Co to za ksiazki takie fajne? Ja tez chce tylko jakby misia mi pozyczyla bo czytac z komputera to ja niechce mnie szybko oczy bola. Czasem wieczorem nic w tv nie ma i mam ochote sobie poczytac. Swoja droga to zadziwiajace jak ludziom zanika nawyk czytania ksiazek kino tv wszystko zastepuje:)
Pochwale sie Wam zrobilam dzis paznokcie:) Moja mamusia kochana mi te przyjemnosc sponsoruje hihi zawsze chcialam takie miec i mój ulubiony kolor niebieski ihihi
W weekend czekaja mnie urodziny w sob i w niedz i w kolejny weekend znów dwoje dzieciaczkow wiec mam imperzowy grudzien 6 imprez urodzinowych dzieciaczków:)
Milej nocy ciekawe czy mama ady juz wyladowala..?

Załączniki

• Zdjęciennn047.jpg
    Zdjęciennn047.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 49
Do góry