reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Myślałam,że męża zaskoczę obiadkiem,deserkiem,a on mnie również zaskoczył:tak:Kupił winko na wieczór:-)Ale się będzie działo:szok:Hihi....Tylko muszę uważać bo ja mam baaaaardzoooo słabiutką głowę.Lepiej,żebym nie zasnęła po pierwszej lampce:-D:-D:-DAlbo,żebym pamiętała,że mam odczekać 2-3 cykle:sorry2:Idę dziś się i młodego szybciej kąpać,bo chcemy familijnie oglądać na Polsacie "Sezon na misia":tak:
Miłego wieczorka:-)

hej Dziewczynki:-) bardzo dziękuję za życzenia:tak:
MartaF i Lubiczanka - widzę, że dalej twardo się trzymacie;-)
a my sobie odpoczywamy - pogoda rewelacyjna:-D słoneczko świeci, cieplutko, cały dzień spędzamy na spacerkach albo w ogrodzie. dzisiaj "sprzedałam" Małego dziewczynie mojego brata - ona szczęśliwa, a ja miałam chwilkę na poczytanie książki;-)
no i Igorek też pełen szczęścia, bo ma tyle cioć i wujków, nie mówiąc już o babci i dziadku, którzy są strasznie w nim zakochani:-D aż boję się powrotu do IRL, jak mi tak go rozpieszczą...

Witam laski
Ja po pracy jezdzilam za czesciami do auta bo mam nct jutro ciekawe czy przejdzie:)?
Anieczka jak piesek??
Agusik milego winnego wieczorku:)
zmykam jesc :)

Bleee...nie cierpię ani kaszanki,ani wątróbki:no:Nienawidzę żadnych podrobów:no:Nie wezmę do ust:płucek,serc,żołądków,nerek ani żadnych innych wnętrzności:no:.Nawet nie ugotuję tego bo jak tylko czuję zapach,któregoś z wyżej wymienionych to mam tendencje zwrotne:shocked2:.Ale muszę powiedzieć P,żeby kiedyś sobie i młodemu upichcił wątróbkę bo wiem,ze zdrowa,P ją uwielbia a i Radek nie pogardzi:-D.Ale muszę wtedy z domu wybyć:eek:.
ooo to tak jak ja!Na szczecie moja druga polowka tez niecierpi blee
Myślałam,że męża zaskoczę obiadkiem,deserkiem,a on mnie również zaskoczył:tak:Kupił winko na wieczór:-)Ale się będzie działo:szok:Hihi....Tylko muszę uważać bo ja mam baaaaardzoooo słabiutką głowę.Lepiej,żebym nie zasnęła po pierwszej lampce:-D:-D:-DAlbo,żebym pamiętała,że mam odczekać 2-3 cykle:sorry2:Idę dziś się i młodego szybciej kąpać,bo chcemy familijnie oglądać na Polsacie "Sezon na misia":tak:
Miłego wieczorka:-)

Woooow to sie wieczorek szykuje.Ja tez myslalam ze moze jakos milo dzis bedzie a tu kwarantanna .Maz przyniosl jakies dziadostwo albo sie czyms podtrul.Leza zwloki w sypialni.A za poment te zwloki musza sie preniesc do innego pokoju a ja posciel musze zmienic bo sie polozyly madrze w mojej sypialni:eek: Nie dosyc ze mam kupeprasowania,dziecko placzace bo chce do tatusia,pranie to jezcze posciel musze zmienic.Ech..w lodowce pustki,zakupy mialy byc dzisjaj a tam swiatelko mowi dzien dobry:eek: Ja sama nie moge pojechac bo wcia czekam napapiery od auta,a meza nie pojade.No i superancki wieczor,poza tym dzis mam lokatora w lozku bo tatus chory, a co smieszne to ja niestety nie potrafie z moim lokatorem za bardzo spac bo przecie on od urodzenia z tatusiem sypia:cool:
No i tyle z romantyzmu:eek:

Gastone:wiem,że się powtarzam,ale...Kolejna wspólna rzecz-ta niechęć do podrobów:-D:-D:-DI synków w podobnym wieku mamy i o drugim teraz marzymy:tak:Jak się jeszcze okaże,że drugie dziecko w podobnym terminie będziemy miały,a do tego tej samej płci to już będzie szok:szok::-D.Szkoda,że tak daleko mieszkasz ode mnie:sorry2:Oglądamy film,wpadłam tylko w trakcie reklam:tak:
Paaa....

Hej Dziewczynki

Ja dzisiaj caly dzien latalam (nie nie doslownie- jezdzilam:-)) i nie mialam czasu Was poczytac a co dopiero cos napisac...

Dziekuje za przytulaski:-)
Dzisiaj juz nieco lepiej ale co sie wczoraj splakalam, to szok:szok:

Jutro idziemy na chrzciny, wiec znowu bede nieobecna.
Ale jeszcze dzisiaj z Wami popisze, no chyba, ze bedzie cicho na forum...

Marta i Lubiczanka... A ja Was nie pytam czy Wy jeszcze tu tylko oznajmiam, ze nadal trzymam kciuki:tak:

hejka mamunki :)) Ohh malo kiedy tu wpadam oo ja zla i okropna :/
A wiec oznajmiam ze u nas nic nowego Tyle ze problem z autem ;/ pogoda zla ;/ Iiii do polski jade :)) 27 chyba jeszcze dokladnie nie wiadomo ale nie moge sie juz doczekac :))
Kobietkii z brzuszkamii jeszcze pare dni - dni pare :)) Kurcze przezywam razem z wamii :))

reklama
WoW...ja nawet nie znam zasad tej gry..:sorry2: i właśnie na Wikipedii sobie poczytałam i całkiem możliwe, że w przyszłości mój szkrab też będzie to trenował bo niedaleko mamy boisko na którym wciąż w to grają..a jak tam córeczka....

Do góry