reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry:-)
Wczoraj deszcz, dzisiaj słońce:-D:-D:-D. Korzystam z okazji i nastawiłam pranie dzidziusiowych rzeczy. Nie chcę się za bardzo obciążać, bo potem kręgosłup boli, jak za długo postoję przy desce, więc na dziś wystarczy. W sumie tylko pościel została jeszcze do prania. Może jutro.

Mamo ady w naszych okolicach dziewczyny za prasowanie biorą od 7 do 10 euro za godzinę, ale nie wiem, jak to wygląda bliżej.

reklama
Dzień dobry wszystkim Mamusiom!!!
Pogoda-każdy widzi,iście irlandzka:-(.Oczywiście moje ukochane dzieci na nóżkach od 6-ej,w międzyczasie trzy razy wstawałam na zmianę to do jednego,to do drugiej:baffled:.Nie wiem co się ostatnio z nimi dzieje,ale właśnie jakieś takie nocne przebudzanki mi urządzają...
Dziś muszę podskoczyć do przedszkola zapytać jak tam z miejscem dla Dadziuni,bo od czerwca czekam na telefon-a mała zwarta i gotowa(załamana tylko faktem,że braciszek ma mundurek,a ona nie).Agusik78-jak tam?Czy rozmowa się odbyła?Byleby bez stresu...jak nie wczoraj,to może dziś?Trzymam kciuki:-)
MartaF-o ile mi wiadomo to nasze zaczynają1-go...czyli we wtorek.Kochana-nie wiem jak to zrobiłaś,ale moje dzieci były wniebowzięte wizytą u Was.od rana słyszę o piesku,o ben10ie,świergotają jak wróbelki-jedno przez drugie...J.mówił,że nie za bardzo im się chciało do domku wracać:)
no nie chciały wracać bo Dagusia właśnie zaczeła sie huśtać a Dawidek bajke z Damianem oglądac i z tego wszystkiego zapomnieli kurtek:happy:takze zapraszam ponownie na herbatke:happy:
jejku ty od 6 na nogach:szok:mnie obudzili o 7.30 i ciśnienie mi sie podniosło:baffled:
a to pewne ze 1go zaczynają? bo wybieram sie do koleżanki żeby wypytac:confused:

MartaFpewna w 100%nie jestem,ale tak mi świta z folderu,który dostałam,jak zapisywałam Dawida.Ale jak się dowiesz od kumpeli,to może lepiej-zawsze pewniej...

Hej
U nas małych gryzących komarzyc nie ma,za to obleśne,długonogie komary to coś co nienawidzę.
No i jak co roku nalot os.
Licytuję się z sąsiadką,która więcej zabije.Jak narazie ona wygrywa.W jeden dzień 25 sztuk pozbawiła życia :rofl2:
I o dziwo jeszcze nikt nie został ukąszony :nerd:

brrrr ja nie cierpie tych wielkich komarow ale walnelam nawet kiedys jednemu fotke hehe zaraz wam pokaze to ochydztwo.
A osy brr uciekam bo naleze do grupy wysoko uczuleniowej, wiec sie boje strasznie , maz kupil smazalnice dla nich hih taka rakietke z pradem wiec tylko jak sie jakas pojawi , zaraz robie zzzzzz i juz jej nie ma.:-D

Załączniki

• aale komar.jpg
    aale komar.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 43
Gastone,fotka 1sza klasa...Ostatnio moj J powiedzial,ze dwa takie kopuluja u nas na oknie w kuchni.Niestety musialam mu wytlumaczyc ze to raczej malo prawdopodobne,bo to samczyki,no chybaze odmiennych preferencji:-D.Wspolczuje uczulenia...2dni temu moja znajoma ugryzla osa i ma tak spuchnieta noge ze:szok:.przepraszam za pisownie,ale tradycyjnie juz klawiaturka stara sie wdrazyc jakas nowa pisownie w moim kompie:wściekła/y:

Czesc dziewczynki!
U Was tez leje? u mnie masakra, deszcz i wiatr... Poza tym maly ostatniej nocy budzil sie co 2 godziny na 10minutowy poslek, poyem kima, myslalam, ze sie potne, zamiast zjesc raz a wiecej on przekaski sobie robi:-(
Obudzil sie o 5 i zasnal dopiero o 10 nie wiem czy wlasnie nie zaczal terazplakac...szok!
Dziewczyny jak z tymi szczepieniami jest u gp? idzie sie kiedy chce, umawia, czy list przysylaja?
Msia dokladnie znam ten ból z noszeniem malego i wyciem cal dzien, czsem sie zalaumje i pytam go o co mu chodzi, bo ja juz nie mam pojecia...
Mam teraz chwile to pranie zrobilam, dobrze, ze Bob pomaga i z nim jak z pracy wraca, bo inaczej-kaplica.
Gastone fota super!
Pozdrowionka

Hej mamunie już rok szkolny się zaczął w szkołach? :szok:u nas pierwszego start :-)mój synek zaczyna 2klase nowy mundurek ful kasy na książki po prostu włosy dęba staja a największą głupotą jest rozdzelanie dziewczynek i chłopców:no: co to przeszkadza żeby razem chodzili jak u nas:tak: potem widać po kątach jak się dopadną do siebie to zjeść się chcą parodia :-(no ale cóż u nas są 4szkoły i wszystkie katolickie prowadzone przez zakonnice :-(co do ubezpieczenia to jak synek złamał rękę to mu powiedzieli że ubezpieczenie jest tylko w szkole do i z niej nie obowiązuje :rofl2:

Weron, ze szczepieniem to jest tak, ze ze szpitala przysylaja list z informacja, ze musisz zaszczepic dzidzie i na co to bedzie. Pozniej u GP rezerwujesz wizyte i stresujesz sie przed zastrzykiem ;-)

:angry:a ja musze wam sie wygadac bo mnie aż szlag trafia:wściekła/y::wściekła/y::angry:co za zasrane bezmózgowce:wściekła/y:czekam na CHB juz 4 misiące, wysłałam im 4 listy, dzwoniłam 10 razy i w końcu dostałam list ze zwrócą mi tylko za 2 miesiące:szok::wściekła/y::angry: i co ja mam z nimi zrobic:confused::wściekła/y::angry:

reklama
Do góry