jola.24
Fanka BB :)
Witam w listopadowy wieczor i przy okazji deszczowy u nas Wpadlam tylko dobrej nocki zyczyc i uciekam bo weny brak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no prosze:-)a Ty skad pochodzisz w takim razie?no to mamy jakies 60km do siebie:-)
no kochana od 24 będzie juz 2 listopadajak sie sprawdzi to jutro mój synek będzie z nami
z Ełku:-)no prosze:-)a Ty skad pochodzisz w takim razie?
A tu taka ciiissszzzaWitam:-)
u nas od wczoraj zimno, koniec jesieni nastał chyba i zima się zbliża. Ania zaczyn mieć coraz więcej faz czuwania, wczoraj to prawie cały dzień nie spała, zmęczona była, oczy zamykała i za chwilkę się budziła, może z pół godziny drzemała. Za to w nocy na śpiąco ją karmiłam i przewijam. Taka zamęczona była, teraz też śpi, więc szybciutko do Was zajrzałam
z Ełku:-)
ja zaliczyłam już drugą kąpiel dzisiaj bo najchętniej to bym z wanny nie wychodziła
Przepraszam , ze tak z innej beczki...
Mam pytanko jestm w ciazy moj maz pracuje mamy juzjedno dziecko i nie mamy tutaj nikogo zeby sie nam ktos nim zajal jesli ja bede w szpitalu z powodu porodu a maz w pracy...wiec moje pytanko. Czy mezowi przyslyguje urop okolicznoscowy podkreslam pracuje w jednej firmie 5 lat..
z dory dziekuje..
witam
humor dzisiajz godzine mój K masował mi palce bo nie mogłam nimi ruszac,kostki czerwonepiżama zalana mlekiemahhh już chyba moja cierpliwość sie kończy
mamusia14 nie pomoge bo nie mam pojęcia
miłego dnia