reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wieczorkiem a ja sie obijam caly dzien rospalilam w kominku wow udalo sie hhah i jest cieplo, nalesnikami sie zajadam:)plecy troche lepiej:) Jutro do pracy:(
Dla mamus starszych na forum to macie pozdrowienia od Salome:)

reklama
Dobrywiecier!

Zoe ma 13 tygodni wiec jeszcze mala i nadpobudliwa. Czasem sie zastanawiam czy mozgu tam ma chociaz ciut ciut w tej glowinie. Ja stosuje metode nos w szczoch ale cos marne rezultaty, a niecierpie tego robic bo mi psa szkoda troche...ale tez slyszalam, ze to najbardziej dziala.... Gorzej z kupa...nos w kupe!!??...yyyyyy....potem musze nosa jej myc...bezsensu troche. Ale wszyscy znajomi i rodzina w ten wlasnie sposob uczyli psa porzadku.

Mamo Ady- to co na kawosa jutro wpadasz?

Acha! Ogloszenie chcialam zapodac. Czy ktos z was z Galway zna osobe, ktora chcialaby sobie dorobic i za niewielkie pieniadze chce posprzatac mi w ogrodku?? Chodzi o popakowanie galezi do workow, posprzatanie po psie...:eek:....no generalnie nic milego ale moze ktos jest w sytuacji kryzysowej i sie lapie takich prac roznych. Jak cos to dajcie znac. Ani ja ani A nie mamy czasu sie tym zajac a ogrod nie wyglada juz dobrze.

No to tyle.

Anineczka- a Matt to pewnie ma teraz bunt 2-latka nie? A na glebe sie jeszcze nie rzuca w srodku miasta?:-)

Dobrywiecier!

Mamo Ady- to co na kawosa jutro wpadasz?

Acha! Ogloszenie chcialam zapodac. Czy ktos z was z Galway zna osobe, ktora chcialaby sobie dorobic i za niewielkie pieniadze chce posprzatac mi w ogrodku?? Chodzi o popakowanie galezi do workow, posprzatanie po psie...:eek:....no generalnie nic milego ale moze ktos jest w sytuacji kryzysowej i sie lapie takich prac roznych. Jak cos to dajcie znac. Ani ja ani A nie mamy czasu sie tym zajac a ogrod nie wyglada juz dobrze.
A no pewnie, ze wpadam:-)
Mialam Ci wlasnie pisac na priva czy Ci sie plany nie zmienily ale wnioskuje, ze nie... Bede kiele 16.:-)

Co do tych galezi i kup, to ja chyba bede kogos miala. Chyba...
Zaraz zadzwonie i najwyzej jutro dam Ci konkretnie znac...
A placisz na godzine czy za robote? I ile?
Takie pytanie na pewno padnie, wiec musze wiedziec, co odpowiedziec...;-)
No chyba, ze dam do Ciebie nr i sami sie ugadacie:confused2:

witam sie wieczorkiem

Godzinke temu wrocilam z zakupow, juz chyba obkupilam calego Dunnes. Jutro sklepy dluzej otwarte, wiec pojade kupic jakis odkurzacz, bo znowu Nam sie popsul, chyba 4 z kolei.
Teraz ide sobie nalac winko i obejrze hell`s kitchen.
To co mamusie, umawiamy sie np na przyszly wtorek?Jest wystarczajaco czasu,zeby kazdej przypasowac:-)

Witam z wieczorka !!!
Dzis mialam dosc zaganiany dzionek.Bylismy z Szymkiem na bilansie 9m u pielegniarki.
Wszystko jest ok maly wazy zaledwie 8080g:eek: ale rozwija sie prawidlowo i wszystko jest ok.Zreszta kiedy on ma przybierac na wadze jak on ciagle w ruchu jest,lazi po calym domu;-).
Przyplatalo nam sie wczoraj odparzenie na pupie....pierwszy raz od urodzenia......babka stwierdzila ze to nie jest typowe odparzenie tylko byc moze przegrzanie badz na skutek zabkowania (paszcza pusta) moze na dniach cos sie wykluje;-).
Jako ze dzis ostatni dzien dietki " na zawolanie" zrobilam na jutro ciasto "Shrek" ale nie moglam sie opanowc i kawalek zjadlam....byli tez znajomi wiec z nimi lepiej smakowalo;-)

Mamo Ady wedlog tego kalendarza Szymon powinien byc dziewczynka a ja chlopcem;-)
Misia wspolczuje tego ciaglego sprzatania po psince......ja kiedys mialam mieszanego Latlerka ale mi nie sral w domu bo juz byl nauczony....ale najlepsza metoda to taka o jakiej Ty pisalas i Marta.
Ja tak nigdy nie robilam ale wiem od znajomych ze to dziala tylko tez trzeba troche czasu
Agusik moze wreszcie sie mezowski zdecyduje na bejbe i jeszcze zaleje forme w tym roku;-):-D
Gastone bidulko wyluzuj...widze ze bardzo sie tym przejelas...moze test zle pokazuje??? moze zrob kolejny za pare dni
Larcia ja kupilam tydzientemu odkurzacz w Argosie bardzo dobry,tylko jego jedyna wada jest to ze jest strasznie glosny!!!
Jak wlaczylam go pierwszy raz to Szymon sie rozplakal,a dzis juz nie:-)

Witam serdecznie
Mamo Ady ja korzystałam z tej firmy i to całkiem niedawno. Przywiezli mi paczke z PL od siostry do mnie tutaj pod samiutkie drzwi.I nawet pan wniósł mi ją do mieszkania;-) W czwartek byli u siostry mojej a w niedziele juz u mnie. Bardzo miły pan kontaktowal się w PL z siostra i równie miły juz tutaj ze mną- jak dojezdzał na miejsce. Cala paczka (10kg) bez zadnego uszczerbku. Ja jestem bardzo zadowolona i nawet mówiłam temu paniu, ze nie omieszkam polecić ich firmę na forum na którym "przesiaduje" - co tez czynię własnie:-)

Martuś Lubiczanko...no wiem wiem:confused2: ale spójrzcie np.teraz za okno...mi tez by się ruszac z takich"pieleszy" nie chcialo;-) ale juz lada dzień- słowo :cool2:

Sie nie znam na psach to sie nie wypowiadam:sorry:

Agusik gastone no cóz mooje drogie- 3mam kciuki za cudowny"prezent" świateczny;-)

wszytskie bez wyjątku pozdrawiam serdecznie i spokojnej nocki moje panie

Dobry wieczorkiem:happy:
U nas tak leje,że telewizja dała se na wstrzymanie:eek:Nie ma sygnału na kanałach:no:Mój mąż więc z nudów właśnie padł na kanapie
b11966000404752aae805638.gif

Wieczór z komputerkiem:-D
comp050.gif

ewelcia86 na razie to ja się co najwyżej mogę sama zalać,ale w trupa
menel.gif

Normalnie jakiegoś wścieku niedługo dostanę
4_2_204v.gif

reklama
Witam serdecznie
Mamo Ady ja korzystałam z tej firmy i to całkiem niedawno. Przywiezli mi paczke z PL od siostry do mnie tutaj pod samiutkie drzwi.I nawet pan wniósł mi ją do mieszkania;-) W czwartek byli u siostry mojej a w niedziele juz u mnie. Bardzo miły pan kontaktowal się w PL z siostra i równie miły juz tutaj ze mną- jak dojezdzał na miejsce. Cala paczka (10kg) bez zadnego uszczerbku. Ja jestem bardzo zadowolona i nawet mówiłam temu paniu, ze nie omieszkam polecić ich firmę na forum na którym "przesiaduje" - co tez czynię własnie:-)
Dzieki za info!!!
Tak sie zastanawialam wlasnie czy nadac paczke przez nich czy przez DPD. Skoro mowisz, ze polecasz, to zdam sie na Ciebie i zaryzykuje:-)

Milej nocy Dziewczynki

Do góry