reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Misia ty zboczuchu:))))
Pauletta busy bees jest w oranmore obok city limits macie laski ochote sie jutro spotkac moze ok 10 do poludnia czy cos:)
Ja załaczam filmik

aania drogi do shannon sa poblokowane, ponoc w gort jest najciezej przejechac. Tzn tak bylo pare dni temu. Moja znajoma w piatek jechala do shannon, wyjechali przed 13, a dojechali dopiero po 16!Masakra!

Ja niestety w tym tygodniu sie ze spotkan odlaczam. Moja corcia dzis jaka smetna byla, blada, jadla na sile, dziwnie ciepla. Wiec boje sie,ze cos moze ja brac, dlatego nigdzie w wieksze grupy nie bede sie z nia zabierac. Faszeruje ja actimelkiem i witaminka C, moze sie uda, zeby chorobsko sie nie rozwinelo. Zmykam grac w bilard (internetowy oczywiscie).

Ano boje sie boje....:cool::-D Tylko nic nie mowcie mojej tesciowej....ciiiiiiii...Ona juz i tak lata za mna z woda swiecona:-D
:-D:-D:-D

hehe chyba suwaczek zmienilas.....:-p

MamoAdy to Wy juz jutro wyruszacie do Polandii???

Jejciu jaki moj Szymko jest nie dobry:szok: wszystko psuje,broi,wszedzie go pelno i ciagle marudzi:sorry: mam nadzieje ze to na zeby ................

Nie mam ostatnio cos weny do pisania,podczytuje was ale z pisaniem gorzej

Ano boje sie boje....:cool::-D Tylko nic nie mowcie mojej tesciowej....ciiiiiiii...Ona juz i tak lata za mna z woda swiecona:-D
Hehehehe:-D:-D:-D:-D
Tylko mi nie mow, ze udalo Ci sie ja przekonac, ze Wy jeszcze nigdy ale to przenigdy...:-D:-D:-D:-D

Ewelcia, a gdzieeeeeee taaaaaam:-) Ja dopiero w nastepny czwartek lece:-) Ale juz mnie powoli sraka podrozna lapie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry