reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia-chciałabym mieć czas na poleniuchowanie...A co do planów-nie muszę się chyba wypowiadać?:-DAsieńko-mówiłam,że Ania wie co dobre-całe szczęście Daniel też nie ma nic po czekoladzie,tak więc mamusia nie musi sobie odmawiać(jak na razie niczego)
Tichonek-no witam spowrotem:tak:.Dobrze,że weekend bez żadnych ekscesów i problemów:tak:
Sofik-mam nadzieję,że lekarz zaradzi...A właściwie,że na strachu się obędzie i teraz juz tylko będzie lepiej
MamoAdy-widzę,że zakupowe szaleństwo trwa:-p

reklama
tichonku mały śpi pół dnia juz:sorry:ciekawe co będzie w nocy:confused2:

sofik zdrówka dla Sofii(hehe fajnie to wygląda:eek::-D)

asieńka jakoś sie trzymam;-)

a moja córcia jedzie na święta do PL:-)

Witam!
Mam pytanie! Czy moze któraś z Was się orientuje jak przedstawia się droga z Galway do Shannon??? Dzisiaj w nocy moja przyszła teściowa wylatuje do Polski i ma samolot o 6:35 rano i nie wiem ile wczesniej trzeba wyjechać, co by się "mamusia" nie spóźniła:D Chodzi o to czy są pozalewane drogi, może jakieś objazdy?

Witam laski
Ja juz po pracy, odpoczywam L robi obiad mialam nadzieje na spacer ale slonce sie schowalo no i tak szybko ciemno sie robi.
W koncu mam wolne jutro moze laski maja ochote na spotkanie np w busy bees jutro dzieci poszaleja a my sie kawki napijemy?
Mój plan na dzis to leniuchowanie:) A wy co porabiacie?:)

busy bees?? a gdzie to?? bo ja nawet byłabym chetna na spotkanie aby dziecię me się wyszalało przy okazji :tak:

busy bees?? a gdzie to?? bo ja nawet byłabym chetna na spotkanie aby dziecię me się wyszalało przy okazji :tak:

No i widze,że Paulinka skorzystałaś z mojej rady i jesteś na BB:D
Teraz jest u mnie teściowa, na weekend przeprowadzka, a 1-ego przelatuje moja mamuska! Wiec ciezkie 2 tyg. mnie czekaja! Ale jak juz mamuska poleci to zapraszam na herbatke i zobaczenie mojego pierworodnego:)

A co do spotkań... To wy się tak umawiacie i spotykacie na kawki???:) Ja tez bylabym chetna ale narazie, jak juz pisalam, ciezkie 2 tygodnie przede mna, a poza tym narazie mały za mały na spacerki w taka pogode:) Ale jak juz zaczne wychodzić na dłuższe spacerki z Kacperkiem to też się pisze na spotkanie:)

Witam lepiej posnoniz wcale.
Ale mialam busy dzisiaj dzien.Zakupy w kilku sklepach bo echo w lodowce bylo,play house,potem obiecany sklep z zabawkami,kolezanka i w koncu obiad i siedze dopeiro na dupie teraz.uff

witam:-)

udało mi sie przeczytac i napisać przed pobudką małego:tak:

gastone fajną masz fotke:tak:ślicznie na niej wyglądasz:tak:
Dzieki za komplement,sama sobie walnelam fotke ;-)
Witam

Kamcia powodzenia na porodowce, czekam na wiesci...

Moj Sofik chora miala 39.6 tempe od 2 dni teraz jej trochce spadlo ale i tak skacze 38 i ma kaszel i katra , na 17 mamy wizyte u lekarza;-)

tylko tyle bo nie mam sily pisac maly dzis daje popalic zeby mu ida na potege:eek:

Sofik zdroweczka zycze Sofijce.Moj Max ciagle podziebiony,troche szczeka jak stary pies ale garaczki niemamy.ale syropek z pl pomaga.

Ello kobitki

Nie nadrobilam wszystkiego bo nie mam sily ale przemknelo mi ze Kamcia wkoncu sie wypakowuje "TRZYMAM KCIUKI"
Ja normalnbie dzis skurcze mialam:szok: Tak sie przestraszylam ze caly dzien leze i dojsc nie moge do siebie:no:

Dobrej nocy

Ciao Dziewczynki!!

Ale mielismy dzisiaj dzien! Zakupy, spacer po miescie, kumpela na kawosie i bylo fajnie:-) Kupilam Alowi swiateczne skarpety i sliniaki..hehe...tyle fajnych wdzianek porobili na swieta, ze szok! Uwielbiam ta atmosfere bombkowo-choinkowo- swiatelkowa w sklepach! Nic tylko kupowac i kupowac!!:-)

A teraz jestem po maratonie serialowym i mam czas nadrobic zaleglosci internetowe.

No to lece dalej....

Ciaoooo

ach! Wlasnie mialam pytac, czy szykuje sie jakies spotkanieee???:-)

reklama
Hej dziewczynki
Lubiczanko, nie nie:-)Az w taki zakupowy szal, to ja nie wpadlam:-) W sumie dlugo nam nie zeszlo ale jak wrocilismy, to wpadl na kawe kumpel, pozniej obiad robilismy- wlasciwie to A. robil a ja asystowalam, po obiadku "Brzydula", potem poszlam sie kimnac, bo tak mnie jakos cos ostatnio...:-D No i "Na Wspolnej", kapiel Ady i tak to mniej wiecej wygladalo...:-)

Do wyjazdu odliczam juz niemal godziny:-)
Powoli znosze do pustego pokoju rzeczy, ktore musze zapakowac do mojej walizy i te, ktore pozniej A. dowiezie.
Tak ciezko sie na dwie podroze pakowac:eek:Ale co zrobic? Wole teraz pokombinowac niz sie pozniej wsciekac, ze moj maz zapomnial zabrac czegos np. bardzo waznego...:-)

Misia, a ja tak patrze na Twoj suwaczek slubny... I tak mi sie przypomnialo... A Wy tak na tych puzzlach??? I tak przed slubem??? :-D :-D :-D :-D :-D

Do góry