reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:szok:

Ach! Apropo tych plackow ziemniaczanych to mi nie chodzilo o to, ze nie wiem jak je robic (ja uzywam sokowirowki) tylko, ze nie mam czasu! Ostatnio wogole nie mam czasu na gotowanie, a jak juz to cos szybkiego na 10 minut pracy:-) Dobrze, ze A wraca od dzis na silke i przechodzi na swoja diete to juz wogole nic nie musze:-) Zastanawiam sie jak ja swieta przygotuje...kiedy ja mam gotowac....?:eek:

No dobra ide sobie jakas herbe zrobic...w taki masakryczny dzien to tylko grzac sie pod kocem. Szkoda, ze Al nie jest jeszcze na tyle duzy, zebym mogla z nim na kanapie bajki ogladac! Oj Boze, nie moge sie doczekac tej chwili..ahahaha...Mam doscy latania z nim po domu na rekach i pokazywania kazdej sciany, ozdoby na firance itp...:-D
mam dokladnie te same dylematy:-)nie wiem co to bedzie z ta Wigilia w tym roku,kanapki czy jak??do tego wszystko co najbardziej lubie jest nie wskazane przy karmieniu tj. rybki w occie i po grecku:tak:rowniez mam marzenie,coby Wikuska juz wieksza byla..:cool2:

Słuchajcie czy irlandzka strona argosa jeszcze istnieje? Jak wbijam z końcówką ie to mi przeskakuje na angielską :eek::eek:
prosze bardzo - oto link:
Shop Online with Argos.ie - Buy Video Games, Nursery, DIY equipment or Homewares in the Irish Argos catalogue
a tu jeszcze jedna stronka z serialami (limit czasowy 70min z kawalkiem czy jakos tak,ale mozna obejsc) http://www.seans24.pl/index.php

Ostatnia edycja:
reklama
MartaF powiedz mi ile czekałaś na takie mieszkanko my niedawno złożyliśmy wniosek jesteśmy na końcu długiej listy z tego co się orientuje to ciągnie się to latami nawet. Nie wiesz czy już takie lokum jest wyposarzone w meble we wszystko czy na własną ręke trzeba i jaki metraż pyt z ciekawości??? Swoją drogą gratuluje.
misia umnie w polskim sklepie jest sporo kaszek ryżowych bananowa, brzoskwiniowa owoce leśne itp. moja mała nie może jeść mleczno-ryżowej bo przecież ma tą skaze więc i u Ciebie powinny takowe się znaleść. Dzięki za str napewno skorzystam bo ja wręcz pochłaniam filmy a jeszcze jak jakiś fajny.

Co do czopków to ja nigdy nie odwazyłam się go włożyć mojej małej w pupe nie miałam sumienia jak mi tak płakała; więc cała spr zrobił mój mąż był przy tym opanowany delikatny i powiem Wam że udało mu się Agatka nawet nie poczuła i nie zorientowała sie; jak na razie na kłopoty z ząbkowaniem używam panadolu i malutka jest spokojniesza wreszcie odespałam zeszła noc.

Dziewczęta kiedy ubieracie choinki????

Dzień dobre południe:-D
Ale dziś pospałam(jakby w inne dni nie:eek::-D)
Jak już wcześniej pisałam obiadu dziś nie robię tylko przelecę mieszkanie na odkurzaczu,podłogi pomyję i mam labę:tak:
Ja wlasnie dzis dostalam:-D Dostaniesz napewno.Ale po co tak czekasz hih jak szcepic nie bedziesz:-D na pamiatke chcesz:-D:-D:-D
...A ja w koncu odwrotnie w weekend mam meza w domu hurrrrrrrrra
000203EB.gif
Bo tak się zastanawiam czy ta nasza przychodnia jest normalna:eek:?Nigdy w życiu żadnego pisma od nich nie dostaliśmy.Wszyscy podobno dostawali,np.na bilans dwulatka,a Radek nie:no:Teraz to szczepienie i też cisza.Jacyś zacofani czy jakiej cholery?:eek:
A z mężem w weekend to chyba będzie gorrrąco?!Bo widzę dzień do owulacji:sorry::cool2::-D
witam

ja wpadłam ze wspaniałą wiadomością:-)
dostałam juz moją wyczekiwaną chatke socjalną,nowiutką i duuużą no i znowu będe sąsiadką lubiczanki:-)nawet nie wiecie jak ja sie ciesze:-):-)

miłego dnia
No,to super!Wy z Lubiczanką to się rozstać na dłużej nie możecie:-DNawet salę w szpitalu dzieliłyście to jak może być inaczej z sąsiedztwem?:-D
...Larcia,Didi- dzieki za instrukcje obslugi czopka (czepka);-) Chyba jeszcze z nimi poczekam....
...A wogole to czy widzialyscie w jakims polskim sklepie kaszke ryzowa? Bo ja wszedzie widze mleczno-ryzowe....
Ja jeszcze czopek jak aplikowałam to najpierw na chwilę pod ciepłą wodę wkładałam:tak:Dostawał poślizgu i lepiej wskakiwał do pupki.
A kaszek ryżowych w polskim sklepie pełno.Żółte opakowania z Bobovity:tak:,bo niebieskie mleczno-ryżowe:happy:

...Dziewczęta kiedy ubieracie choinki????
Ja tydzień przed świętami:tak:Mam wtedy urodzinki i taki się bardzo uroczysty ten dzień robi jak sobie choineczkę ubieramy:-D.Ale inne ozdoby,na okna np.to już chyba po weekendzie powystawiam bo przecież Mikołaj za pasem,niech widzi gdzie ma trafić z prezentami:-DTylko najpierw okna muszę umyć bo wcale nic nie będzie widać jak powieszę:eek:

Madbebe - a dlaczego ryby po grecku nie mozesz jesc przy karmieniu:eek:
Karolina - u mnai eStasiu caly czas juz chodzi i marudzi ze Mikolaj i puinka;-) maja byc, ale mysle ze tak w niedziele przd Swietami ubierzemy.
zle sie wyrazilam:-)ja w rybie po grecku najbardziej lubie farsz - cebula + marchew,wiec sama rozumiesz,ale bede sie chyba musiala obejsc smakiem w tym roku:-(

witam

ja wpadłam ze wspaniałą wiadomością:-)
dostałam juz moją wyczekiwaną chatke socjalną,nowiutką i duuużą no i znowu będe sąsiadką lubiczanki:-)nawet nie wiecie jak ja sie ciesze:-):-)

miłego dnia
Fajnie ze juz masz domek:-) ach Wy z Lubiczanka to jak papurzki nierozlaczki:-D:-D:-D.

U nas chlodnawo na dworku i jakies z lekka mrozne powietrze ale da sie przezyc.........maly mi dzis wyl 1,5h nie chcial isc spac a spiacy byl jak diabli.
przewaznie zasypia po 11 a dzis dopiero o 12:30,mam nadzieje ze zaraz wstanie ta mala zaraz bo przeciez obiad musi zjesc;-).

Anineczka udanych zakupow w Ikea;-)

Frog właśnie to czytałam :-(
No powiem szczerze,że słyszałam o wielu porodach a położne twierdziły,że matka głupoty gada....no i widac,że w końcu musiała się stac tragedia :confused2::sorry:

Idę położyc Matta...jak wygram walkę o odkurzacz :confused2:
Dorwał się do samej rury i sobie wciąga poszczególne części ciała :-D:eek::eek:

reklama
witam was po raz drugi w piekny deszczowy dzień:O)powiedzcie mi kochane co sadzicie na temat ZIELONEJ HERBATY czy pomaga w odchudzaniu czy lepiej pic czy brac tabletki,powiem szczerze ze ja nie lubie jej smaku ale sama juz nie wiem co lepsze,zaraz jade po starszaka do szkoły spytam w zielarskim.........życze miłego dzionka:O)

Do góry