reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej mamuski dorwalam kmpa z netem wiec pisze
jest super pogoda sliczna nie ma wiatru hiiii zmienilam swoj wyglad i mialam czas na zadbanie o siebie i czuje sie dobrze...
jezdzimy na wycieczki rodzinka zaprasz codziennie na obiady jak dla mnie bomba bo musze przytyc hihihi
maly troche cierpi lekka goraczke ma ale i tak jest kochany dalam mu syropek i cos na dziaselka wiec mysle ze bedzie ok
ja od 3 tyg mam zapalenie stawow ciezko mi cokolwiek robic i ruszac sie no dostalam wyniki i nie sa zbyt dobre wiec mnie wysylaja do reumatologa mozeliwe ze dadza silne leki i tza bedzie malego odstawic od cycka ...:(
ale jestem happy ze tu jestem
swieta tuz tuz zobacze rodzinke i wszystkich znajomych ....
no i wychodzimy wieczorami z lukaszem mama zost z malym hiii to jest to czego brakuje w irlandiiii

aniay slicznie razem wygladacie zmienilas sie odkad cie ost widzialam:)

michasiowa jak bede w galway juz to cie odwiedze dla mnie to nie problem bo autem jezdze codziennie i pokazesz mi te ladne miejsca:)

no nic uciekam zycze jesce raz spokojnych radosnych swiat

buzakiiiii

kamcia, wlosy mi urosly a i podobno porod troche zmienia rysy twarzy :) poza tym nie mam czasu zabrac sie za siebie tak jak bym chciala:/ no i snu tez mniej, chociaz wystarczajaco na szczescie :p
Dziewczyny powracam z tematem spotkania w Galway, teraz pogoda coraz ladniejsza to spacery jak najbardziej wskazane
Chocolate ja szczepie oliwcie tutaj, tylko musze sie dowiedziec czy menigokoki i pneumokoki tro to samo czy coinnego, jesli co innego to jeszcze na to mala w polsce zaszczepie :p

hejka...:cool: co do spotkanka w Galway to jestem chetna tylko musze wiedziec co i jak i kiedy ..
7 kwietnia lece na troszke do Polski wiec jakis czas mnie nie edzie ale tak to zawsze i wszedzie w Galway na spotkanie chcetna nawet na jakas rodzinna kawusie a jak juz bede miala swoje mieszkanko to zapraszam do mnie:-) Aniay..jak dowiesz sie cos o pneumokokach itp..to daj znac ..bo ja chce ALa zaszczepic na to...a to szczepienie w polsce u dziecka do 2 lat sklada sie z 2 dawek i one kosztuja cos ok 300 zl jedna dawka ..a jesli szczepi sie po ukonczeniu 2 roku zycia to dawka wynosi podobno 40 zl tak mowila mi moja siorka bo dowiadywala sie u swojego pediatry ale nie wiem co i jak tutaj...jak bedziesz juz miala wiesci to pisz:happy:

hej dziewczyny!!

jeśli macie jakieś inormacje na temat HODOWLI KOTÓW BRYTYJSKICH na terenie Irlandii prosze o info!!!
dziewczyny z Tuam, Galway i okolice- jeśli bym potrezbowąła zostawic kotka na tydzień u kogoś w domu to czy ktoś sie zgodzi??i za ile??prosze o kontakt na daria.cichy.uj@interia.eu albo na gg 5407095

dziekuje pozdrawiam Daria

ja z mila checia popilnuje kotka...oby to nie bylow kwietniu i poczatek maja...kocham koty i sama mam w polsce ..bardzo za nim tesknie..wiec jak najbardzie popilnuje kiciusia:-)

Ja tez w sumie moge popilnowac - o ile kotek nie bedzie mial nic przeciwko temu, ze nie ma nas w domciu do 17.30 i pod warunkiem, ze zalatwia sie do kuwetki :-)

No to sie pochwale mam wreszcie nr medical card:DDDD dzisiaj przyszedl:p

i dozuce troche zali, malenka znowu prawdopodobnie spadla na wadze, teoretycznie u lekaza wazy 3.630 ale w pieluszce..., wymusilam na nim skierowanie do szpitala, zobaczymy co dalej
Mieliscie racje, koszmar z tym przejmowaniem sie zdrowiem dzieci
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
hejka..ja tez troszke posmuce..jutro lecimy do pl..moj chlop do 14 w pracy ( tak sobie dupek zalatwil) zamiast do 13 to on do 14. ...postanowi jechac bus eirann (czy jak tam to sie pisze ) tym o 15 na lotnisku planowo ma byc on o 16:50 ale jak beda korki to moze byc pozniej :no: a samolot mamy o 18:05..boje sie ze nie zdazymy ..jestem juz nawet gotowa zaplacic komus by nas zawiozl na lotnisko tylko aby byc predzej...bo przeciez z dzieckiem i bagazami nie bede biegla na ostatnia chwile..:-(

Do góry