reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To temat rzeka.
Ja powiem szczerze,że nie próbowałam.Dla mnie to nie humanitarne :no:
Zresztą nie chciałabym później się przytulic do psa,któremu mordka śmierdzi moczem :shocked2::eek:
A Mila moja ma długi włos to i pewnie by żółta była przy nosie :confused2:

Chłopaki znaleźli nową zabawę.Jeden w pudle na zabawki drugi pcha :eek:

anineczka zapodaj mi proszę jeszcze raz linka na oponki:tak:,bo co sprawdzony przepis to sprawdzony:happy:Będę miała do kogo zażalenie składać jak mi nie wyjdą:tak:I jeszcze mi powiedz czy robiłaś z twarogu z wiaderka?Bo u mnie maszynki do mielenia niet:no:

Agusik
Wielkie Żarcie - Przepis - Oponki z mojego dziecinstwa
Tylko tak:
-ser miałam nie mielony,zwykły półtłusty bo zanim zaglądnęłam na przepis to ser już był kupiony,ale nie przeszkadzało,ze były malutkie grudki,po usmażeniu praktycznie nie wyczuwalne.
-pod komentarzami pisze by oponki nie były za tłuste to nie dodawac margaryny.
Ja dodałam,nie było aż tak tłusto
-a i margarynę wcześniej roztopiłam i dodałam płynną,ale nie trzeba tak robic.
Skarg i zażaleń nie przyjmujemy :confused2::-D

Agusik
Wielkie Żarcie - Przepis - Oponki z mojego dziecinstwa
Tylko tak:
-ser miałam nie mielony,zwykły półtłusty bo zanim zaglądnęłam na przepis to ser już był kupiony,ale nie przeszkadzało,ze były malutkie grudki,po usmażeniu praktycznie nie wyczuwalne.
-pod komentarzami pisze by oponki nie były za tłuste to nie dodawac margaryny.
Ja dodałam,nie było aż tak tłusto
-a i margarynę wcześniej roztopiłam i dodałam płynną,ale nie trzeba tak robic.
Skarg i zażaleń nie przyjmujemy :confused2::-D
Dobra,dobra już na początku się asekurujesz!:-DJak nie wyjdą to Ci je wyślę pocztą:-D.Dzięki za link,tylko znaczy co?Ser widelcem pogniotłaś czy jak:eek:?I najważniejsze pytanie:Ileż tych oponek tak Pi razy drzwi wyszło z podanych proporcji?Bo mój P to taki turkuć podjadek,że trzeba zapas zrobić:happy:
A na drugi dzień też są smaczne,nie twarde?No chyba,że dnia następnego nie doczekały i nie wiesz?:-DJa tak dawno je jadłam,że nie pamiętam jak to z nimi było:no:

Ostatnia edycja:
No w łapkach ser pogniotłam,zresztą w cieście i tak się rozgniecie,później rozwałkuje.
Ciasta przyznam szczerze,że troszkę wyrzuciłam.Za dużo jak dla mnie.
Choc jak ma się podjadków to wystarczy w sam raz.U mnie się rzucają na pierwsze porcje,reszta leży i marnieje.
Kochana mi wyszły :tak:
Zresztą wystarczy wpisac w google Oponki lub Oponki serowe i masz multum przepisów i kombinacji..

Wolfia zapomniałam napisac,że się za szybko ucieszyłam tą szkołą.Kazali wysłac formularz,ale to nie znaczy,że powstanie klasa :eek:

No w łapkach ser pogniotłam,zresztą w cieście i tak się rozgniecie,później rozwałkuje.
Ciasta przyznam szczerze,że troszkę wyrzuciłam.Za dużo jak dla mnie.
Choc jak ma się podjadków to wystarczy w sam raz.U mnie się rzucają na pierwsze porcje,reszta leży i marnieje.
Kochana mi wyszły :tak:
Zresztą wystarczy wpisac w google Oponki lub Oponki serowe i masz multum przepisów i kombinacji..
Tak też zrobiłam:tak:ale właśnie przepisów multum,a ja chciałam coś sprawdzonego:happy:
Dzięki jeszcze raz!

gastone:wiem jak musisz czuć się rozczarowana:-(Też bym pewnie ryczała:-(Ja też już mam takiego szmergla,ze szok!Ciągle sobie oglądam ubranka malutkie,wózki,także w moim przypadku to też już jakaś paranoja:eek:Tym bardziej,że nawet nie zaczęłam się jeszcze starać:no:A tak bardzo chcę,że masakra:-(Straszną potrzebę posiadania drugiego dzieciątka mam,a jak mój P się nie zdecyduje to się chyba zastrzelę:wściekła/y:
Aaaa...na szczęście sprawa orzechów nas nie łączy:-D
Nic nie mow.Ja Maxa te strasznie chcialam miec,tez mialam chopla na tym punkcie.Wyszlo mi w sumie a drugim razem,ale zastosowalam test owulacyjny.Tym razem odrazu zastosowalam test wiec bylam pewlna nadziei.Oczywiscie jak ma byc to bedzie,ale kazdy kto chce bardzo dziecko to zroumie moja niecierpliwosc..
Ja tez ogladam ciuszki hehe tyle ze w szafie w pokoju,bo mam tego tak trsznie duzoo,wozki az 4;-) i nie zamierzam raczej kupowac 5 hehe ..
Ja mam wlasciwie zalamkie boja sie nie czuje najlepiej i jak w ciazy nie jestem to sie zczne martwic..Brzuch boli mie od pond tygodnia,mam skurcze az ,krzyz,zero energii,ciagle bym spala..
I to nie jest wkrecanie, nic w rodzaju ciazy urojonej :sorry: wiec nie wiem..Biore nnospe, b0jest bezpieczn w razie czego.Nie czuje sie poprostu tak jak przed okresem choc jestem pewna w 99 procentach ze go dostane.

reklama
agusik a ty sie asekurujesz ze jak coś źle dodasz to będzie na anineczke:-Dhehe

mi nie jest do śmiechu:no:lubiczanka niedawno wróciła ze szpitala,długo ją trzymali,robili jej ktg,badali,latali i w sumie nic nie powiedzieli,tylko ze jutro ma wrócic:eek:wkurza mnie to ze od tutejszych lekarzy nic sie nie dowiesz:wściekła/y:więc jutro jedziemy razem:tak:

Do góry