reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

julia28:ja w sierpniu z Katowic leciałam,fakt,że Ryanairem,ale tak jak nas tam przetrzepali to nigdzie indziej-latałam już z Krakowa,Wrocka..Zmacali mnie w tych Katowicach doszczętnie..Żeby choć jakiś przystojny pan,ale niestety babka:sorry2:
Ale może być,że na taką zmianę trafiłam,życzę lepszej..

reklama
A wiecie co jakiedys wadzilam do podrecznego bagazu? Panie na lotnisku na tasmie mowia do mnie: prosze wyciagnac te noze!aja myslalam ze zartuja.a one na powaznie! W koncu wysypalam wszystko z plecaka a tam miedzy gazetami nozyiki takie male, ktore kupilam kiedys i wsadzilam do reklamowki a one sie schowaly z gazetami.Fajnie to brzmialo jak do terorystki PROSZE WYCIAGNAC TE NOZE!!!

A wiecie co jakiedys wadzilam do podrecznego bagazu? Panie na lotnisku na tasmie mowia do mnie: prosze wyciagnac te noze!aja myslalam ze zartuja.a one na powaznie! W koncu wysypalam wszystko z plecaka a tam miedzy gazetami nozyiki takie male, ktore kupilam kiedys i wsadzilam do reklamowki a one sie schowaly z gazetami.Fajnie to brzmialo jak do terorystki PROSZE WYCIAGNAC TE NOZE!!!

gastone:-D:-D:-D

Ale zescie dziewczyny rozpisaly sie w 2 dni,nie sposob nadrobic. Szwagier pojechal, zrobilo sie jakos pusto w domu. W sobote idziemy na 2 latka do kolegi Amandy, a w przyszla sobote my wyprawiamy 2 latka. Ide wlasnie w necie pogrzebac jakies nowe przepisy. Pozdrawiam

Dobry wieczór:-)

Ja ostatnio mam jakoś mniej czasu, albo nie mogę się zorganizować, albo dzieciaki mnie bardziej absorbują, albo i jedno i drugie:-p
W końcu na amen zamknięty temat poprzedniego domu. Czek ze zwrotem depozytu dostaliśmy, ale mieliśmy jeszcze problem z niezamkniętym licznikiem od prądu, bo ktoś w agencji zapomniał:dry: Ale na szczęście wszystko się wyjaśniło i ostatni rachunek mamy tylko za 16e;-)
Jutro o 12 mam inspekcję z obecnej agencji, na szczęście to pewnie pierwsza i ostatnia:-p
W sobotę przylatuje mój brat z dziewczyną i kuzyn, więc może mnie być trochę mniej:sorry2: Wracają 15.09, a my lecimy zaraz po nich 19.09:-) Więc w końcu się i u mnie coś ruszyło z tą monotonią:-p:-D

Dobranoc:-)

julia28:ja w sierpniu z Katowic leciałam,fakt,że Ryanairem,ale tak jak nas tam przetrzepali to nigdzie indziej-latałam już z Krakowa,Wrocka..Zmacali mnie w tych Katowicach doszczętnie..Żeby choć jakiś przystojny pan,ale niestety babka:sorry2:
Ale może być,że na taką zmianę trafiłam,życzę lepszej..
no ja wracam juz dziś wiec sie wszystko okaze kazdy mowi inaczej moja kuzynka leciala z wroclawia i tez narzekala ze wszytkiego sie czepiaja i wogole:tak:zobaczymy 18.30odlot z katowic heeeeeee:-)znow sie boje troche:-)

julia ja leciałam z Warszawy to wogóle sie nie czepiali:-)no i w tym wizzair mozesz miec tylko 15kg bo każą ci przepakować:sorry2:[/QUOTE]
jak lecialam z irlandii z cork to mialam 5kg wiecej bo jakos tak wyszlo mi ale pani z wizzar nic nie powiedziala normalnie przepuscila a teraz zobaczymy...:-)

Dzień dobry Mamusie!!!Obiecałam sobie w duchu,że nie będę więcej narzekać na te moje dzieciątka:tak:...Ale jak tu nic nie skomentować,skoro z moim6-letnim synkiem i 3-letnią córcią wstaję na przemian do nich w nocy(po powrocie do domku 024.30)średnio co półtora godziny?Jakiś koszmar...A za te dwa miesiące,kiedy w sypialni pojawi się nowy lokator,to w ogóle zombie będę...:szok:.
No dziś ma przyjechać kurier z bryczką dla Maleństwa...A tak w ogóle jakie są ładne imiona na D-i chłopięce i dziewczęce(niestety pomimo 3-krotnego usg,nie udało się dowiedzieć jakiej płci jest dzidzia w moim brzucholku:dry:)...Dzięki anineczka-w przyszłym tyg mam wizyte u GP,więc wypytam co i jak...
julia-my co prawda wracaliśmy z berlina,ale też wizzairem-bez problemu,wszystkie miały nadwagę(bagaże),ale nikt się nie czepił...Za to z dublina do...masakra-nawet podręczne nam ważyli-z jednego musieliśmy zrobić główny:/
Ale to raczej zależy na kogo trafisz-jak jakiś służbista,to ....szkoda słów...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Mamusie!!!Obiecałam sobie w duchu,że nie będę więcej narzekać na te moje dzieciątka:tak:...Ale jak tu nic nie skomentować,skoro z moim6-letnim synkiem i 3-letnią córcią wstaję na przemian do nich w nocy(po powrocie do domku 024.30)średnio co półtora godziny?Jakiś koszmar...A za te dwa miesiące,kiedy w sypialni pojawi się nowy lokator,to w ogóle zombie będę...:szok:.
No dziś ma przyjechać kurier z bryczką dla Maleństwa...A tak w ogóle jakie są ładne imiona na D-i chłopięce i dziewczęce(niestety pomimo 3-krotnego usg,nie udało się dowiedzieć jakiej płci jest dzidzia w moim brzucholku:dry:)...Dzięki anineczka-w przyszłym tyg mam wizyte u GP,więc wypytam co i jak...
julia-my co prawda wracaliśmy z berlina,ale też wizzairem-bez problemu,wszystkie miały nadwagę(bagaże),ale nikt się nie czepił...Za to z dublina do...masakra-nawet podręczne nam ważyli-z jednego musieliśmy zrobić główny:/
Ale to raczej zależy na kogo trafisz-jak jakiś służbista,to ....szkoda słów...
no wlasnie tez mi sie tak wydaje na kogo sie trafi:-)ja chcialam zamowic dodatkowy bagaz ale nie wiedzialam jak na tej stronie to zrobic bo mam 1 glowny i 2 podreczne wiec pprzydalby sie jeszcze jeden ale coz juz za pozno:wściekła/y:

Do góry