reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Przepraszam , ze tak z innej beczki...
Mam pytanko jestm w ciazy moj maz pracuje mamy juzjedno dziecko i nie mamy tutaj nikogo zeby sie nam ktos nim zajal jesli ja bede w szpitalu z powodu porodu a maz w pracy...wiec moje pytanko. Czy mezowi przyslyguje urop okolicznoscowy podkreslam pracuje w jednej firmie 5 lat..
z dory dziekuje..:)

Mamusia 14- z tego co dowiadywaliśmy sie z mężem przed moim rozsypaniem sie to wszystko zależy od pracodawcy, mój mąż dostał 3 dni płatnego urlopu z okazji narodzin córci, dostal nawet oficjalnego maila, ale jak pytał swojego managera to ten nic nie wiedział i napisał do kadrowej i dostał:-) trzeba probować, powodzenia

witam
Hello.gif

humor dzisiaj
4_9_17v.gif
4_9_5.gif
z godzine mój K masował mi palce bo nie mogłam nimi ruszac,kostki czerwone
36_19_2.gif
piżama zalana mlekiem
36_19_5.gif
ahhh już chyba moja cierpliwość sie kończy
4_14_4.gif

mamusia14 nie pomoge bo nie mam pojęcia
4_6_102.gif

miłego dnia
4_1_202.gif

Witam Mamusie!!!
MartaF-jak tylko włączyłam komputer szybko na forum i przeszukuję,czy jeszcze nie pojechałaś:tak::happy2:.No jesteś...Głowa do góry-choć wcale Ci się nie dziwię,nie dość,że sama ciąża męcząca-zwłaszcza te ostatnie dni,to jeszcze ciągle jekieś nowe"niespodzianki":eek:.
No ja jak widać wciąż się nie wybieram:dry:ale humorek dopisuje:tak:.Stwierdziłam sobie-po co psuć atmosferę,jak nic to nie da i niepotrzebnie odbija się wszystko na rodzinie...Tak więc u mnie uśmiech od ucha do ucha i wielkie czekanie:cool2:
Agusik78-świetnie Radzio wyglądał-no dałaś radę z make-upem:-D
Kamcia-gdzie fotki;-)
A my w sobotkę pojechaliśmy sobie do Thurles,przy okazji zaszłam do szefów(moja szefowa zleciała z aparatem,żeby uwietrznić moje dzieciaki:-))i przy okazji tam właśnie wędrowaliśmy po domkach-wyobrazcie sobie,że to święto jakże ichnie tak nam ,Polakom do gustu przypadło,że 80%domów,które moje strachy odwiedziły były udekorowane przez naszych rodaków właśnie:szok:.A irlandczycy-bez jakiegoś szału szczerze mówiąc:dry::no:
Ale zabawy mięliśmy co niemiara-słodyczy,że do przyszłego roku starczy...I tak zasuwaliśmy do domku,żeby też przywitać przebierańców-i ...NIC!!!!!Ani juednego puk puk:wściekła/y:A całą michę batonów i innych słodkości miałam naszykowane:-(Ale spakowałam wszystko spowrotem i bedę miała....na DŁUGGGGO:cool2::tak:
No dobra...Szkoła się zaczęła,więc lecę oprzyrządzić Maluchy moje.Miłego dnia:tak:Wam wszystkim:happy2:

Witam:-)
u nas od wczoraj zimno:no:, koniec jesieni nastał chyba i zima się zbliża. Ania zaczyn mieć coraz więcej faz czuwania, wczoraj to prawie cały dzień nie spała, zmęczona była, oczy zamykała i za chwilkę się budziła, może z pół godziny drzemała. Za to w nocy na śpiąco ją karmiłam i przewijam. Taka zamęczona była, teraz też śpi, więc szybciutko do Was zajrzałam

Witam:-)
u nas od wczoraj zimno:no:, koniec jesieni nastał chyba i zima się zbliża. Ania zaczyn mieć coraz więcej faz czuwania, wczoraj to prawie cały dzień nie spała, zmęczona była, oczy zamykała i za chwilkę się budziła, może z pół godziny drzemała. Za to w nocy na śpiąco ją karmiłam i przewijam. Taka zamęczona była, teraz też śpi, więc szybciutko do Was zajrzałam
A tu taka ciiissszzza:szok:

reklama
z Ełku:-)

ja zaliczyłam już drugą kąpiel dzisiaj bo najchętniej to bym z wanny nie wychodziła:tak:

Przepraszam , ze tak z innej beczki...
Mam pytanko jestm w ciazy moj maz pracuje mamy juzjedno dziecko i nie mamy tutaj nikogo zeby sie nam ktos nim zajal jesli ja bede w szpitalu z powodu porodu a maz w pracy...wiec moje pytanko. Czy mezowi przyslyguje urop okolicznoscowy podkreslam pracuje w jednej firmie 5 lat..
z dory dziekuje..:)

witam
Hello.gif

humor dzisiaj
4_9_17v.gif
4_9_5.gif
z godzine mój K masował mi palce bo nie mogłam nimi ruszac,kostki czerwone
36_19_2.gif
piżama zalana mlekiem
36_19_5.gif
ahhh już chyba moja cierpliwość sie kończy
4_14_4.gif

mamusia14 nie pomoge bo nie mam pojęcia
4_6_102.gif

miłego dnia
4_1_202.gif

MartaF - to rzeczywiscie blisko, mam tam chrzestna :-)
3maj sie kobito i mysl pozytywnie.Wiem ze ciezko i te czekanie wkurza i w ogole,mialam tak samo.Ale glowa do gory:tak:
mamusia14 - z tym wolnym zalezy od szefa.Moj A. nie dostal zadnej kasy za wolne,ale wzial sobie 2tyg.Te 3dni z tego co wiem przysluguje bez gadania,tylko z platnosciami jest roznie.
asienka - nasza Wiki tez nie ma checi na spanie za dnia.Generalnie ma juz swoje godziny na spanie..rano spi do ok.10tej - 11tej,pozniej caly dzien drzemie,najczesciej przy cycku:-) wieczorkiem tak ok.17tej zdarzy sie jej zasnac i pozniej budzi sie co 3-4h:tak::-)
zmykam na sniadanko..pozdrowka

Do góry