reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-chętnie się dołączę...Sprawa jednak taka-czy możliwe byłoby abym poprostu przelała Ci jakieś pieniążki,za które Ty zrobiłabyś zakupki?Wydaje mi się,że będzie to wygodniejsze a i widząc ewentualnie co jest nie będzie dublowania:sorry:.
Grrrrr-idę już...Miłego dnia drogie Panie:-D
o tym samym pomyslalam!!!zeby jedna foremka lub dwie zebraly kaske i kupily co trzeba,oczywiscie kto by byl chetny to przelal by na konto:-).

Marta wszystkiego naj dla corci:-)
Moj Szymko tez robil rzadkie kupy i nie spal po nocach a malo tego w dzien tez nie,spal po 5min i to najlepiej na raczkach:sorry:.
U nas podzialalo kapanie codziennie o tych samych porach potem buteleczka i do lozeczka,jak nie chcial spac do przytrzymalam mu smoka zeby zassal i zasypial,ale on wtedy mial ze 2m......
Od tamtej pory zasypial super...jak mial 4i 5 przesypial cale nocki.....
Wtedy kapiel byla o 20:30 a teraz jest przed 20 i przy butli zasypia i ostatnie 3 nocki spi rewelacyjnie i to bez smoczka.......zabralam smoka ponad miesiac temu (w poniedzialek bedzie 6tyg):-)

Zaraz poczytam te artykyly,jak sie Szym nie obudzi

reklama
z prezentu nici bo kredytu nie dali:-(za biedni jesteśmy:sorry:

ewelcia mały jeszcze był na cycu ostatniej nocy ale juz przestawiłam go na butelke i zobacze jak będzie spał:tak:a kąpie go zawsze między 7-8 zależy czy śpi czy nie:tak:
kurcze może jakaś baba mi go zauroczła:eek::confused2:

Madbebe- rzadkie kupy dziecka na cycu to absolutna oczywistosc takze nie boj zaby:-) Dopiero jak przejdzie na stale zaczna sie typowe ludzkie kupsztyle....uhh..mowie Ci...te rzadkie to roze w porownaniu z tym co ja mam teraz! Smierdzace kloce! A jak!!!:-D

Madbebe- rzadkie kupy dziecka na cycu to absolutna oczywistosc takze nie boj zaby:-) Dopiero jak przejdzie na stale zaczna sie typowe ludzkie kupsztyle....uhh..mowie Ci...te rzadkie to roze w porownaniu z tym co ja mam teraz! Smierdzace kloce! A jak!!!:-D
to git,bo juz MartaF we mnie niepokoj wzbudzila ;-)mowisz zagazowac sie mozna?:-Dczyli najswietniejsze jeszcze przed nami:laugh2::happy:
moje dziecie z rak dzis nie schodzi - chyba kara za to ze dalam ja wczoraj tak skrzywdzic..Tak wiec choinke pewnie bede z tydzien ubierac,dobrze ze wczesniej sie za to zabralam;-):-)
alez tu cisza dzisiaj..co Wy tam porabiacie??:-)

Witam

Wpadlam sie szybko przywitac, oczywiscie nie nadrobilam was jeszcze wiec nie wiem co sie dzieje, pewnie do swiat czasu za duzo nie znajde:sorry:
Wczoraj zwiedzalam porodowke w szpitalu i sie przerazilam, to lozko wyglada jakby mialo w czasie przenosic:no: No ale szkola rodzenia zakonczona i teraz wszystko w rekach opatrznosci:-D:-D
Milego dzionka kobitki ja uciekam obiad robic:tak:

z prezentu nici bo kredytu nie dali:-(za biedni jesteśmy:sorry:

ewelcia mały jeszcze był na cycu ostatniej nocy ale juz przestawiłam go na butelke i zobacze jak będzie spał:tak:a kąpie go zawsze między 7-8 zależy czy śpi czy nie:tak:
kurcze może jakaś baba mi go zauroczła:eek::confused2:
Uuu..szkoda,że Wam kredytu odmówili:-(
Ja się Szymkiem zachwycam bardzo!Ale,na prawdę to nie ja go zauroczyłam:no:

Gastone-ja też dwa lata temu szukałam fajnej-takiej wpadającej od razu w oko choinki...Nie znalazłam i kupiłam w dunnes stores jakąś za (chyba)40e.I w tym roku też jeszcze nam posłuży...Bo ja jakoś nie lubię wydawać pieniędzy na coś co mam...No chybaze po rozłożeniu okaże sie tak szpetna,że jednak się skusimy:confused2:
MartaF-aż dziady nie chcą dać kredytu.Może tylko teraz przed świętami?Spróbujcie po nowym roku...Albo tak jak jedna Dziewczyna pisała w credit union?Tylko o ile pamiętam żyrant jest potrzebny:sorry:
Tichonek-może i Szymuś się w Tobie zauroczył,ale nie przypuszczam,żeby wpłynęło to na niego negatywnie,to musiała być jakaś zołza:tak:
Jola24-i jak Ci się podobał cały kurs?Godny polecenia?
Lecę ,bo zaraz schabowe spalę...a i Najmłodszy mój się właśnie obudził(muszę przyznać,że czytając o Waszych nieśpioszkach mój to leniuszek-do cyca,zmiana pieluchy i spać:tak::-D)tak więc życzę milusiego popołudnia:laugh2:

Gastone-ja też dwa lata temu szukałam fajnej-takiej wpadającej od razu w oko choinki...Nie znalazłam i kupiłam w dunnes stores jakąś za (chyba)40e.I w tym roku też jeszcze nam posłuży...Bo ja jakoś nie lubię wydawać pieniędzy na coś co mam...No chybaze po rozłożeniu okaże sie tak szpetna,że jednak się skusimy:confused2:
MartaF-aż dziady nie chcą dać kredytu.Może tylko teraz przed świętami?Spróbujcie po nowym roku...Albo tak jak jedna Dziewczyna pisała w credit union?Tylko o ile pamiętam żyrant jest potrzebny:sorry:
Tichonek-może i Szymuś się w Tobie zauroczył,ale nie przypuszczam,żeby wpłynęło to na niego negatywnie,to musiała być jakaś zołza:tak:
Jola24-i jak Ci się podobał cały kurs?Godny polecenia?
Lecę ,bo zaraz schabowe spalę...a i Najmłodszy mój się właśnie obudził(muszę przyznać,że czytając o Waszych nieśpioszkach mój to leniuszek-do cyca,zmiana pieluchy i spać:tak::-D)tak więc życzę milusiego popołudnia:laugh2:

Jesli chodzi o "pierworodki" tak jak ja zielone to polecam, sporo sie dowiedzialam:tak:

reklama
Do góry