reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

Dzieki yasemin. Tak odwiedzenie ikea mam w planach tak czy siak
Alinea ma tez fajne rzeczy czasem confo fly no i gdzie jeszcze mozna zobaczyc?

reklama
Ja wlasnie w conforama kupilam stolik , krzeslo i taka mala szafka na ksiazki czy zabawki tyle ze to dawno temu bylo , i do tego w promocji..stolik pod spodem nie wytrzymal ale to moja pchala tam wszystko. Krzeslo szafka bez zarzutow

hej moze ktos doradzi gdzie znalezc fajny zestaw stolik+ krzeselko lub lawka+ pulpit dla dwulatka do prac plastycznych (czytaj bazgrolenia) itp ...W sobote ma padac wiec planuje dzien zakupowy
ja kupilam w ikei czerwony drewniany i bardzo mmocne (nawet ja wlazilam na stoleczek kiedys bo nei siegnelam sobie do szafy wysoko:p)

Anucha ja z Ikei bralam zestaw dla syna a teraz corka go ma . Niby Ikea mowia, ze nie warto ale jakos sie trzyma. Moje mialy najzwyklejszy stoliczek okragly z malymi krzeselkami. Nic wielce specjalnego ale maluja co weekend specjalnie dla mamy:)

Dzieki Krapyka moj maly ma meble u siebie z ikei i tez na razie przetrwaly jego szturmy wiec na jakosc ich mebli nie narzekam Ok to objade confo i ikea dzieki!!

Ja bym mogla oddac Ci moje bo ona i tak juz tego nie uzywa. Woli na podlodze , od zawsze rysuje na podlodze oczywiscie na papierze :D ....ale chyba za daleko :eek:

czesc

anucha : u nas tez ikea plastikowa i super sie sprawdza - krzeselko stabilne. a stolik drewniany i nozka sie okreca. wiec nastepnym razem postawie na plastik. za to starszak ma drewniany stolik i taboret z sauthon i taborecik bardzo nietsabilny ( schowalismy ) i dostawilismy plastikowe ikeowskie krzeselko!

Dziewczyny poratujcie mnie ;) Tylko w was nadzieja ;)
Jak powiedzieć po francusku, że dziecko tak hmm charczy, tak, że aż w gardle to słychać czasami i że niespokojnie przez to śpi. Aaa i że ma zatkany nos ale bez kataru.
Bo wiecie ja idę dzisiaj z małym do lekarza a nie wiem jak to powiedzieć, a jakoś żaden tłumacz mi nie pomaga :/

reklama
[SUP]​[/SUP]AreaksaLe nez bouché qui ne coule pas
Charczenie nie wiem o jakie Ci chodzi jesli przypomina chrapanie to mow ronflement (to jest w plucach tak? Ronflement au niveau de poumons)

Do góry