Witam wszystkie mamki:-)
Weekend,weekend i po weekendzie:-(Strasznie szybko tu czas leci...Gorzej jak człowiek se musi jakąś dietkę narzucić,albo na coś czekać,wtedy wlecze się niemiłosiernie
Widzę,że Cashel nadal nie zaliczyło przyrostu naturalnego dzięki naszym dwum brzuchaskom
Trzymają się Was te dzieciaczki rączkami i nóżkami
Nasza imprezka pierwszourodzinowa udała się
Szkoda mi tylko było Radzia bo się trochę nudził,zabawki szybko się znudziły,a dzieciaczki malutkie,więc Radek nie miał z kim się pobawić:-(Ale i tak był zadowolony,bo wszystkim prezentował swoją straszną minę i wszyscy się strasznie bali
.Po cukierki nie chodziliśmy bo na te urodzinki pojechaliśmy,ale widziałam,że na osiedlu dużo dzieciaczków z torbami chodziło
Nawet nie musieliśmy prosić o cukierki,dwie sąsiadki same przyszły i przyniosły Radkowi słodycze bo on jest taki "nice","sweet" i "cute"
.Bardzo nam się miło zrobiło
Gastone:Następna rzecz,która nas łączy-nasi synkowie i ich fascynacja Tomkiem
Fakt,Radek lubi bardzo Tomka,pociągi,tory i wszystkie tam takie.Poza tym chyba standardowo:Kocha Franklina,Kubusia Puchatak,Sportacusa i wszystkie Carsy
Madbebe i MartaF,ja mam rodzinę z Gołdapi,mój tatuś stamtąd pochodzi
Mamusia14,mój mąż też dostał 3 dni urlopu jak się Radek urodził i wszyscy jego koledzy z pracy również(oczywiście jak się ich dzieci rodziły
),ale jak to jest w innych firmach to nie wiem
Andzulina:milusiego pobytu w Polsce
Aaa...złapała się w pułapkę nasza myszka kuchenna
,na serek się połakomiła
.Maleńka była,nawet się biedna nie zdążyła za bardzo upaść na naszym jedzonku
.Ale mam wrażenie,że to nie ta sama,którą widziałam pierwszym razem
.Tamta była z czarną pręgą na grzbiecie,a ta zwykła szarowinka
.Łapki więc jeszcze zostawiłam,może gdzieś się druga zamelinowała
Wczoraj pojechaliśmy do Blanchardstown w poszukiwaniu kurtki dla Radzia i bucików i muszę przyznać,ze zakupy się nam udaly,a wręcz przeszły moje oczekiwania
.Znaleźliśmy piękną kurteczkę w Debenhams(co jest tu niełatwe-szczególnie dla chłopca),po prostu miodzio:-)i buciki w Next(typu kozaczki),jeszcze czapkę dokupiliśmy i 80 Euro pękło
,co nie jest już takie miodzio
ale czego się dla dziecka nie robi
Człowiek sobie odmówi,ale nie jemu
Lecę pranie rozwiesić,będę za niedługo