reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To i ja sie dolacze do tematu fryzjerskiego :-D
Misia, wiem, ze kiedys pisalas, ze masz sprawdzona fryzjerke, ktora przychodzi do domu. Czy moglabym poprosic o jakis namiar? :-)

Farba z Loeral- fryzjerska. Ona zapewnia wszystko ( reczniki, grzebien itp..hehehe

Tabasia- moja nie przychodzi do domu. Do niej sie jedzie ale jest absolutnie genialna.!!

congratulations2.gif

Lubiczanko, ale sie pospieszylas!!! :-D I na Marte nie zaczekalas :-p

Witam

No nareszcie sie ruszynko

Lubiczanko ogromne GRATILACJE DLA WAS!!!!

wiecej nie uda mi sie napisac bo moj synek niepozwala , jest wszedzie...

Milego dnia;-)

Dziewczyny mam ważne pytanie.
Chodzicie do jakiś fryzjerek do domu?
Jeśli tak to ile płacicie za strzyżenie,pasemka i inne cuda?
Nie wiem ile kasowac,a dałam ogłoszenie.
Nie chcę dac wygórowanych cen a nie mam pojęcia ile się bierze?
Help :sorry:
Ja place 50€ za balejaz z 2 kolorow i podciecie. Wlosy mam mniej wiecej takie jak na zdjeciu na NK czyli chyba pod dlugie zaliczane sa...
Fryzjerka profesjonalna, robi tylko w domu. Uzywa farb profesjonalnych ale jakis francuskich, ktorych nazwy za groma nie potrafie zapamietac...

Gastone, przykro mi z powodu Twojej @ ale tak jak anineczka pisze, starania to sama przyjemnosc. Wiec do dziela... No moze nie teraz ale jak najszybciej :-)
Aaaaa!!! I przypomnialo mi sie, ze moja kolezanka, ktora starala sie kolo roku o dzidzie powiedziala mi, ze najlepiej w czasie owulacji co drugi dzien "strzelac":-) (tak jej lekarz polecil)...

Milego dnia

Hahaha, ale usmialam sie z tym "strzelaniem" :-D:-D:-D
My strzelalismy codziennie :-D:-D:-D

Gastone, to sama przyjemnosc, a sama pisalas, ze z Maxem za drugim raziem sie udalo, wiec sie nie zalamuj! Choc moge sobie tylko wyobrazic co czujesz...
Daj sobie czas! :tak: I sie nie wkrecaj!!!

Oooo przestalo padac (na chwile pewnie), zmykam do sklepu, ale nie wiem co kupic na obiad :sorry:

Dzięki mamo_ady.

Ludzie u mnie w kuchni ciemno jakby był już wieczór :szok:
Zaraz chyba światło zapalę.

Na szczęście nie muszę iśc po Antka.Tatuś będzie się tutaj kręcił w związku z pracą to go odbierze :tak:

reklama
Do góry