reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-chętnie się dołączę...Sprawa jednak taka-czy możliwe byłoby abym poprostu przelała Ci jakieś pieniążki,za które Ty zrobiłabyś zakupki?Wydaje mi się,że będzie to wygodniejsze a i widząc ewentualnie co jest nie będzie dublowania:sorry:.
Grrrrr-idę już...Miłego dnia drogie Panie:-D
o tym samym pomyslalam!!!zeby jedna foremka lub dwie zebraly kaske i kupily co trzeba,oczywiscie kto by byl chetny to przelal by na konto:-).

Marta wszystkiego naj dla corci:-)
Moj Szymko tez robil rzadkie kupy i nie spal po nocach a malo tego w dzien tez nie,spal po 5min i to najlepiej na raczkach:sorry:.
U nas podzialalo kapanie codziennie o tych samych porach potem buteleczka i do lozeczka,jak nie chcial spac do przytrzymalam mu smoka zeby zassal i zasypial,ale on wtedy mial ze 2m......
Od tamtej pory zasypial super...jak mial 4i 5 przesypial cale nocki.....
Wtedy kapiel byla o 20:30 a teraz jest przed 20 i przy butli zasypia i ostatnie 3 nocki spi rewelacyjnie i to bez smoczka.......zabralam smoka ponad miesiac temu (w poniedzialek bedzie 6tyg):-)

Zaraz poczytam te artykyly,jak sie Szym nie obudzi

reklama
z prezentu nici bo kredytu nie dali:-(za biedni jesteśmy:sorry:

ewelcia mały jeszcze był na cycu ostatniej nocy ale juz przestawiłam go na butelke i zobacze jak będzie spał:tak:a kąpie go zawsze między 7-8 zależy czy śpi czy nie:tak:
kurcze może jakaś baba mi go zauroczła:eek::confused2:

Madbebe- rzadkie kupy dziecka na cycu to absolutna oczywistosc takze nie boj zaby:-) Dopiero jak przejdzie na stale zaczna sie typowe ludzkie kupsztyle....uhh..mowie Ci...te rzadkie to roze w porownaniu z tym co ja mam teraz! Smierdzace kloce! A jak!!!:-D

Madbebe- rzadkie kupy dziecka na cycu to absolutna oczywistosc takze nie boj zaby:-) Dopiero jak przejdzie na stale zaczna sie typowe ludzkie kupsztyle....uhh..mowie Ci...te rzadkie to roze w porownaniu z tym co ja mam teraz! Smierdzace kloce! A jak!!!:-D
to git,bo juz MartaF we mnie niepokoj wzbudzila ;-)mowisz zagazowac sie mozna?:-Dczyli najswietniejsze jeszcze przed nami:laugh2::happy:
moje dziecie z rak dzis nie schodzi - chyba kara za to ze dalam ja wczoraj tak skrzywdzic..Tak wiec choinke pewnie bede z tydzien ubierac,dobrze ze wczesniej sie za to zabralam;-):-)
alez tu cisza dzisiaj..co Wy tam porabiacie??:-)

Witam

Wpadlam sie szybko przywitac, oczywiscie nie nadrobilam was jeszcze wiec nie wiem co sie dzieje, pewnie do swiat czasu za duzo nie znajde:sorry:
Wczoraj zwiedzalam porodowke w szpitalu i sie przerazilam, to lozko wyglada jakby mialo w czasie przenosic:no: No ale szkola rodzenia zakonczona i teraz wszystko w rekach opatrznosci:-D:-D
Milego dzionka kobitki ja uciekam obiad robic:tak:

z prezentu nici bo kredytu nie dali:-(za biedni jesteśmy:sorry:

ewelcia mały jeszcze był na cycu ostatniej nocy ale juz przestawiłam go na butelke i zobacze jak będzie spał:tak:a kąpie go zawsze między 7-8 zależy czy śpi czy nie:tak:
kurcze może jakaś baba mi go zauroczła:eek::confused2:
Uuu..szkoda,że Wam kredytu odmówili:-(
Ja się Szymkiem zachwycam bardzo!Ale,na prawdę to nie ja go zauroczyłam:no:

Gastone-ja też dwa lata temu szukałam fajnej-takiej wpadającej od razu w oko choinki...Nie znalazłam i kupiłam w dunnes stores jakąś za (chyba)40e.I w tym roku też jeszcze nam posłuży...Bo ja jakoś nie lubię wydawać pieniędzy na coś co mam...No chybaze po rozłożeniu okaże sie tak szpetna,że jednak się skusimy:confused2:
MartaF-aż dziady nie chcą dać kredytu.Może tylko teraz przed świętami?Spróbujcie po nowym roku...Albo tak jak jedna Dziewczyna pisała w credit union?Tylko o ile pamiętam żyrant jest potrzebny:sorry:
Tichonek-może i Szymuś się w Tobie zauroczył,ale nie przypuszczam,żeby wpłynęło to na niego negatywnie,to musiała być jakaś zołza:tak:
Jola24-i jak Ci się podobał cały kurs?Godny polecenia?
Lecę ,bo zaraz schabowe spalę...a i Najmłodszy mój się właśnie obudził(muszę przyznać,że czytając o Waszych nieśpioszkach mój to leniuszek-do cyca,zmiana pieluchy i spać:tak::-D)tak więc życzę milusiego popołudnia:laugh2:

Gastone-ja też dwa lata temu szukałam fajnej-takiej wpadającej od razu w oko choinki...Nie znalazłam i kupiłam w dunnes stores jakąś za (chyba)40e.I w tym roku też jeszcze nam posłuży...Bo ja jakoś nie lubię wydawać pieniędzy na coś co mam...No chybaze po rozłożeniu okaże sie tak szpetna,że jednak się skusimy:confused2:
MartaF-aż dziady nie chcą dać kredytu.Może tylko teraz przed świętami?Spróbujcie po nowym roku...Albo tak jak jedna Dziewczyna pisała w credit union?Tylko o ile pamiętam żyrant jest potrzebny:sorry:
Tichonek-może i Szymuś się w Tobie zauroczył,ale nie przypuszczam,żeby wpłynęło to na niego negatywnie,to musiała być jakaś zołza:tak:
Jola24-i jak Ci się podobał cały kurs?Godny polecenia?
Lecę ,bo zaraz schabowe spalę...a i Najmłodszy mój się właśnie obudził(muszę przyznać,że czytając o Waszych nieśpioszkach mój to leniuszek-do cyca,zmiana pieluchy i spać:tak::-D)tak więc życzę milusiego popołudnia:laugh2:

Jesli chodzi o "pierworodki" tak jak ja zielone to polecam, sporo sie dowiedzialam:tak:

reklama
Do góry