reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Jola- o tak...widoki to ty masz przecudne! Najpiekniejsze w calej Irlandii. Wogole Tralee jest jednym z najladniejszych zakatkow Irl jak dla mnie. Oj co by moj A dal zebysmy sie tam przeniesli!!;-):tak:

Ale nie nie nie...im dalej od tesciow tym lepiej! :-D

A tak wogole to Ciao dziewczynki!
Ide mlodemu kasze robic :-)

reklama
Hej hej. Pogoda dziś nie nastraja do pisania gdzieś mi wena uciekła a wieje jak ho ho. Wczoraj poddałam się szałowi zakupów i przepadłam i tak się nakręciłam że święta tuż tuż więc choinkę ubrałam a co; po świętach myślę że by już nie miała takiego uroku by mi już zawadzała a takto postoi sobie do nowego roku i aut. Kórcze dziś myślałam nad ranem że ten nasz domek papierowy to fruwa a my razem z nim zimno brrrrrrrrrrrrrrrr.:rofl2::rofl2:

Witam drogie Panie!!!
MartaF-najlepiej zapytaj swojej landlordki czy masz nie płacić-będziesz miała jasną sytuację...Albo zaproponuj sama z siebie,że za grudzień nie zapłacisz w ramach depozytu.Widziałam WAS:-D
Tichonek-cieszę się ,że skorzystasz z przepisiku.A co do choinki,to właśnie dlatego,że nie spędzam wigilii w domku rodzinnym ubieramy ja w przyszłą sobotę...Tak,żeby mamusia nie widziała
Niestety dziś właśnie moja mamusia wyjeżdża do Polski...Jak ja sobie bez niej poradzę:szok::-(
Uciekam-moja mała "dojareczka"się obudziła;-).Miłego dnia kochane moje

lubiczanka jeździliśmy oglądac domek:-)klucze dadzą dopiero 31 grudnia a tam jest pusto także wprowadzimy sie pewnie na koniec stycznia;-)ps.mój K. mówi ze tez cie widział jak cyca wyciągałaś:-D:-D:-D

Jola- o tak...widoki to ty masz przecudne! Najpiekniejsze w calej Irlandii. Wogole Tralee jest jednym z najladniejszych zakatkow Irl jak dla mnie. Oj co by moj A dal zebysmy sie tam przeniesli!!;-):tak:

Ale nie nie nie...im dalej od tesciow tym lepiej! :-D

A tak wogole to Ciao dziewczynki!
Ide mlodemu kasze robic :-)

Przenies sie przenies bede miala choc jedna osobe do odwiedzin:tak: Ale rozumiem doskonale zdanie "im dalej od tesciow tym lepiej":-D:-D

No i witam sie z wami:-) Dzis jak spojrzalam na moj dom to sie zalamalam i od razu watpliwosci co jak nie zdazymy?:szok: Kto tu posprzata jak zaczne rodzic?:szok::szok::szok: Masakra:no:

Milego dzionka a ja ide patrzec jak sciane T rozwala i psychicznie mu pomagac:-)

Witam mamuski.Ja dopeirowstalam i bede jesc sniadanie hahah.
Maz dal pospac ale dlatego ze w nocy nie spalam wogole!O godz 5.30 dopeiro mnie wzielo.Zwariuje kiedys przez ta moja bezsennosc!!!!Kurcze kiedys tak swietnie mi sie zasypialo.Ja uwielbiam spac a nie moge buuuuuu

Jola tez zazdroszcze widokow.Ja byl chciala mieszkac w Kilarney.Strasznie mi sie tam podoba.Wszedzie w kolo pieknie a do tego miasto jest urocze!No ale jak narazie W lotto nie wygralam wiec sostaje w Ennis hehe
Uciekam reszte niedzieli spedzic z mezem.

Witam laski melduje sie i zmykam na ciepla kapiel bo zimno mi.
Wczoraj mnie nie bylo bo po pracy pojechalam do busy bees na urodziny i wrocilam po 21 i do wyrka siebie i oliviera.
Wpadne pozniej:)

Madbebe- wlasnie wrocilam z B&G. Sa super sety niebieskich bombek a takze lancuchy. Od blekitow do granatow. Tak mi sie spodobaly, ze sama tez sobie kupilam. Ceny super okazyjne. Lancuchy 1.75e ,a bombki za 2.5 (set). Jest wyprzedaz wiec warto. :-):-):-)

reklama
Witam mamuski.Ja dopeirowstalam i bede jesc sniadanie hahah.
Maz dal pospac ale dlatego ze w nocy nie spalam wogole!O godz 5.30 dopeiro mnie wzielo.Zwariuje kiedys przez ta moja bezsennosc!!!!Kurcze kiedys tak swietnie mi sie zasypialo.Ja uwielbiam spac a nie moge buuuuuu

Jola tez zazdroszcze widokow.Ja byl chciala mieszkac w Kilarney.Strasznie mi sie tam podoba.Wszedzie w kolo pieknie a do tego miasto jest urocze!No ale jak narazie W lotto nie wygralam wiec sostaje w Ennis hehe
Uciekam reszte niedzieli spedzic z mezem.
jeśli moge cos doradzic lecz nie na kazdego działa ja brałam KALMS NA NOC mi pomogło:O)

Do góry