reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry:happy:
Pogoda okropna... leje... ciemno... na szczęście na forum dobre wiadomości, bo w końcu nam się Lubiczanka rozpakowała, a zaraz przyjdzie kolej na Martę;-)
MJZ311.gif

Lubiczanko ogromne gratulacje dla Was i niech Malutki rośnie zdrowo:tak:

Ja za samo obcięcie płacę 10-15e, to zależy jak i u kogo;-)

Gastone dziewczyny już chyba napisały wszystko co możliwe, a ja tylko dodam... trzymam kciuki i życzę powodzenia:tak: Mam na Lutówkach mamę, która też stara się o drugie dziecko i co miesiąc jest to samo, nakręca się, smuci i płacze:-( Wiem jak jej zależy, ale to właśnie najgorsze "załamać się"... trzeba wrzucić na luz i cieszyć się tym co jest, a reszta przyjdzie szybciej niż się nam wydaje:tak:

A co do orzechów, to w tym torcie są laskowe a nie włoskie:-p:-D

Miłego dnia:-)

reklama
coz za mile wiesci na d.dobry!
lubiczanko
- serdeczne gratulacje!

gastone-musisz podejsc do tego na luzie, bo z tym jest niestety tak, ze im bardziej chcesz tym bardziej nie wychodzi.Mozna sie zablokowac i tyle.Zdrowa jestes wiec nie przejmuj sie niczym,nie teraz to nastepnym razem!Glowa do gory!
MartaF-teraz kolej na Ciebie.3mam kciuki!

Anineczka od nas fryzjer, który dojeżdzał do domu, brał 15e za obcięcie M a z Erykiem razem 18, ale wiem, że u siebie w domy bierze tyle samo, wiec my wolimy zeby przyjechał do nas ;-)

Lubiczanko!!! GRATULACJE!!! poród 10 minut wow,

heh..to Ci niespodzianka..:-)a tyle co wczoraj miałam pisać, że Lubiczanka chyba jednak wcześniej odwiedzi porodówkę niż Marta..ale nie chciałam denerwować już Marty:sorry2: (bo tak się bidulko męczysz..) ale teraz to już na pewno Twoja kolej, więc pełny relaks i do dzieła...:happy2:
A tymczasem:
Lubiczanko - Gratulacje!!!
Szybko Ci to poszło...:-) teraz równie szybko wracaj do siebie i duuużo zdrówka dla maleństwa :happy2::happy2:

Gastone - przyjdzie czas na Ciebie..i tak jak laski piszą..nie wkręcaj sobie bo to pogarsza..Nie wiem dlaczego ale wtedy organizm tworzy jakieś hamulce.. Moja koleżanka też się aktualnie stara od dłuższego już czasu i lipa.. Trzeba zdecydowanie wyluzować :tak: Trzymaj się i nie smutaj...;-)

My tu gadu gadu a Martę wcięło :confused2:
Marta hop hop?

Moniadan dzięki.Powiem,że dużo bierze jak na strzyżenie męskie w domu,no ale jak za dwójkę ( M z Erykiem) to malutko ;-):tak::tak:
Dzięki dziewczyny.Już jakiś obraz tego mam.Teraz tylko do hurtowni fryzjerskiej.Ale to za 2 tygodnie jak kaska większa będzie :zawstydzona/y:

M przyjechał,słońce wyszło..Śmiał się,że teraz mogę pójśc po mlodego_O nie,jak jest niech jedzie :cool2:

No,dzisiejszy dzień na prawdę dobry!:-D:-D:-D
Wreszcie!!!
547.jpg

Serdeczne gratulacje dla lubiczanki i jej męża!!!
Ale była dzielna!
Niech się zdrowo chowa...
MartaF:może uda Ci się urodzić jeszcze dziś(trochę czasu zostało),będziecie mieć dzieciaczki z tego samego dnia:tak:...Jak już się za to nie zabrałaś:sorry:Bo Cię faktycznie wcięło:szok:

dziewczyny lubiczanka zajechała po mnie ale mój syncio nie miał zamiaru wyłazić:-pbyła u mnie o 24.30,dzieci zostawić i jak dojechała na porodówke to mały szybko wyskoczył:tak::-)ważył 3700g,ma czarniutkie fajne włoski:tak:

a ja łaże z tymi bólami,no i czekam na ten czop z krwią bo jak narazie to odszedł ten przeźroczysty

jak coś sie będzie działo to dam znać dla sofika i joannn

reklama
Ja place 50€ za balejaz z 2 kolorow i podciecie. Wlosy mam mniej wiecej takie jak na zdjeciu na NK czyli chyba pod dlugie zaliczane sa...
Fryzjerka profesjonalna, robi tylko w domu. Uzywa farb profesjonalnych ale jakis francuskich, ktorych nazwy za groma nie potrafie zapamietac...

Gastone, przykro mi z powodu Twojej @ ale tak jak anineczka pisze, starania to sama przyjemnosc. Wiec do dziela... No moze nie teraz ale jak najszybciej :-)
Aaaaa!!! I przypomnialo mi sie, ze moja kolezanka, ktora starala sie kolo roku o dzidzie powiedziala mi, ze najlepiej w czasie owulacji co drugi dzien "strzelac":-) (tak jej lekarz polecil)...

Milego dnia

eee jak co drugi dzien w trakcie owulacji jak od momentu wystapienia owulacji jest mniej wiecej 24 godziny i tylko w ciągu tych 24 godzin moze dojsc do zaplodnienia.
Oczywiscie mowimy tu tylko o o samej owulacji kiedy to dochodzi do zaplodnienia.Moze lekarz jej powiedzial o dniach plodnych a nie o samej owulacji:eek:
Ja uzwyalam testu owulacyjnego wiec nie trafialam chybil trafil.Poprostu sie nic nie zagniezdzilo..

Do góry