Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
gastone,a co to?Jeden suwaczek Ci zniknąłCzyżbyś właśnie zamieniała go na inny?Odliczający do baaarrrdzooo ważnego zdarzenia za kilka miesięcy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie wiedziałam ze tak można bo wcześniej list przyszedł to mógłby powiedziec ze przypomnienie byloJa zawsze place jak przyjdzie upomnienie
hehe no dobra to pobiegamMartuś,jak już to może lepiej pobiegaj po tych schodach bo,wiesz latanie to się może źle skończyć
no właśnie,chyba będe musiała pogadac z nim jutroJa jeszcze jestem,ale tak tu przycichło,że i ja się nie odzywałam:-),ale fakt niedługo spadam na "Na Wspólnej" i "Z jak Zdrada",A Ty Marta nie mów hop,zanim nie przeskoczysz,do końca dnia jeszcze 5 godzin!Ale skoro się umówiłaś z Lubiczanką,że rodzicie razem to widać Twój syncio cierpliwie czeka,aż Lubiczanki syn zechce wyjść:-).Tylko ciekawe na co tamten czeka
J przed tv,to ja czmych na kompano właśnie,chyba będe musiała pogadac z nim jutro