mam dokladnie te same dylematy:-)nie wiem co to bedzie z ta Wigilia w tym roku,kanapki czy jak??do tego wszystko co najbardziej lubie jest nie wskazane przy karmieniu tj. rybki w occie i po greckurowniez mam marzenie,coby Wikuska juz wieksza byla..
Ach! Apropo tych plackow ziemniaczanych to mi nie chodzilo o to, ze nie wiem jak je robic (ja uzywam sokowirowki) tylko, ze nie mam czasu! Ostatnio wogole nie mam czasu na gotowanie, a jak juz to cos szybkiego na 10 minut pracy:-) Dobrze, ze A wraca od dzis na silke i przechodzi na swoja diete to juz wogole nic nie musze:-) Zastanawiam sie jak ja swieta przygotuje...kiedy ja mam gotowac....?
No dobra ide sobie jakas herbe zrobic...w taki masakryczny dzien to tylko grzac sie pod kocem. Szkoda, ze Al nie jest jeszcze na tyle duzy, zebym mogla z nim na kanapie bajki ogladac! Oj Boze, nie moge sie doczekac tej chwili..ahahaha...Mam doscy latania z nim po domu na rekach i pokazywania kazdej sciany, ozdoby na firance itp...
prosze bardzo - oto link:Słuchajcie czy irlandzka strona argosa jeszcze istnieje? Jak wbijam z końcówką ie to mi przeskakuje na angielską
Shop Online with Argos.ie - Buy Video Games, Nursery, DIY equipment or Homewares in the Irish Argos catalogue
a tu jeszcze jedna stronka z serialami (limit czasowy 70min z kawalkiem czy jakos tak,ale mozna obejsc) http://www.seans24.pl/index.php
Ostatnia edycja: