reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ło,matko!Ale się narobiłam!
Cały dzień sprzątanie,gary i zmywanie:confused2:.No,ale w domu błysk,obiad dwudniowy zrobiony,mogę z czystym sumieniem zasiąść przy komputerku:-)
Wczoraj jednak nagraliśmy jak nasz Radek pierwszy list do Mikołaja pisze.Ale się uśmialiśmy,co on tam wygadywał!:-DAle pomysłów ma tak dużo,że to już mniej śmieszne:eek:Skąd tyle pieniędzy wziąć?:confused2:Ale wytłumaczyliśmy dziecku,że Mikołaj wszystkiego mu nie przyniesie,bo są jeszcze inne dzieci na świecie i jak załaduje cały wór Radkowymi prezentami to już na prezenty dla innych dzieci miejsca w worze braknie:-DNa szczęście przyjął to spokojnie i ze zrozumieniem:tak:.Położył list pod choineczką w swoim pokoju a rano mało się nie zapalił jak zobaczył,że listu nie ma.Krzyczał:zniknął list,zniknął list!Mikołaj w nocy go zabrał.Potem mówił,że słyszał jakieś:Hoł,hoł,hoł...ale spał i nie widział Mikołaja:-D:-D:-D
gastone:duży wybór choinek jest w Woodies oraz B@Q:tak:

reklama
Wybiore sie do B&Q w Limericku.
Tichonku mam rozumiec ze Radzio juz umie pisac? Ech ten twoj synek..Az trudno uwierzyc ze obaj z Maxem sa w tym samym wieku..moj Maniek to jeszcze slodki glupolek,ktory jeszcze niewiele zdan buduje hihi Ale najwqzniejsze potrafi powiedziec: Mamo kocham cie i jedziemy do sklepu?

Wybiore sie do B&Q w Limericku.
Tichonku mam rozumiec ze Radzio juz umie pisac? Ech ten twoj synek..Az trudno uwierzyc ze obaj z Maxem sa w tym samym wieku..moj Maniek to jeszcze slodki glupolek,ktory jeszcze niewiele zdan buduje hihi Ale najwqzniejsze potrafi powiedziec: Mamo kocham cie i jedziemy do sklepu?
No jasne,że umie pisać!Poziome kreski!:-D:-D:-DNabazgrał jak umiał ten list,ale na głos czytał,co on tam niby pisze,więc wiemy o co chodzi:tak::-D:-D
Ale mówi,fakt-całymi zdaniami,tylko,że raczej-mamo-koffam Cię i-nie chcę iść do sklepu:-D

dziewczyny wiem ze temat walkowany byl nie raz,ale nie zanotowalam:zawstydzona/y:potrzebuje kuriera w rejony wroclawia (lubin dokladnie),coby paczke z galway odebral i dostarczyl,taniego oczywiscie:tak:dzieki i sorki :zawstydzona/y:

Tichonek musialo smiesznie wygladac pisanie listu przez Twojego synka:-D
heh chcialabym zobaczyc jego minke jak zobaczyl ze listu nie ma:-D:-)....
Kiedy moj SzyMen bedzie tak gadal i pisal list do mikolaja:rofl2:ju sie nie moge doczekac....

Pauletta ja tez mam te ksiazki od Misi ale jeszcze nie zaczelam czytac.....jak mam czas wieczorem to m zasiada do kompa:wściekła/y: i nie mam kiedy,w dzien jak maly ma drzemke to sprzatam albo cos innego robie........mam nadzieje ze nie bawem sie za nie zabiore....
W poniedzialek skonczylam czytac "Piata Gora" Paulo Coelho....

Lece bo maly siedzi na tronie (krzeselku do karmienia) i juz sie burzy bo za dlugo:cool2: a siedzi raptem 15min.......on to tylko papu i wypad;-)

Ufff....co za dlugi dzien....:confused2:

Odwiedzili mnie Agusiek i Moniadan z dzieciaczkami. Bylo super milo:-) dzieki Dziewczyny:-)

Al troche sie pultal przed polozeniem spac...buncik byl maly ale jakos sie udalo. Ja powiesilam pranie, nakarmilam zwierzyniec, ogarnelam chate. A. bedzie dzis dopiero kolo 2....a jest w pracy od 7 rano...taka dostawe dostali!! Jeszcze o 21 ma przyjsc 30 palet towaru...tragedia. Dzwonil, ze juz ledwo zipie. Tymbardziej ze ostatniej nocy byl w pracy i spal tylko 2 godziny. Takze ja sama na wlosciach urzeduje;-)

Pauletta- i jak Ci sie podobala saga? Chcialabym zeby taki Edward mogl istniec ;-) A filmy widzialas?

Madbebe- jestes z Lubina? Ja tylko cos pamietam, ze byla mowa o Midland Express. Wpisz w google to ci wyskoczy ich strona.

reklama
Co to za ksiazki takie fajne? Ja tez chce tylko jakby misia mi pozyczyla bo czytac z komputera to ja niechce mnie szybko oczy bola. Czasem wieczorem nic w tv nie ma i mam ochote sobie poczytac. Swoja droga to zadziwiajace jak ludziom zanika nawyk czytania ksiazek kino tv wszystko zastepuje:)
Pochwale sie Wam zrobilam dzis paznokcie:) Moja mamusia kochana mi te przyjemnosc sponsoruje hihi zawsze chcialam takie miec i mój ulubiony kolor niebieski ihihi
W weekend czekaja mnie urodziny w sob i w niedz i w kolejny weekend znów dwoje dzieciaczkow wiec mam imperzowy grudzien 6 imprez urodzinowych dzieciaczków:)
Milej nocy ciekawe czy mama ady juz wyladowala..?

Załączniki

• Zdjęciennn047.jpg
    Zdjęciennn047.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 47
Do góry