reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Kamcia - ja też byłam dzisiaj rano w socjalu :tak: najpierw nastałam się w deszczu w kolejce (jak za komuny;-)) aż otworzą wrota, a jak dostałam się do okienka, to myślałam, że babę pogryzę:-( tłumaczę jej, żeby sprawdziła, czy nie dostali zapytania z maternity department o świadczenia mojego A, a jeśli tak, to czy mogą jak najszybciej odesłać odpowiedź, bo już 3 miesiące czekam na wyrównanie macierzyńskiego, a ona do mnie, że sprawy maternity to w okienku nr 2:no: więc ja znowu jej tłumaczę, że to nie chodzi o moje macierzyńskie tylko o szczegóły JB mojego A, a baba dalej nie kuma:szok: w końcu mój A podniósł głos, więc polazła do supervisora. jak wróciła, to powiedziała, że mu to wszystko przekazała, więc zapytałam ją, to co mamy teraz robić i usłyszałam odp "wait". i czekałam jak ta głupia pół godziny i znów do niej polazłam, jak długo jeszcze, bo mam małe dziecko i muszę karmić. a ona jakby z księżyca spadła:szok:, bo zapytała o co mi chodzi:wściekła/y: i co usłyszałam? że mam iść do domu i nie czekać, bo ten supervisor jednak wyśle informacje do maternity...:wściekła/y: paranoja:wściekła/y:

Ja zawsze place jak przyjdzie upomnienie :-D
ja nie wiedziałam ze tak można bo wcześniej list przyszedł to mógłby powiedziec ze przypomnienie bylo
4_12_12.gif

Martuś,jak już to może lepiej pobiegaj po tych schodach bo,wiesz latanie to się może źle skończyć:szok:
hehe no dobra to pobiegam
4_1_112.gif

andziuluna
ja to bym taką
4_2_111v.gif
4_2_103.gif

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze jestem,ale tak tu przycichło,że i ja się nie odzywałam:-),ale fakt niedługo spadam na "Na Wspólnej" i "Z jak Zdrada":-D:-D:-D,A Ty Marta nie mów hop,zanim nie przeskoczysz,do końca dnia jeszcze 5 godzin!:happy2:Ale skoro się umówiłaś z Lubiczanką,że rodzicie razem to widać Twój syncio cierpliwie czeka,aż Lubiczanki syn zechce wyjść:-).Tylko ciekawe na co tamten czeka:confused::eek::-D

Ja jeszcze jestem,ale tak tu przycichło,że i ja się nie odzywałam:-),ale fakt niedługo spadam na "Na Wspólnej" i "Z jak Zdrada":-D:-D:-D,A Ty Marta nie mów hop,zanim nie przeskoczysz,do końca dnia jeszcze 5 godzin!:happy2:Ale skoro się umówiłaś z Lubiczanką,że rodzicie razem to widać Twój syncio cierpliwie czeka,aż Lubiczanki syn zechce wyjść:-).Tylko ciekawe na co tamten czeka:confused::eek::-D
no właśnie,chyba będe musiała pogadac z nim jutro
4_12_6.gif

no właśnie,chyba będe musiała pogadac z nim jutro
4_12_6.gif
J przed tv,to ja czmych na kompa
Kochane-pogawędki nic nie dają,skoro własnej matki słuchać nie chce;-):-D.A tak naprawdę to ja nie czuję się jak do porodu:dry:Czasem tylko jakiś ból mnie chwyci,ale zmieniam pozycję i finito:confused:A co ja bym dała za te bóle porodowe-jak marzenie:-p;-)
Uciekam na razie,bo kompulki dzieciom już przygotowałam i zaraz J się zorientuje co ja tu wyrabiam

Witam
My z Olivierem bylismy u Didi dzieci sie bawily amy gralysmy w scrable fajnie kurcze dawno nie gralam w gry planszowe i zapomnialam jaka to fajna zabawa:)
Teraz na wspolnej i m jak milosc hihihih
pozniej jakis filmik i winko:)

reklama
Hello kobietki

MartaF i Lubicznak widze jeszcze w jednopaku:-)
A mi sie jakas sprzatajca zalacza ostatnio, ciagle bym cos robila a potem ledwo zipie:sorry2: Dwa dnie wolnego teraz:cool2: wkoncu.

Dobrej nocki dla wszystkich:-)

Do góry